Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Oyundan SIKILANLAR varsa sahte oyuncularla baslasin öyle cok zevkli oluyor hic birini tanimiyorsun kesfediyorsun falan eglenceli oluyor. :)

GS ile yeni kariyer açıp takımı yeniden kurmak istiyorum, kimleri satıp kimleri alıyım?

GS ile yeni kariyer açıp takımı yeniden kurmak istiyorum, kimleri satıp kimleri alıyım?

Neil Kewell Gökhan Zanı satmalısın ilerleyen zamanlarda fiyatı düşüyor. Mustafa Pektemek Adem Sarı Yigit Gökoglan ufak bir fiyatla geliyorlar degeri katlanıyor takımda.

Ne yap ne et Matias Fernandez'i al ve Gizli Forvet oynat harikalar yaratiyor bende gol krali oldu. Oscar Cardozo'da öyle.

Ne yap ne et Matias Fernandez'i al ve Gizli Forvet oynat harikalar yaratiyor bende gol krali oldu. Oscar Cardozo'da öyle.

Evet o adamı bi kez almıştım gerçekten iyi. Bana Türkçe dil dosyasını upload edebilecek olan var mı acil :(

-----------------------Romero-------------------------

-AliTuran-------Ö.Toprak---------S.Tasci------AtilaTuran

-----------N.Sahin-----Cana---------Pastore------------

------------------Matias Fernandez---------------------

---------E.Dzeko------------Sergio Agüero--------------

Sampiyonlar ligini kazandi bu kadro :)

O kadroda Ali Turan'ı oynatıyor olmanı anlamak çok güç

Football Manager oyununa ilk serisi ile başladım yani Fm 2005. Adını hatırlamadığım oyun dergisi demosunu vermişti oyunun, en yakın arkadaşımla beraber o dergiyi almış oyunu yüklemiştik. Ama nasıl oynanacağına dair bir bilgimiz yoktu. İlerlemesini bile bilmiyorduk. Sonra ben tatile gitmeyi falan öğrendim arkadaşıma koştum, "aga ilerlemeyi buldum la" falan dedim. Sevindik falan. Sonra tabi o gerçek ilerlemeyi bulunca anladık ki benim bulduğum tatile gitmeymiş. Ya şimdi bu yazdıklarım komik geliyorda biz o günleri yaşarken çok olağan birşeydi. O zamanlar 6 yada 7inci sınıfa gidiyoruz daha. İşte o zaman başladı bizim Football Manager sevdamız. İlk hangi takımı aldım hatırlamıyorum. Daha sonra Fm 2006-2007-2008'i sırasıyla oynadım. Fm 2009 oynamak ise kısmet olmadı Öss senemdi falan oyundan uzakdurdum. Öss'den sonra 2010 çıktı ve kurdum oyuna devam. Evlensemde, büyüsemde bu oyun benim en sevdiğim ve tek oyuncağım olucak.

Galatasaray taraftarı olduğum için hemen Galatasaray ile bir kariyere başladım. 3 boyutlu maçlar falan çok zevkli geldi tabi oyun çok sardı beni. Zamanla Arda - Mehmet Topal - Hakan Balta - Servet- Elano - Baros'a teklifler geldi ben kabul etmedim. Ligin ikinci yarısında ise Arda'ya gelen 32.5 m $ teklifi kabul ettim ve Man.City'ye gitmesine izin vermiş oldum. Sene sonunda da Elano'yu 20m $ teklif ile Barcelona kapımı çaldı iyi para be dayanamadım verdim.

Aldığım oyunculara gelirsek,

Fm2010-Transferler09-10.jpg

Volkan Şen transferini ben yapmadım. İş yerinde oynarken patron pc'yi ele geçirdi ve transferi o yaptı. Yoksa o kadar para vermem ona. Bu transferlerden en çok Cardozo işe yaradı. Adam tam bir gol makinası. 26 maç 10 gol 10 asisti var şuana kadar. Riquelme transferini sırf sevdiğim için aldım. Nasıl oynadığını bilmiyordum bu oyunda. Şuana kadar 23 maç oynadı 3 gol 1 asisti var. Sene sonu göndericem yaşı da ilerledi zaten. Volkan Şen ise 24 maçta 2 gol 11 asistle oynuyor. Onun performasında beni tatmin etti doğrusu. Pernia transferini ise sırf yabancı kontenjanında yer olduğu için yaptım. Sene sonu yollucam. Yekta'yı genç yetenek olduğu için aldım. Misimovic'i ise gerçekte Galatasaray da olduğu için aldım. 18 maça çıktı 1 asisti var henüz gol sevinci yaşayamadı.

Geçen sene ligi şampiyon tamamladım. Kötü bir sezon geçirmiştim aslında. Hele ligin ilk maçları çok kötüydü. Zamanla toparladım ve diğer takımlarında tökezlemesininden yararlanıp ligin sonlarında zirveyi aldım ve şampiyonluğu son haftaya girmeden ilan ettim. Türkiye Kupası maçları beni hiç zorlamadı finalde ise Bursaspor'u 4-2 yenip kazandım. Avrupada ise UEFA'da yer aldım. Gruptan ikinci olarak çıktım.

Fm2010-Uefa09-10-b_grubu.jpg

Takımı çeyrek finale kadar taşısam da çeyrek finalde Fransız kulüp Marsilya'ya elendim. İlk maçı deplasmanda 2-0 yenildim. Ali Sami Yen de 3-1 yensemde deplasman avantajı ile onlar çıktı yarı finale. İşte UEFA'da gruplardan sonra elenene kadar oynadığım maçlar,

Fm2010-Uefa09-10-2nci_turvesonrasi.jpg

Dikkat etmişsinizdir belki, hepsinde ilk maçı 1-2 yenildim. Diğer maçı kazandım.

Alıntı: Kendi blogumdan. :) orda anlatmıştım oyunu ordan yazıları şimdi kopyala-yapıştır yapı verdim. Şuan 2.sezonumun ortasındayım.

Daha sonra ayrıntılı olarak anlatırım.

şampiyonlar ligi kuralarında inanılmaz ballıyım.:)

2.turda rangers,çeyrek finalde lyon,şimdi yarı finalde roma geldi.final şansım yüksek.

hadi rastgele.:D

clyarfinal.png

şampiyonlar liginde kura şansımız var.:D

barış 30 metreden harika bir gol attı.sonra 90+2 menez karambolde beraberliği yakaladı roma adına.aslantepede iş bitiriceğiz inşallah.

ligtablosu.png

ligde rahatız.bir sonraki maç şampiyonluğu ilan ederiz.

transfere.png

bunlarda seneye anlaştığım adamlar.zhirkov-babel-tuncay-abdullah-cangele-çağdaş-koray

yetenek.png

buda harika yeteneğim :) ilerde beklentim yüksek şükrüden.

adszlbw.png

ligde şampiyonluğumuzu ilan ettik.

clfinal.png

romayı 2-1 yendik ve finaldeyiz.şimdi duvara çarptık rakip man utd.:(

artık finali yarın oynarız.

martnpazprofilzellikler.png

Harika yetenek Martin Paz :)

Bu son güncellemeye uygun türkçe yama var mıdır ?

3 kere 2010da 1 kerede fm 2011 de adana demiri aldım beceremedim :( ne berbat takımdır o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt