Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

online oynamak ne kadar zevkliymiş acayip sarıyo :D

Liverpoola hilesiz bir oyun icin anlastım:D

Mexes--Gonzalo rodgiuez--Vucinic-Vidal--Cabaye-Honda-Isla

Transfer ettim

Lucas ngog kriyakosu gönderdim

Rasgele:)

sunderlandı deniyorum murat arkadaşın tavfiyesi üzerine ve gerçektende çok iyi bir takım. tam premier lig orta sıra takımı. iyi bir bütcede veriyorlar birkaç takviye ile çok iyi işler yapabiliyorsunuz. ilk maçımda deplasmanda arsenale 3 attım şuan ligde 4.yüm 8. hafta sonucunda.

gyan yardırıyor. hermaçdan önce gyanı durdurmalıyız diye konuuyor rakip menajerler :D

FM 2010'da ikinci sezonumun sonunda UEFA'yı kazandım. :) Caps koyarım yakında.

Oyun başında,

Lincoln, 7.5 M. Dolar ---> Porto

Arda, 20 M. Dolar ---> M. City

Keita, 8.5 M. Dolar ---> Sunderland

Servet, 7 M. Dolar ---> Benfica

Kewell, 5 M. Dolar ---> Liverpool

Baros, 11 M. Dolar ---> Roma

Elano, 9 M. Dolar ---> Sevilla

Barış Özbek, 2 M. Dolar ---> Stutgart

Hakan Balta, 3.5 M. Dolar ---> Udinese

Linderoth ve Nonda toplam 3 M. Dolara ---> Real Betis

4-3-3

Ochoa / 3.5 M. Dolar

Sabri

Otamendi / 4 M. Dolar

Eren Güngör / 2.5 M. Dolar

Alparslan Erdem

Mehmet Topal

V. Der Vaart / 6 M. Dolar

Tinga / 2.5 M. Dolar

Robinho / 14 M. Dolar

Angel Di Maria / 6 M. Dolar

Cardozo / 6.5 M. Dolar

Avrupa Maçlarına çıktığım kadro. :)

7 yabancı olduğu için ve genelde sakatlık, cezalı vs. durumlar da alternatif olarak Emre Çolak, Aydın, Uğur Uçar, Sercan Yıldırım vs. oynuyor.

İbretlik bi paylasım yapıcam

Az sonra!

adszygo.png

FM 2011 Türkçe yama nerden bulabilirim biliyomusunuz ? Ne kadar indirdiysem çalışmadı.

FM 2010 Man city ile aynı sezonda iki maç

1-Aston Villa ile kendi evimdeki maçı 5-2 den 6-5 kaybettim. Aston villa 3 dk içinde uzaktan 3 şutla(bir tanesi nerdeyse sıfırdan) beraberliği yakaladı.

2-Man Utd deplasmanında 2-0 geriye düştüğüm maçı 3-2 ye getirdim ve takımı kontraya aldım. Ardından Adebayor ile 4-2 oldu. Ardından Manchester 20 dk içinde 4 gol attı :) Maç 6-4 onların oldu.

Arsenalin 4-0 dan maçı vermesini daha önceden maç motoruna yüklemişler demekki :)

Paso mancityle karsılasıyorum adamları maglubiyet manyagı yaptım ama arsenal bize acımadı:D

Sampiyonlar Liginde Barcelona cikinca cok korktum. Kadrosuda fena degildi ama cok rahat 2-0 kazandim. Tüm kupalari aldim kayit edip bi istafa edeyim dedim Hercules bile basvurumu reddetti. Cok sacma, hemde cok.

Hangi oyunu oynuyorsunuz siz :)

Man city ile ilk yıl 2.lik ikinci yıl şampiyonluk aldım,(arada liverpool da teklif yaptı ama reddettim) görevimin başındayken İnter approach yaptı :D bir sene onlarda kaldım şampiyon bile yapamadım 2. oldum (puan puana) gene görevimin başındayken bu kez Arsenal teklif yaptı. Tek premier lig kupasıyla inter ve arsenalden teklif aldım

Galatasaray ile 2 sene üstüste şampiyon oldum, ilk sene uefa'da çeyrek final, ŞL'de ilk 16 yı görebildim. 3.sene ligde 3.giderken sezon ortasında Roma teklif yaptı(Öncesinde medya sormuştu ben de Romayı düşünebilirim demiştim. Hemen teklif yaptılar :)

Galiba istifa etmek pek işe yaramıyor, kulübün başında kalın derim

Ve Özlem bitti.

Son haftaya kadar süren cekişme sonunda liverpool en yakın rakibine 3 puan farkla İngiltere liginin ismi premier olduktan sonra ilk sampiyonlugunu kazandı

Uefa yarı finalinde anfield roadda dortmunda ilk macta 3-2 yenildim rövans macında dk 80 ni gösterirken mac 0-0 dı ama hakemin bitiş düdügü caldıgında Liverpool adını finale 2-0 lık skorla yazdırıyordu rakip palermoydu palermoyuda 2 golle gecip uefa kupasını en cok kazanan takım olduk.

Boltonu finalde gecip lig kupasınıda müzemize götürdük

Hedef sampiyonluk unvanını korumak ve clyi müzemize getirmek yeni sezona 3-4 flash isimle merhaba dedik ama ingiliz oyuncu azlıgı basımıza iş acıcak gibi birazdan 2011-2012 liverpool kadrosuyla sizi basbasa bırakıcam

adszfe.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt