Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Gruplardan çıktım , rakip PSG.

Ligde fırtına gibi esiyorum :D

Slovan Bratislava Avrupada tarih yazıyor :D

Grupların ardından PSG'i eledikten sonra Liverpool deplasmanından 90 dakika kapanarak mucizevi bir galibiyetle döndüm.

S.Bratislava çıldırdı kupa istiyor :D

2-1'in rövanşında evimde ecel terleri döktüm , uzatmalarda Jamie Carragher sağ olsun mucizeyi gerçekleştirdim ve S.Bratislava çeyrek finalde :D

rakip Schalke 04.

Schalke deplasmanında Liverpool'a karşı uyguladığım 90 dakika kapan , tekme, tokat , dirsek vs.. taktiğini uyguladım ve 0-0'la avantajlı olarak deplasmandan döndüm :D

Rövanş maçına seyircim önünde fırtına gibi başladım 15.dakikada golü Sablic ile buldum , tribünlerde karnaval havası yaşanırken 21. dakikada Plestan tüm S.Bratislava camiasını rüyadan uyandırdı. :(

Gücümüz bu kadarmış, çoğu Mustafa Sarp kalitesinde oyunculardan oluşan kadroyla buralara gelmekte başarı :D

2-1'in rövanşında evimde ecel terleri döktüm , uzatmalarda Jamie Carragher sağ olsun mucizeyi gerçekleştirdim ve S.Bratislava çeyrek finalde :D

rakip Schalke 04.

Schalke deplasmanında Liverpool'a karşı uyguladığım 90 dakika kapan , tekme, tokat , dirsek vs.. taktiğini uyguladım ve 0-0'la avantajlı olarak deplasmandan döndüm :D

Rövanş maçına seyircim önünde fırtına gibi başladım 15.dakikada golü Sablic ile buldum , tribünlerde karnaval havası yaşanırken 21. dakikada Plestan tüm S.Bratislava camiasını rüyadan uyandırdı. :(

Gücümüz bu kadarmış, çoğu Mustafa Sarp kalitesinde oyunculardan oluşan kadroyla buralara gelmekte başarı :D

Şu son maç olmasaydı hile diyecektim:D

Şu son maç olmasaydı hile diyecektim:D

aşk olsun koskoca S.Bratislava oynadığım takım , fener olsa neyse yaparız hile, şike ortaya karışık bir şeyler ama Slovan Bratislava büyük klup bulaşmaz öyle işlere :D

Bu arada çifte kupa geldi , hem lig hem slovenya kupası ama topu topu bir kaç tane sağlam , yetenekli oyuncum var onlarada deli gibi teklifler geliyor galiba elimde tutamam adamları , transferde yapamıyorum kimse gelmiyor dedeleri toplamaya başladım, yeni sezonda CL'de avaraj takımı olabilirim :D

Beyler ben oyunda 2 sezon oynadım. 3. sezonda "A serious error was encountered and the application will close...." yazıp hata veriyor ve oyundan çıkıyor. Yeni bir oyun açtığımda ilerliyor fakat kayıtlı oyunum, el emeğim göz nurum oynanmıyor :( Bu hatanın çözümünü bilen var mı?

Bende İngiltere milli takımıyla Euro 2012 elemelerini 8 de 8 yaparak bitirdik.Şimdi artık Euro 2012 maçlarına hazırlanıyoruz.

Yeni bir İngiltere yaratıyorum.Yeniden yapıalnıyoruz.Terry,Ferdinand,Lampard gibi isimler kadroda yok artık.Ama yerlerini genç yeteneklerle doldurdum.

Beyler ben oyunda 2 sezon oynadım. 3. sezonda "A serious error was encountered and the application will close...." yazıp hata veriyor ve oyundan çıkıyor. Yeni bir oyun açtığımda ilerliyor fakat kayıtlı oyunum, el emeğim göz nurum oynanmıyor :( Bu hatanın çözümünü bilen var mı?

bu hatayı daha önce hiç görmemiştim , umarım düzelir.

Fm 2007 de Thierry Henry hazirlik maclari haric 1 sezonda 85 resmi gol atmisti ve o zamanlar 3D yoktu ,o mercimek adamlar olmasina ragmen cok sik golleri vardi.

Yeni model gençleştirilmiş İngiltere.:D

------------------------Hart------------------------------

Johnson--------P.Jones--------Shawcross--------A.Cole---

----------Gerrard-----Carrick--------Noble-----------------

Lennon-----------------------------------------A.Young---

-----------------------Rooney-----------------------------

1-2 sezon sonra Gerardın yerine Jordan Henderson,Carrickin yerine Jack Rodwell ve Ashley Cole yerini Ryan Berthand alacak.:)

:(

yeni sezonda 5'i ilk 11 olmak üzere 7 önemli oyuncumu kaybettim , yerlerine kariyerlerinin sonlarına gelmiş bir kaç transfer yaptım. Ayrıca Yekta ve transferleri için tüm sınırları zorladım hatta yönetime ultimaton bile verdim.

Üstüste eleme maçlarının (B36 , Club Brudge , Rijeka) ardından şampiyonlar ligi H grubunda yerimi aldım (R.Madrid , Fener ,PSV ).

Gruplarda iyi maçlar çıkarmama rağmen ilk 2'ye giremedim.

Avrupa kupasında Timisoara ile eşleştim , çok rahat bir tur bekliyordum ama zar zor turu geçen taraf oldum.

Sözleşme yenilemeyen ve Milan'a transfer olan Kucka ile Groningen ile sözleşme imzalayan Sablic'i kadro dışı bıraktım ama bu durum

bir sonraki turda Panatinaikos karşısında çok zor anlar yaşamama neden oldu, gol makinası İvana ve sağ bekim Bagayoko'nun sakatlığıda eklenincetakım adeta yerlerde süründü ve avrupa maceram sona erdi.

Sezon sonunda üst üste 2. şampiyonluğumu aldım (bu ligde şampiyon olmayanı döverler zaten :D ) ama geçen sezona göre sönük bir performanstı.

Sezon bitmeden çok iyi genç oyuncuları kadroma kattım, alt yapıda da gözüme kestirdiğim 3 oyuncu var. Eğer 1-2 tane üst düzey oyuncu alabilirsem (Bratislava'ya üst düzey adam getirmek çok zor) yeni sezonda hedefim şampiyonlar ligi gruplarını ilk 2de tamamlamak.

Fm'De en uzun maceram Liverpool'a FA cup ve ıngıltere super cup aldırdım ama hile ile :lol: sonra sıkıldım sildim su oyunu :D cok karmasık ya ne zevk alıyosunuz bundan :) Fifa pes daha guzel en azından oynayabiliyosun :D

Bu arada Dean Ashton coachluk görevine getirdim.:)

Takım önerin la bari.

Göztepeyi aldım yeni kariyerimde. 7 hazırlık maçında 2G 3B 2M aldım. Son hazırlık maçında BJK karşı süpriz bir galibiyet aldım 2-0.

Transferlerim:

--GELENLER--

Kiralık; Erhan Kartal, Eren Albayrak, Muhammet Demir

Serbest Transfer; Yıldıray Baştürk, Eren Sen, Ergün Ulaş, Yasin Karaça

Gidenler: YOK :D

Türkiye kupasında ilk 2 turu geçtikten sonra Playoff da BJK ile eşleştim. Hazırlık maçında ki gibi süpriz olur mu acaba dedim. 2-1 yenilip elendim :( Seneye deneyeceğiz artık şansımızı.

Ligde 11 maçta 6G 4B 1M ile 2. sıradayım.

O kadar adamız la yok mu benim hatanın sebebini bilen :(

O kadar adamız la yok mu benim hatanın sebebini bilen :(

senin hatanın nedenini internetten yabancı sitelerden vs.. araştırdım ama gördüğüm kadarıyla sadece biz değil kimse çözüm bulamamış bu hataya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt