- 19 Haziran 2009
- 9.967
- 17
- 1.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

2-1'in rövanşında evimde ecel terleri döktüm , uzatmalarda Jamie Carragher sağ olsun mucizeyi gerçekleştirdim ve S.Bratislava çeyrek finalde![]()
rakip Schalke 04.
Schalke deplasmanında Liverpool'a karşı uyguladığım 90 dakika kapan , tekme, tokat , dirsek vs.. taktiğini uyguladım ve 0-0'la avantajlı olarak deplasmandan döndüm![]()
Rövanş maçına seyircim önünde fırtına gibi başladım 15.dakikada golü Sablic ile buldum , tribünlerde karnaval havası yaşanırken 21. dakikada Plestan tüm S.Bratislava camiasını rüyadan uyandırdı.
Gücümüz bu kadarmış, çoğu Mustafa Sarp kalitesinde oyunculardan oluşan kadroyla buralara gelmekte başarı![]()
![]()
Şu son maç olmasaydı hile diyecektim![]()
Beyler ben oyunda 2 sezon oynadım. 3. sezonda "A serious error was encountered and the application will close...." yazıp hata veriyor ve oyundan çıkıyor. Yeni bir oyun açtığımda ilerliyor fakat kayıtlı oyunum, el emeğim göz nurum oynanmıyorBu hatanın çözümünü bilen var mı?
Beyler ben oyunda 2 sezon oynadım. 3. sezonda "A serious error was encountered and the application will close...." yazıp hata veriyor ve oyundan çıkıyor. Yeni bir oyun açtığımda ilerliyor fakat kayıtlı oyunum, el emeğim göz nurum oynanmıyorBu hatanın çözümünü bilen var mı?

Takım önerin la bari.
O kadar adamız la yok mu benim hatanın sebebini bilen![]()