Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

EURO 2012de Rusya,Kuzey İrlanda ve Portekizle eşleştik.İlk iki maçı oynadık.Kuzey İrlandayı 2-0 yendik.İkinci maçtada Portekizi 1-0 yendik.Grupta 2 de 2 yaptık ve 6 puandayız.Rusya ile son maç bir puan alırsak lider bitireceğiz.

Bu ne arkadaş ya. Adam sakatlanmaktan bıkmadı doğru düzgün oynatamadım bi türlü :( bu kadar mı gerçekçi yapılır bir oyun yahu....

FM 2008'de aldığım en büyük galibiyetlerden biri hatta en önemlisi.Maç oynanırken windows'a dönüyodum arada her seferinde de gol oluyodu :D

Maçta sonra Suarez yaptığı açıklamada "Ne zaman PSV bize 8 atar o zaman ezeli rekabet tekrar başlar.O ana kadar Ajax ve PSV arasında ezeli rekabet bitmiştir" :asd: :asd:

Ekli dosyalar

• brezilyafm.webp
    brezilyafm.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 124
  • brezilyafm2.webp
    brezilyafm2.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 98

İlk defa paylaşım yapıyım dedim, çok iyi bir kadro kurdum ve hilesizdir... İlk sene uefa da final oynayıp romaya elendim. Ligi ve kupayı aldım. Sezon sonunda Transfer bütçesi olarak 16M verdiler çok şaşırdım. Kadrom;

Ekli dosyayı görüntüle 3038

Daha sonra transfer hamleleri; 2010-2011;

Ekli dosyayı görüntüle 3039

2011-2012;

Ekli dosyayı görüntüle 3040

2012-2013;

Ekli dosyayı görüntüle 3041

Luiz Suarez Türkiye' ye alışamadım diye hep izin istiyor bir o sıkıntı var. Birde yabancı sıkıntısı Munoz u kiralamak zorunda kaldım. Lodeiro ve Lukaku da dışarda bekliyor kupa ve şampiyonlar liginde oynatıyorum. Takım çok genç ve başarılı oldu. Srna yı hiç alamamıştım bugüne kadar sakat olduğu için kimse istemedi boş kalınca kontrat imzalayıp aldım. Birde transferleri hep peşin yapardım bu oyunda hepsini taksitle yaptım tabi gene parayı kesiyorlar ama biraz daha az oluyor. Türkiye liginde tüm oyuncular 48 ay taksitle aldım. Paylaşmak istedim herkese kolay gelsin...

Ekli dosyalar

• kadro.webp
    kadro.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 152
  • fm10-11.webp
    fm10-11.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 78
  • fm11-12.webp
    fm11-12.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 181
  • fm12-13.webp
    fm12-13.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 88

Bu ne arkadaş ya. Adam sakatlanmaktan bıkmadı doğru düzgün oynatamadım bi türlü :( bu kadar mı gerçekçi yapılır bir oyun yahu....

Sakatlanmasa sahanın tozunu attırabilecek bir futbolcu.. Tabii alt ligleri kastediyorum. Süper ligde oynayacak gücü yok malesef. Ama yıldıray kesinlikle alınması gereken bir futbolcu alt lig takımları için.

Bilgisayara format attım , Slavia kariyeri yarım kaldı , Lecce ile yeni kariyer açıp kümede kalma mücadelesi içinden sıyrılıp dünya devi yaratacağım :D

Galatasaraydaki kariyere geri döndüm:Seamus Scott,İsmail Köybaşı,Otamendi,Ömer Torak,Uğur Uçar,Mehmet Ekici,Marin,Coentrao,Mesut Özil,Canales,Neymar ilk 11'iyle çıkıyorum genelde maçlara.

Yedeklerde de :Matej Delac,Emre Çolak,Eren Güngör,Gökhan Töre,Giuliano falan var gayet iyi gidiyorum.

İlk sezon şampiyonlar liginde final oynadım.2. sezon çeyrek finalde elendim şimdi hedefim final.

Aslında FM başlığı altında herkesin yeni konu açacağı bir sistem olsa fena olmaz,ben kariyerimi farklı forumlarda paylaşabiliyorum.Burda tek sayfa altında çok dağılıyor takibi zor oluyor.

Aslında FM başlığı altında herkesin yeni konu açacağı bir sistem olsa fena olmaz,ben kariyerimi farklı forumlarda paylaşabiliyorum.Burda tek sayfa altında çok dağılıyor takibi zor oluyor.

aynen katılıyorum, daha önce başka bir forumda , Huddersfield kariyerimi paylaşmıştım, renkli ,eğlenceli , araya basın toplantıları, röportajlar , maç anlatımları vs.. katarak eğlenceli bir hikaye olmuştu.

Ama burada ayrı konu açamadığımız için dediğin gibi konu çok dağılıyor.

Fifa maneger mi daha iyi football menager mi? Football maneger cok basit gibi goruntusu.

FM 2012 Çıktı !

Sports Interactive'den Bars Graham'dan gelen mail ile FM 2012'yi duyurduklarını gördüm. FM 2012 ile belli başlı bilgileri aktaracağım.

Sports Interactive Ltd. & SEGA® Europe Ltd bugün başarılı bir futbol yönetim simülasyonu olan Football Manager 2012'yi duyurdu. Noel'den önce, oyun marketlerde ve mağazalarda kullanıcılar yeni oyunu alarak yönetimsel becerilerini test edebilecek.

Ödüllü Football Manager serisi, Birleşik Krallık'ta ve bir çok Avrupa ülkesinde son 7 yıldan beri 7 milyondan fazla kopya sattı ve ve son 7 yıldan beri bir çok Avrupa ülkesinde PC oyunlarının en çok satış çizelgesinin tepelerinde bulunuyor.

"Sonunda Football Manager 2012 hakkında konuşmaya başlamak için büyük mutluluk duyuyoruz" diyor Sports Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson. Biz de özel topluluklarla ve oyuna yeni başlayan bir çok insanla birlikte yeni ve zevkli bir yıla giriyoruz.

Oyunda 50'den fazla lig kuralları değişiklikleri de dahil olmak üzere 800 yeni özellik içeriyor. Şimdiye kadar ve bugüne kadar hem en gerçekçi, hem de en sürükleyici ve oynanabilir futbol yönetim simülasyonu olduğunu vaat ediyoruz.

Football Manager 2012 için yeni ve geliştirilmiş kilit özellikler:

Transferler ve Sözleşmeler - Sözleşme sistemlerinde önemli değişikliklere gidilerek, amatör ve genç oyuncuların sözleşmelerinin daha iyi uygulanması, daha gelişmiş bir transfer merkezi ve sözleşmeden son anda geri adım atmak isteyen paraya aç futbolcular için teşvik ücretleri de dahil edilerek, transfer ve sözleşmelerin daha iyi yönetilebilmesi sağlandı.

Gözlemci (Scout) Geliştirmeleri - Gözlemci gerçek hayat raporları kullanarak yeni bir oyun içi rapor takım analizi ve taktikler hakkında bilgi ve hedefler en önemli özellikler olmak üzere, gözlemcilik alanında iyileştirmeler yapıldı. Daha önce rakiplere karşı hazırlanmak için sunulan bilgilerin üstüne yeni şeyler eklendi.

3D Maç Geliştirmeleri - Yeni animasyonlar, yeni bir tribündeki kalabalık sistemi, gelişmiş hava sistemi, daha fazla stadyum, ve iki yeni kamera eklendi. "Golün Arkasından" ve "Yönetmen Kamera" ile tüm kamera açılarının anlamı biraz daha artırıldı ve oyunu her yönüyle analiz etmeniz sağlandı.

Her zaman her yerde yönetim - İstediğiniz sıklıkta kaydedilmiş oyununuzda yeni ülkelerin oynanabilir olması özelliği eklendi. Kariyerin başında seçilen oynanabilir ülkeler ile oynamaya devam etmek zorunda değilsiniz, bir sonraki sezon oyunun başında seçmediğiniz bir ülkenin takımını yönetebilirsiniz.

Ruh hali - Bir şeyler söylemek istediğinizde bu yolu belirlemek için olanak sağlayan yeni bir ruh hali sistemi ile yepyeni takım konuşmaları ve yeni sohbet konuşmaları eklendi. Ruh hali başına özel bir yorum seçilmesi durumunda 6 tane farklı ruh halleri var.

Akıllı Arayüz - Yüksek ekran çözünürlüğü anlamıan gelen bu sistemde yeni bir uyarlama var. Daha fazla bilgi parmaklarınızın ucunda. Yeni arayüz ile yeni filtreler, özelleştirilebilir sütunlar ve yeni bir taktik ekranında çok sayıda bakış ekranı içerir. Yani temanızı tamamen sizin istediğiniz şekle sokmak artık çok kolay!

Yeni Oyun Eğitimi - Ana oyundan bağımsız, oyunun deneyimli menajerlerinden biri olmak için ipuçları sunan ve yeni oyuncularla oyunun etrafında kolayca kendi yolunuzu bulmanızı sağlayan bir mod. Yani "ne yapmalıyım" sistemi. Bu sistemde oyun size ipuçları veriyor ve siz buna göre oyuna devam ediyorsunuz.

Bu kilit yenilikler, medya sistemi, basın toplantıları, genç oyuncular sistemi, yeni yüzler (oyuncu yüzleri), sosyal ağ seçenekleri, hazırlık maçları, milli takım yönetimi ve çok daha fazla geliştirmeler içeren Football Manager 2012 hakkında daha detaylı bilgiler önümüzdeki aylardan itibaren sizinle olacak.

Arayüz videosu:

FM12 Preview - Adaptable Layout - YouTube

[video=youtube;9iTXka94ePc]https://www.youtube.com/watch?v=9iTXka94ePc&feature=player_embedded[/video]

3D maç motoru:

FM12 Preview - Match Engine - YouTube

[video=youtube;stoveU0utQ4]https://www.youtube.com/watch?v=stoveU0utQ4&feature=player_embedded[/video]

Resimler

Fransa Albümü:

İspanya Albümü:

Danimarka Albümü:

Avusturalya Albümü:

Hollanda Albümü:

Ana Konu : FM 2012 duyuruldu!

Cevap: FM 2012 Duyuruldu!

hadi bakalım hayırlısı cm italya 95'den bu yana çıkan her versiyonunu oynadıktan sonra bunu almamak ayıp olur.

çıksında Lecce'li , Huddersfield'lı , Murcia'lı kariyerlerle kendimizden geçelim :D

Cevap: FM 2012 Duyuruldu!

Transferler ve Sözleşmeler - Sözleşme sistemlerinde önemli değişikliklere gidilerek, amatör ve genç oyuncuların sözleşmelerinin daha iyi uygulanması, daha gelişmiş bir transfer merkezi ve sözleşmeden son anda geri adım atmak isteyen paraya aç futbolcular için teşvik ücretleri de dahil edilerek, transfer ve sözleşmelerin daha iyi yönetilebilmesi sağlandı.

Bu özelliği iyi kullanmak isteyenler feneri seçebilirler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt