Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Beyler ben oyunu yükledim, 11.3 patch'ini yaptım, gerekenleri yaptım, sonra yeni transfer patch'i var unofficial, onu indirdim, new game'a basıyorum, 11.3'le başla, database'i değiştir diyorum, hangi database'i kullanmak istiyorsun diye soran ekrana geliyor ama seçip continue'ye tıklayamıyorum, kapalı oluyor buton.

Database'i değiştirmeye çalışmassam, patchi uygulamazsam gene aktif olmuyor buton ama eski bir kayıtlı oyunum var onu yükleyince açılıyor.

Bir nevi new game olmuyor ama load game oluyor, sorun ne olabilir?

Özgür, ben birtek resmi patchi yükledim, böyle bir sorun olmadı bende. Yani sorun transfer patchi ile alakalı olsa gerek, belki silip tekrar yüklemek, ya da önce transfer patchini yükleyip, üzerine resmi patchi koymak denenebilir.

Atıyorum tamamen, işe yarar mı bilmem, tavsiye sadece.

Transfer olan patch değil ya, database değişikliği, oyuna girerken default database ile mi gireceksin yoksa değiştirdiğinle mi diye soruyor ama hiç bir şekilde ilerlemiyor.

Off çözdüm ya :D Windows'un barı confirm butonunu kapatıyormuş :asd:

Cevap: FM 2012 Duyuruldu!

fm 11 tek link bulabilcegim saglam bir yer veya link var mıdır ?

Ingiltere championship ten takim yonetmeyi dusunuyorum. Onerebileceginiz takim var mi?

West Ham'i dusunuyorum.

Ingiltere championship ten takim yonetmeyi dusunuyorum. Onerebileceginiz takim var mi?

West Ham'i dusunuyorum.

Porsmouth ile oynardım ben bir aralar. Premier Lig'deydi o zaman Lassana Diarra falan vardı :) Şu an Championship'te sanırım o da güzeldir.

Leeds

evet renkdas

Yıl 2013 Antep'e Riera'yı aldım.

West Ham ile championship'e basladim. Carew ve cole ile primere lige cikmayi zorlayacagiz..

İngiltere BSS Liginden Havant & Waterloovie tarzı ismi olan bir takımla basladım bende , yolumuz oldukca uzun. :D

15 free transfer yaptım, maas butcesini biraz dengelemek icin de kadrodan 7-8 futbolcuyu bedavadan sattım.

Bonservis diye birsey yok zaten bu ligde.

Lige iyi basladık, 14 g 3 m ile 9 puan farkla birinci sırada gidiyoruz suan. Zaten bu lige göre iyi bir kadro kurdum, gelecek yıllarda sorunlar baslıycak asıl.

Ancak antreman konusunda büyük sıkıntı yaşıyorum, oyuncular antreman sistemini beğenmiyorlar, yönetim antrenöre ihtiyac yok diyor ve yeni antrenör getiremiyorum , takımda benim dışımda bir tek yardımcı antrenör ve fitness antrenörü var A takımla ilgilenen. Fitness antrenörü iyi de , yardımcım da cok iyi sayılmaz, ne yazık ki hic yeterli yardımcı yoktu piyasada bize gelecek. Physio-Youth coach ve 1 tane de scout var ancak onların antremana bir etkisi olmuyor. Sık sık sakatlanmalar yasıyorum uzun süreli, bunların muhtemelen antremanlarla da doğrudan ilgisi vardır heralde.

Seneye BSP ligine baslayınca daha iyi bir teknik ekiple baslayabilirim umarım.

Bu arada FA Cup'ta da 1 tup gecip sonra elendim , 1-2 tur daha gecsem iyi olurdu, ordan gelecek az miktarda parayla bile bütün sezonki butcenizi düzeltebiliyorsunuz bir anda.

FA Trophy'e de galibiyetle basladım, bu sadece BSP-BSN-BSS liglerindeki takımlarla olan turnuva, burada ne kadar ilerlesekte maddi anlamda getirisi cok ufak oluyor. BSP takımları gelene kadar rahatca ilerlerim bu turnuvada da. Belki sürpriz de yapabilirim ancak bu sene olmasa bile bir üst ligde bu kupada kafaya oynarım.

Tek hedef ligleri en kısa sürede atlayabilmek, yol cok uzun. Capsleri de koymaya baslarım bugün-yarın. :)

2012 yaklaştıkça 2011 zevke vermemeye başladı. CM 01/02 falan oynadım biraz, 2012 çıkana kadar idare edeceğiz artık.

2012 yaklaştıkça 2011 zevke vermemeye başladı. CM 01/02 falan oynadım biraz, 2012 çıkana kadar idare edeceğiz artık.

Aynen bende de öyle oldu. Özellikle yeni sezonda başlayınca FM11 oynama isteği hic kalmadı icimde. Ama 12 gelene kadar zamanda gecsin diye İngiltere Alt Liglerinden başladım bende, oyuncular da tanıdık olmadığı icin gercekten zevkli geliyor insana. Öneririm sana da buralardan 1 takımla 12 gelene kadar zaman gecirmeni. Eğer oyun sararsa zaten ,Premier Lige gelene kadar FM12 coktan cıkmıs olur. :D

Gece gece beni heveslendirdin Mert. :)

West Ham ile 6. siradan play off'a zar zor girdik. Play offlar sonucu primere lige yukseldik...Carlton Cole sagolsun. Carew hic bir sey yapamadi. Ilk is carewi satmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt