Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FM 2012 Çıktı !

Hala öylemi bilmiyorum ama steamden alsan sana 5 ayrı key hakkı verilecekti. Adamda muhtemelen 1 alıp 3-4'e katlıyor. Eğer unreg key almadan format atarsan bilgisayarına paran yanıcak muhtemelen aklında olsun adamla irtibatı koparma ;)

ben steamden aldım.key falan vermediler bana.gayet kurup oynuyorum.siler edersen sanırım steam hesabın açtığında tekrar indirirsin.

FM forumlarindan birinde soyle bir sey okudum ne kadar dogru bilmiyorum.

sport interactive bu sene orjinal oyunların biraz daha fazla satılması için çeşitli crack gruplarıyla ( razor 1911, skidrow vs.. ) özel anlaşma sağlamış belli bir süre oyunu kırmamamaları için ilk 1 ay çıkmaz büyük ihtimalle .

Fm 2010 da da böyle olmuştu.

Hapı yuttuk galiba.Crack zor bela çıkacak, geç.

Oynamayan cevap versin diye birşey demedim, ama oyunu ciddi takip eden vardır, gelişmelerine bakan, veya oyunu orjinal almış , oynayanlar vardır. Ben onlara soruyorum.

Keşke cevap vermeseydim.

Ayrıca 2007den beri bu oyunu oynarım.Crackla ilgili birçok bilgi kirliliği var.Bazı yerlerde %70 bitti bazı yerlerde 1 ay yok.Bazı yerlerde 1 Kasımda çıkacak şeklinde.Orjinal alan arkadaşlarımın söylediği kameraların çok güzel olduğu ve transferlerin zor yapıldığı şeklinde(türkiye ligi için zor)

Bir eklemede kamera konusunda yedek kulübesinden izleme seçeneği ve frikiklerdeki açılar çok iyi olmuş.Bence orjinal almaya değer.

Crackla ilgili tık yok. :(

Orjinal alacağız galiba.:(

Orjinal almayi düsünüyorum aslinda ama Türkce Yama'da yokki? :o

Bugün bir yere sordum yoktu, olsa alacaktım.

Türkiye'de orjinal oyun satışı yerlerde ise adamlar neden Türkçe koysunlar oyuna?

Ben de olsam koymazdım.

Ben şahsen Türkçe aramıyorum. İngilizceme çok fazla faydası oldu. İngilizcenin keyfini vereceğini sanmam. Bir oyuna da 100 küsur lira vermem.

Kardesim bi yerden crack dosyası indirmiş kurmus rusca yazılar cıkmıs ekrana masaüstüne ulasamıodun zar zor sistemi geri yüklemiş öle kurtulmus aman diyim habeirniz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt