Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Felipe Melo'yu Galatasaray'a alabilen varmı ? Juventus'u 7-8 milyon Euroya ikna ediyorum ama Melo bir türlü gelmiyor görüşmeyi bile kabul etmiyor şampiyon oldum belki gelir dedim bu sefer sezon sonu teklif yaptım yine gelmiyor

Manudaki Gibson Free kaldı bende belese aldım Melodan cok daha iyi oynuyor:yenieek:

Uğur Uçar'ın sözleşmesi bitmişti. Dedim alternatif olsun diye alayım. Teklif dahi yapmaz olaydım. Yıllık 300 bin teklif ettim, adamın istediği yıllık; 4,1 milyon Euro. Oyunda küfür seçeneği olsaydı keşke.

^oha uçmuş. :eek: 4.1 Milyon Euro nedir yau? :eek:

Hayatımda ilk defa FM oynadım. İlginç bi oyun. Hazırlık maçlarının hepsini kazandım. GS yedek takımı 5-0, Mardinspor'u 3-0, Denizli'yi 2-3 yendim.. Denizli maçında 1-0 önden 2-1 geri düştüm. 75. dakika civarı Riera'yı çıkarıp Kazım'ı aldım, sağ açıkta Sercan ileri uçta da Baros vardı zaten. Kazım 87 ve 90. dakikalarda gol attı ve 2-3 kazandım.. Alışmaya çalışıyorum, fena oyun değilmiş. :)

Şu Servet'i satamadım ya. :D

CL deki ilk maçımda Milan'ı 4-0 yendim TT Arena'da.Takım öyle bir oyun oynadı ki bir an Barca'yı yönetiyorum sandım. :asd:

Paraya kıyıp Conca'yı alın derim.Adam müthiş oynuyor. :D

PSG 'den Eboue için 14 milyon Euro teklif geldi fakat 3 milyon'u peşin 11 milyonu 2 yıl taksitle napayım satayım sizce FM boyz ?

Servet'i alan olmadı 800K 'ya gidecek galiba :/

anlaşamadık PSG ile zaten :) onlar 3 milyon peşin 11 milyon euro taksit verdi ben 10 milyon peşin 4 milyon taksit istedim vazgeçtiler transferden. Eboue çok kart gördü bu sezon bende satabilirdim yani kabul etselerdi
Kısmet değilmiş. :) Baros'u satmayı düşünüyorum da tavsiye santraforlar varsa iyi olur.

bende santrafor arıyorum bu sezon santraforlarım pek gol atamadı en fazla atan 14 gol Elmander bana yılda +20 gol atacak santrafor lazım. Büyük umutlarla Gignac'ı kiraladım 1.5 yıllığına santrafor diye aldım 2 gol attı namussuz koskoca yarım sezonda

Bende Bony'ye yedek oyuncu arıyorum.Sanogo'yu kiraladım ama pek verim alamadım.

c25d.jpg

Santrafor bölgesinde sıkıntım var derken, Selçuk sakatlandı orta saha daha fazla sıkıntı yaratmaya başladı.Jem Karacan ve Hamit Altıntop ile anlaştım devre arasında takıma katılcaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt