Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Transferler:

Gelenler: Leonel Galeano 3M €, Deniz Naki 1.1M €, Diego Rocha Bedelsiz, Mehmet Topal 2.1M €, Jem Karacan 6M €

Gidenler: Aykut Erçetin 230K €, Aydın Yılmaz Kiralık, Servet Çetin 800K €

Sizce nasıl ?

Deniz,Jem,Mehmet çok yerinde transferler ama Galeano'dan daha hızlı stoperler alabilirdin.Stoperin sağlam ve hızlı olması takımın performansını çok etkiliyor.

Deniz,Jem,Mehmet çok yerinde transferler ama Galeano'dan daha hızlı stoperler alabilirdin.Stoperin sağlam ve hızlı olması takımın performansını çok etkiliyor.
Memnunum ben :) Ujfalusi'yle iyi gidiyorlar.

Memnunum ben :) Ujfalusi'yle iyi gidiyorlar.

Ujfalusi yaşlandığında iyice yerine adam alacağın zaman hızlısını al ama hacı aklında olsun valla Avrupa da tur bindiriyorlar, hızlı stoperler bu yüzden yararlı oluyor :)

Ujfalusi yaşlandığında iyice yerine adam alacağın zaman hızlısını al ama hacı aklında olsun valla Avrupa da tur bindiriyorlar, hızlı stoperler bu yüzden yararlı oluyor :)
Tamam sağolasın.

tolj.png

Alper Potuk a verilecek paranın çok çok azına gelip çok çok daha fazla iş yapan br oyuncu.Yaşıda genç daha fazlada gelişecek.

-----

danyx.png

Liverpool devamlı kiraya veriyor kiralık alıp 1 sene sonra bedelsiz kadronuza katailirsiniz.

---

53073310.png

Gözlemcilerin önerdiği bir isimdi transfer bütçem yetmiyordu oyuncuya tıkladım yönetime alınması için rapor verdim almazlar nasılsa diyordum ki 3.5 milyon euro'ya 2 gün sonra anlaşmaya vardılar.Daha evvelde vardı bu olay ama kolay kolay yapılmıyordu ilkkez yönetim hemen kabul etti gitti oyuncuyu aldı geldi.3.5'e geldi şimdi 10milyon euro ile başlayan teklifler var.Çok iyi bir isim bulursam satıcam.

edit

Yalnız Sterlin senin oynadığın para birimi

Yeni bir oyun açmayı düşünüyorum başka takımla.

Yeni bir oyun açmayı düşünüyorum başka takımla.

Portekiz liginde geçen yıl hiç bir şekilde yabancı sıkıntısı yoktu hala öyleyse Portekiz Ligi'nde başlar baya oynarım bende sonra İngiltere 2.ligine geçerim.

Portekiz liginde geçen yıl hiç bir şekilde yabancı sıkıntısı yoktu hala öyleyse Portekiz Ligi'nde başlar baya oynarım bende sonra İngiltere 2.ligine geçerim.
Napoli oldum da bir sorunum var niye U18'deki oyuncuar eksik görünüyor ? Large yaptım üstelik.

Tolga Ciğerci'yi bir türlü ikna edemedim.Gelmiyor arkadaş ya.Para var ama gelecek oyuncu bulamıyorum. :D

Ilk sezonu bitirdim. Muthis basladik, ikinci devrenin baslarinda biraz bocaladik sonra tekrar toparladik. 3. olup sampiyonlar ligine girdik.

Puan durumu

Cavaninin muthis performansi. Milli takim maclarini da sayarsak bir sezonda 57 mac 62 gol...

Kazım ve Elmander yardırıyor oyunda beyler.Kazım 23 maç 13 gol,Elmander 23 maç 16 gol.

Devre arasında Baros'u 6M€ ya Villereal,Sabriyi 4.5M€'ya Wolsburg'a yolladım.Ligde 25 maçta Trabzonla puanlarımız eşit 52 puan.Çok çekişmeli gidiyor :)

Turkiye euro 2012 de sampiyon olmus :)

Hırvatistan ve Sırbistan'a scout gönderin çabuk. Süper adamlar var.

Arda Turan 24 milyon euroya chelseaye transfer olmus.

Hırvatistan ve Sırbistan'a scout gönderin çabuk. Süper adamlar var.

Ben 4 tane süper regen buldum.

Bir tane stoper aldım adamın kafa 15 markaj 13 top kapmasıda sanırım 14 olması lazım oyuna girinci paylaşırım.

Birde 15 yaşında.:)

genyetenek.th.png
[/URL][/IMG]

Oyuncumuz bu.

Tebrikler iyi oyuncu güle güle kullan :oks:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt