Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Benim oyunda Large database var. 6 lig açık.

3 yıldız var.

database medium,

PC: ram 2 GB, Pentium E5700 3.00 GHz, nVidia GeForce 9400 GT

oyun ayarlarıda direk açtığımda neyse o, hiç bişeyini değiştirmiyorum. 4-5 ligde oynuyorum ispanya La liga ve 2. lig, italya serie a ve 2. lig, ingiltere PL ve 3. lig, türkiye Şike ligi ve 2. lig, brezilya 2. ligi, almanya bundesliga ve 2. ligi. hepsi açık, 2. liglerden iyi oyuncular çıkıyo. özellikle almanyayı aç birde brezilya

Ben hepsini aciyorum aynen sendeki gibi. Database'yi Large yapiyorum. Sende tum bu ligler kac yildiz veriyor? Bilgisayar performansi ve oyun hizi olarak?

Benim oyunda Large database var. 6 lig açık.

3 yıldız var.

Ben de en azi boyle sey istiyorum. Kac bilgisayarinin ozellikleri? Ise basladiktan sonra yenilemek istiyorum bilgisayari.

Game speed'in düşmemesi mümkün değil. Ne kadar çok lig eklersen o kadar kupa, maç, organizasyon yapılır ve oyun daha uzun sürer haliyle. İstediğin kadar iyi bilgisayarın olsun.

Ben hepsini aciyorum aynen sendeki gibi. Database'yi Large yapiyorum. Sende tum bu ligler kac yildiz veriyor? Bilgisayar performansi ve oyun hizi olarak?

Ben de en azi boyle sey istiyorum. Kac bilgisayarinin ozellikleri? Ise basladiktan sonra yenilemek istiyorum bilgisayari.

oyun hızı 5 yıldız pc performansı 4,5

Game speed'in düşmemesi mümkün değil. Ne kadar çok lig eklersen o kadar kupa, maç, organizasyon yapılır ve oyun daha uzun sürer haliyle. İstediğin kadar iyi bilgisayarın olsun.

Bilgisayardan bilgisayara da fark eder ama bence. Mesela 6 acik ligde game speed'i yarim yildiz ile 3 yildiz olanin ilerleme ve hiz suresi bir olamaz bence.

oyun hızı 5 yıldız pc performansı 4,5

:yenieek: Guzelmis. Bende oyun hizi yarim yildiz. :D Hemen kaydedeyim bir yere verdigin ozellikleri. :)

Kovuldum arkadaşlar geçmiş olsun :( yeniden kariyer açacağım Galatasarayla

büyük ihtimalle play off a kalamadım çok yazdık oldu ilk devredeki 15 maçlık galibiyet serisine :S

Kovuldum arkadaşlar geçmiş olsun :( yeniden kariyer açacağım Galatasarayla

Yeni kariyer acma. Kovuldugun yerden devam et. Oyle keyifli oluyor. Bir defasinda Alman Burghausen'de basladim. Ordan kovuldum. Turkiye 3. lig takimina gectim. Ordan da kovuldum. 2. ligden takim aldim. Sonra Ankaragucu. Ordan da kovuldum ama Konyaspor'la basarili olmaga basladim. :) Muthis keyifliydi. :)

GS zor olmuş oyunda, fener hiç yenilmiyo, beşiktaş ve trabzonda öyle. bizim takım ha bire yeniliyo uyuz oldum dün indirmiştim. orijinal alırım diyodum almıcam

Yeni kariyer acma. Kovuldugun yerden devam et. Oyle keyifli oluyor. Bir defasinda Alman Burghausen'de basladim. Ordan kovuldum. Turkiye 3. lig takimina gectim. Ordan da kovuldum. 2. ligden takim aldim. Sonra Ankaragucu. Ordan da kovuldum ama Konyaspor'la basarili olmaga basladim. :) Muthis keyifliydi. :)

Benim amacım Galatasaray ile bütün kupaları almaktı sonra Avrupa'dan bir takımla kariyer açacaktım. Kovuldum ve bu yüzden sildim oyunu şimdi yeniden açıyorum inşallah başarılı oluruz.

Benim amacım Galatasaray ile bütün kupaları almaktı sonra Avrupa'dan bir takımla kariyer açacaktım. Kovuldum ve bu yüzden sildim oyunu şimdi yeniden açıyorum inşallah başarılı oluruz.

FM'nin keyfi alt liglerde cikiyor be. Ama Insallah basarili olursun GS ile. :)

Hazırlık maçlarında gol sıkıntısı yaşamama ve cok iyi bir oyun ortaya koyamamış olmama rağmen sezona mükemmel bir başlangıc yaptım, 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ile 16 puanla 1.sıradayım. Hazırlık maçlarında gol pozisyonuna bile giremeyen forvetlerim şuanda mükemmel oynuyorlar, özellikle Baros 6 mac 8 gol ile basladı sezona. Elmander'de 6 mac 4 gol ile gidiyor. Kanatlarda Riera ve Kazım'ın performansları da cok iyi seviyede şuan. Genel olarak çok iyi bir gidişat hakim. Ancak nedense 1-2 mac takıldıktan sonra kötü bir gidişat gelicekmiş gibi geliyor ilerleyen haftalarda. Özellikle 5 galibiyetimin 5'i de zayıf rakiplere karşı olduğundan yanıltıcı da oluyor olabilir şu haftalar. Tek zor maçım olan Kayseri deplasmanından da Eboue'nin hatasıyla yaptırdığımız penaltı sonucu 1-1'le dönmek zorunda kaldık.

Bu sezona transfersiz başlamıştım, devre arasında da yapmayı düşünmüyorum.

Hazırlık maçlarında gol sıkıntısı yaşamama ve cok iyi bir oyun ortaya koyamamış olmama rağmen sezona mükemmel bir başlangıc yaptım, 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ile 16 puanla 1.sıradayım. Hazırlık maçlarında gol pozisyonuna bile giremeyen forvetlerim şuanda mükemmel oynuyorlar, özellikle Baros 6 mac 8 gol ile basladı sezona. Elmander'de 6 mac 4 gol ile gidiyor. Kanatlarda Riera ve Kazım'ın performansları da cok iyi seviyede şuan. Genel olarak çok iyi bir gidişat hakim. Ancak nedense 1-2 mac takıldıktan sonra kötü bir gidişat gelicekmiş gibi geliyor ilerleyen haftalarda. Özellikle 5 galibiyetimin 5'i de zayıf rakiplere karşı olduğundan yanıltıcı da oluyor olabilir şu haftalar. Tek zor maçım olan Kayseri deplasmanından da Eboue'nin hatasıyla yaptırdığımız penaltı sonucu 1-1'le dönmek zorunda kaldık.

Bu sezona transfersiz başlamıştım, devre arasında da yapmayı düşünmüyorum.
Aynı taktik ve oyuncularla oynadıkça performans düşüklüğü oluyor.

düşüş çok çabuk oluyor ve bu dusus genele yansıyor herşey tepe taklak oluyor çözemedim

Sakatlık çok fazla her maç en az 1 oyuncum sakatlanıyor.

çok fazla penaltı ve kırmızı kart oluyor...

fm11 de öyle başlamıştı yamayla düzeltirler sonra :D

FM 11 dede 2-0 veya 3-0 öndeyken gol yersen maçı çeviriyorlardı :asd:

arkadaşlar bol şans dileyin ilk 17 maçlık seride 15 galibiyet aldım fakat takım ikinci 17 maçlık seride döküldü . son hafta trabzonla beraber kaldım ve 4.olarak play off a girdim...macera başlıyor.

kombine rekoru kırdım :D

bir sorum olacak FM boyz. Ben şimdi Almanya ülkesini gözlemlemek scout yapmak istiyorum ama scout görevlilerimden herhangi birisine Almanya ülkesini gözlemleme görevi veriyorum scout görevlisi 1 gün içinde bitirip geri dönüyo görevi hemen sadece 3-4 futbolcu gözlemliyor o ülkeden ben ise bütün ligi 1 sene boyunca detaylı incelemesini istiyorum ne yapmalıyım nasıl olacak bu iş ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt