- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Benim oyunda Large database var. 6 lig açık.
3 yıldız var.
3 yıldız var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
database medium,
PC: ram 2 GB, Pentium E5700 3.00 GHz, nVidia GeForce 9400 GT
oyun ayarlarıda direk açtığımda neyse o, hiç bişeyini değiştirmiyorum. 4-5 ligde oynuyorum ispanya La liga ve 2. lig, italya serie a ve 2. lig, ingiltere PL ve 3. lig, türkiye Şike ligi ve 2. lig, brezilya 2. ligi, almanya bundesliga ve 2. ligi. hepsi açık, 2. liglerden iyi oyuncular çıkıyo. özellikle almanyayı aç birde brezilya
3 yıldız var.
Ben hepsini aciyorum aynen sendeki gibi. Database'yi Large yapiyorum. Sende tum bu ligler kac yildiz veriyor? Bilgisayar performansi ve oyun hizi olarak?
Ben de en azi boyle sey istiyorum. Kac bilgisayarinin ozellikleri? Ise basladiktan sonra yenilemek istiyorum bilgisayari.
Game speed'in düşmemesi mümkün değil. Ne kadar çok lig eklersen o kadar kupa, maç, organizasyon yapılır ve oyun daha uzun sürer haliyle. İstediğin kadar iyi bilgisayarın olsun.
oyun hızı 5 yıldız pc performansı 4,5
Kovuldum arkadaşlar geçmiş olsunyeniden kariyer açacağım Galatasarayla
Yeni kariyer acma. Kovuldugun yerden devam et. Oyle keyifli oluyor. Bir defasinda Alman Burghausen'de basladim. Ordan kovuldum. Turkiye 3. lig takimina gectim. Ordan da kovuldum. 2. ligden takim aldim. Sonra Ankaragucu. Ordan da kovuldum ama Konyaspor'la basarili olmaga basladim.Muthis keyifliydi.
![]()
Benim amacım Galatasaray ile bütün kupaları almaktı sonra Avrupa'dan bir takımla kariyer açacaktım. Kovuldum ve bu yüzden sildim oyunu şimdi yeniden açıyorum inşallah başarılı oluruz.
Aynı taktik ve oyuncularla oynadıkça performans düşüklüğü oluyor.Hazırlık maçlarında gol sıkıntısı yaşamama ve cok iyi bir oyun ortaya koyamamış olmama rağmen sezona mükemmel bir başlangıc yaptım, 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ile 16 puanla 1.sıradayım. Hazırlık maçlarında gol pozisyonuna bile giremeyen forvetlerim şuanda mükemmel oynuyorlar, özellikle Baros 6 mac 8 gol ile basladı sezona. Elmander'de 6 mac 4 gol ile gidiyor. Kanatlarda Riera ve Kazım'ın performansları da cok iyi seviyede şuan. Genel olarak çok iyi bir gidişat hakim. Ancak nedense 1-2 mac takıldıktan sonra kötü bir gidişat gelicekmiş gibi geliyor ilerleyen haftalarda. Özellikle 5 galibiyetimin 5'i de zayıf rakiplere karşı olduğundan yanıltıcı da oluyor olabilir şu haftalar. Tek zor maçım olan Kayseri deplasmanından da Eboue'nin hatasıyla yaptırdığımız penaltı sonucu 1-1'le dönmek zorunda kaldık.
Bu sezona transfersiz başlamıştım, devre arasında da yapmayı düşünmüyorum.