Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bende şu ana kadar oyuna alışamadım.Oynadığım takımlarda ya kovuyorlar yada ben istifa ediyorum.Geçen sene yardırıyordum.Bu sene oynadığım takımlarda denemediğim taktikler kalmadı yav.

Birde hep yan toplarda takımları gol yiyor.Bir korner veya bir serbest vuruş sonrası kafa ve gol.

Neyse oynaya oynaya çözeceğiz artık.

Bu tip durumlarda taktik odasından takımı belirli bir süre takım defansı,duran top defansı,duran top hucumu,takım hucumu gibi şeyleri çalıştırın hiç olmadı antrenmanları iyi bir yardımcı asistan transfer edip ona emanet edin.

Bende her maç saçma sapan goller yiyordum Muslera beni deli ediyordu adama kızıp duruyordum ama dediğim şeyleri yapınca Ligde 11hafta arka arkaya gol yemedim takım savunmas inanılmaz oldu tabi bunun yanında doğru oyuncuları ve onları mevkilerinde çalıştıran doğru hocaları hatta doktorları seçmek gerekiyor.

bir sorum olacak FM boyz. Ben şimdi Almanya ülkesini gözlemlemek scout yapmak istiyorum ama scout görevlilerimden herhangi birisine Almanya ülkesini gözlemleme görevi veriyorum scout görevlisi 1 gün içinde bitirip geri dönüyo görevi hemen sadece 3-4 futbolcu gözlemliyor o ülkeden ben ise bütün ligi 1 sene boyunca detaylı incelemesini istiyorum ne yapmalıyım nasıl olacak bu iş ?

O adam büyük ihtmale 2 iş birden yapıyor onu kontrol et sonra 0dan tekrar yolla aynı şey gene olursa gözlem filtresini kontrol et belki yollamıssındır hiç olmayacak bir özellik istiyosundr aradığı oyuncudan.En son ihtimal ise o adam daha öncede Almanya ya gitmiştir araştırmıştır ve bitirmiştir.

Aynı şey bende Brazilya gözlemimde olmuştu gözlemi bitince bir süre beklemeden hemen yollarsam 3 gün sonra dönüyordu.

Benim oyunda Large database var. 6 lig açık.

3 yıldız var.

Sonradan da lig eklenebiliyor.. Ilk acacagin kariyer hangi ulkede ise ben sadece onu aciyorum. eger sıkılırsam yeni lig ekliyorum.

O adam büyük ihtmale 2 iş birden yapıyor onu kontrol et sonra 0dan tekrar yolla aynı şey gene olursa gözlem filtresini kontrol et belki yollamıssındır hiç olmayacak bir özellik istiyosundr aradığı oyuncudan.En son ihtimal ise o adam daha öncede Almanya ya gitmiştir araştırmıştır ve bitirmiştir.

Aynı şey bende Brazilya gözlemimde olmuştu gözlemi bitince bir süre beklemeden hemen yollarsam 3 gün sonra dönüyordu.

1) 2 iş yapmıyor kontrol ediyorum

2) gözlem filtresine 15 - 23 yaş aralığı koyuyorum sadece yani imkansız hiç olmayacak birşey değil :)

3) ilk defa Almanya'ya yollamak istiyorum olmuyor

yönetimin izin vermediği ülkelere gözlemci yollayamıyormuşsun diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama FM 2011 de istediğin ülkeye yolluyordun

1) 2 iş yapmıyor kontrol ediyorum

2) gözlem filtresine 15 - 23 yaş aralığı koyuyorum sadece yani imkansız hiç olmayacak birşey değil :)

3) ilk defa Almanya'ya yollamak istiyorum olmuyor

yönetimin izin vermediği ülkelere gözlemci yollayamıyormuşsun diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama FM 2011 de istediğin ülkeye yolluyordun

Almanya yı ilk başladığım günden beri bende 2 gözlemciyle izliyorum son madde imkansız hacı öyle bir şey yok bu seride de.Yolladığın adamın özelliklerini kontrol et birde olmadı yeni bir gözlemci al ve onu yolla adamın yeterszdir belkide.

Almanya yı ilk başladığım günden beri bende 2 gözlemciyle izliyorum son madde imkansız hacı öyle bir şey yok bu seride de.Yolladığın adamın özelliklerini kontrol et birde olmadı yeni bir gözlemci al ve onu yolla adamın yeterszdir belkide.

yolladığım gözlemci Alman :) yani olay sadece Almanya ile yada tek bir gözlemci ile sınırlı değil kulübün finans durumu çok kötü olabilir acaba o yüzden mi gönderemiyorum o da geliyor aklıma

yolladığım gözlemci Alman :) yani olay sadece Almanya ile yada tek bir gözlemci ile sınırlı değil kulübün finans durumu çok kötü olabilir acaba o yüzden mi gönderemiyorum o da geliyor aklıma

Her ihtimali çürütüyorsun Çağlar :D zahmet olacak ama gözlem odasında o adamın üstüne gelerek bir caps ve adama tıkladıkdıtan sonra filtresini açarak bir caps verirmisin.

Edit: Finansın ile alakalı değildir ya.

Her ihtimali çürütüyorsun Çağlar :D zahmet olacak ama gözlem odasında o adamın üstüne gelerek bir caps ve adama tıkladıkdıtan sonra filtresini açarak bir caps verirmisin.

Edit: Finansın ile alakalı değildir ya.

evet finans ile ilgili olamaz editörü yükleyip bütçemi arttırdım bidaha denedim yine olmadı

dgpr.png

dgq4.png

capsler bu mesela dediğini denedim başka bir scout daha aldım o da 1 günde geri dönüyor gördüğün gibi reports 4 yazıyor 4 futbolcu bulup dönüyorlar hemen filtreye birşey eklemedim boş. görevi kendim verince böyle sorun oluyor ama yönetimden gelince görev çalışıyorlar :(

Pes 12'yi bırakarak aniden 2 sene aradan sonra Fm'ye dönmüş bulunuyorum.Efsane geri mi döndü taktik dehası olan Erkut Baştürk Galatasaray'ı dünyanın 1 numaralı kulübü yapacağını inandığını söyledi.:016:

Beyler yamaları kuracağım en geç 2 güne kadar Galatasaray kariyerime başlayacağım. :tiphat:

Çağlar kusursuz yapmışsın herşeyi çokda iyi gözlemciler.Diğer forumlarada bakıyorum şimdi.Mutlaka bir terslik var ya bulucaz elbet.

Çağlar sende Almanya ligi açık mı? Ve gözlemciyi Almanya ülkesi taramak için değilde Almanya Ligini taramak için mi gönderiyorsun?

Eğer böyleyse Yani Almanya ligi açık değil ise gözlemciyi ligi izlemesi için değil Ülkeyi taraması için gödermelisin

ülkeye gönderiyorum zaten lige değil Almanya açık tüm ligleri ile

Çağlar senin sorun tam olarak şu, SIgames forumlarında başlık açılmış. Bakıcam şimdi 45 cevap var ama çözüm olduğunu sanmıyorum :)

Sports Interactive Community

Okudum, uğraşıyoruz demiş 5 gün önce ama henüz bir gelişme yok. Yeni yamayla düzelecek büyük ihtimal.

Çağlar Almanya ya elindeki başka uyruklu gözlemcilerden birini yollasana Almanlar ülkeyi çok net bildiğinden hemen geri dönüyor olabilirler

12.0.4 mu surumu caglar?

12.0.4 evet

başka bir kariyer açtım Borussia Dortmund ile böyle bir problem yok . Galatasaray kariyerini 12.03 ken açmıştım ondandır herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt