Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

yok ya aynı sorun yine var . sorunun nedenini buldum. Yeni bir scout görevlisi aldığında oluyor. kulübün eski scout görevlilerinde sorun çıkmıyor sonradan aldıklarında oluyor sorun

yok ya aynı sorun yine var . sorunun nedenini buldum. Yeni bir scout görevlisi aldığında oluyor. kulübün eski scout görevlilerinde sorun çıkmıyor sonradan aldıklarında oluyor sorun

Peki ne yapacaksın bekletip mi yollayacakın bundan sonra?

Okadar yere baktım bir o sitedeki kişiyle seni buldum aynı sorunu yaşayan.

Birde transfer döneminden transfer dönemine güncellerim genelde aradakilere pek dokunmam belki güncelleştirdysen ondan olabilir diyeceğim ama net bişey söyleyemiyorum

Peki ne yapacaksın bekletip mi yollayacakın bundan sonra?

Okadar yere baktım bir o sitedeki kişiyle seni buldum aynı sorunu yaşayan.

Birde transfer döneminden transfer dönemine güncellerim genelde aradakilere pek dokunmam belki güncelleştirdysen ondan olabilir diyeceğim ama net bişey söyleyemiyorum

buldum nedenini senin az önce dediğin gibi Osman. Bir scout görevlisi %100 tanıdığı bir ülkede doğru düzgün gözlem yapmıyor tanımadığı bir ülkeye gönderdiğinde daha çok futbolcu buluyor düzelttim sorunu yani Almanya'ya Nijeryalı bir scout yolladım araştırıyor şimdi :) FM 2011 de yoktu böyle birşey oyun hatası galiba

Çağlar az önce bende denedim yaptığın olayı.Hırvat çok çok iyi bir gözlemci aldım ve çok iyi bildiği ülke olan Hırvatistana yolladım.Orayı gözlem gücü yüzde yüzdü.Yolladım 1 gün sonra geri döndü.Adam orayı çok iyi biliyorsa gözlemi hemen bitiriyor ve geliyor ve sadece sende oynayabilecek kapasitedeki adamları sana öneriyor uzun bir gözlem yapmıyor.

buldum nedenini senin az önce dediğin gibi Osman. Bir scout görevlisi %100 tanıdığı bir ülkede doğru düzgün gözlem yapmıyor tanımadığı bir ülkeye gönderdiğinde daha çok futbolcu buluyor düzelttim sorunu yani Almanya'ya Nijeryalı bir scout yolladım araştırıyor şimdi :) FM 2011 de yoktu böyle birşey oyun hatası galiba

İyi hadi bakalım geçmiş olsun :D Oyun hatası olmasa gerek sonucta sadece bizde oynayacak adamalrı hızla bıze getiriyor avantajı olan bir özellik :D

oyun baştan sona hüsran ...

İkinci sezonda Şampiyonlar Ligi grubum ; Arsenal-Benfica-AtleticoMadrid-Galatasaray.

1 maç yaptım, deplasmanda Benfica ile 2-2 berabere kaldım.

Ligde 3.hafta sonunda 2 galibiyet(Gaziantep ve Beşiktaş) ve 1 beraberlik(Eskişehir) var.

İkinci sezona da fena başlamadık yani. :)

Yine

Kemal Tokak, Aykut Demir, Gökhan Süzen'i aldım. Yiğit Gökoğlan, Siyanda Xulu, Mehmet Topal ve Konoplyanka(17m€)'yı aldım.

hepsi 28m € tuttu.

Gökhan ve Hakan Kayserispor, Aydın Gaziantep, Serkan Mersin, Muslera'yı Santos'a kiraladım. Servet'i Newcastle'ye 3.5m€ ya sattım.

Taktiğim 4-1-2-2-1

Orta sahada çok adamımız oldu devre arasında Engin Baytar, Riera'yı satmayı düşünüyorum. Baros Elmander'den birinide kesin satıcam. Amaç kadroyu gençleştirmek. :D

la benım laptopta Maç anında kasma oluyor çekilmez derecede

Neden acaba

Ekli dosyalar

• fm.webp
    fm.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 89

genz.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Ünal başkan beni kovmadan önce takıma kazandırdığım stoperin son hali.:sad007:

Gelecekte daha iyi olur mu? :sad007:

genay.png
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Ünal başkan kovmadan önce takıma kazandırdığım genç yetenek.:sad007:

Nasıl beyler sizce? :(

Manisaspor'la kariyere başladım , sıfır transferle sezona devam ediyorum şuan inanılmaz keyifli devam ediyor.

Simpson-Makukula(Kahe)-Yiğit Gökpğlan(İssac) şeklinde 3lü forvetle çok rahat gol buluyorum. Mehmet Güven ve Yiğit İncedemir sayesinde çok savaşçı bir orta sahaya sahibim.Play-off lar için iddalıyım.

Bu arada Makukula mükemmel bir sezon geçiriyor.

Nihayet kariyere basladim. Sheffield Wednesday'i aldim 3. ligden. Defans hatti tamamen yenilendi. Wome, Luque gibi oyuncular alindi. Figouera'ya calisma izni verilmedi. Lua Lua da gelecek buyuk ihtimal. Ilk iki macta kazandim ama, 3. macda 5-2 yenildim.

Birmingham ile kariyer yapıyorum. İlk sezonu bitirdim. Ligde şampiyon oldum ve Premier Lig'e çıktım. Carling Cup ve FA Cup'ta başarılı olamadım, ilk turlarda elendim. Ama Uefa Kapası'nı kazandım. Bu kadroyla kazanarak FM'de en büyük başarılarımdan birini aldım. :)

e592bfbc.jpg

Quintero'nun istatistiğine dikiz.

5c7944f6.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt