Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

hadi ya :( bu oyunda çok iyi gidiyordu valla hiç bozasım yok :) neyse eldekilerle idare edeceğiz artık

Liverpool ile sancılı sayılabilecek bir sezon başlangıcından sonra aldığım üst üste galibiyetler ile 17 maçta 38 puana ulaştım ancak çok büyük bir gol sorunu içerisindeyim.

17 maçta,Atılan Gol 23,Yenilen Gol 13 (Attığım gollerin son 8 tanesi de son 4 maçta olması düşündürücü) yani 13 maçta sadece 15 gol atabilmiştim ancak.

Luis Suarez'i Deep Lyin olarak oynattığım ilk 5-6 maçta 1 gol bile atamamıştı.Sonra Poacher yaptım 4-5 hafta da 4 tane gol attı ama sonra orada da uyumaya devam etti.Son 3-4 maçtı İnside Forward olarak kanat oynatıyorum ama pek de etkili değil.

Onun haricinde Vrsaljko,Agger,Coates gibi kaliteli oyuncuların yer aldığı iyi bir defans kurgum var.Önde ise Lucas,Gerrard ve Moutinho çok iyi işler yapıyorlar.Ganso ise bekleneni bir türlü veremedi ve artık yedek.

Ama yine de 1-2 oyuncu satabilirsem

1)Orta sahaya gelecek vaad eden bir isim.

2)Sol açık için yardıran ve iyi bir oyuncuya

3)Andy Carroll'un pivot özelliğini tamamlayacak bir forvet oyuncusuna ihtiyacım var.

Abi bu şampiyonlar liginde kura şansım yok yemin ediyorum. :(

Bir insan Inter, PSG ve Bayern Munih ile aynı gruba düşer mi :(

Hep en zor kurayı çekiyorum bıktım artık :(

abiler ben türkçeyi indriyorum atıyorum dil kısmına cacheyide siliyorum hala ing oynuyorum .. sebebini bilen var mı ?

Abi bu şampiyonlar liginde kura şansım yok yemin ediyorum. :(

Bir insan Inter, PSG ve Bayern Munih ile aynı gruba düşer mi :(

Hep en zor kurayı çekiyorum bıktım artık :(

Kura şansı çok önemli gercekten de, seninki büyük şanssızlık.

Bana Schaktar, Leverkusen ve Malaga geldi gruplarda, 1. olarak cıkınca da PSV ile eşleştim. :D

Liverpool ile sancılı sayılabilecek bir sezon başlangıcından sonra aldığım üst üste galibiyetler ile 17 maçta 38 puana ulaştım ancak çok büyük bir gol sorunu içerisindeyim.

17 maçta,Atılan Gol 23,Yenilen Gol 13 (Attığım gollerin son 8 tanesi de son 4 maçta olması düşündürücü) yani 13 maçta sadece 15 gol atabilmiştim ancak.

Luis Suarez'i Deep Lyin olarak oynattığım ilk 5-6 maçta 1 gol bile atamamıştı.Sonra Poacher yaptım 4-5 hafta da 4 tane gol attı ama sonra orada da uyumaya devam etti.Son 3-4 maçtı İnside Forward olarak kanat oynatıyorum ama pek de etkili değil.

Onun haricinde Vrsaljko,Agger,Coates gibi kaliteli oyuncuların yer aldığı iyi bir defans kurgum var.Önde ise Lucas,Gerrard ve Moutinho çok iyi işler yapıyorlar.Ganso ise bekleneni bir türlü veremedi ve artık yedek.

Ama yine de 1-2 oyuncu satabilirsem

1)Orta sahaya gelecek vaad eden bir isim.

2)Sol açık için yardıran ve iyi bir oyuncuya

3)Andy Carroll'un pivot özelliğini tamamlayacak bir forvet oyuncusuna ihtiyacım var.

orta saha için arsenal kapmadıysa milan badelj olabilir yada daha ucuza andile jali 2 sezona 3 e katlıyor değerini

sol açık için yardıran oyuncu adam hlousek fm 2011 de efsanemdi 2012 de de efsane

orta saha için arsenal kapmadıysa milan badelj olabilir yada daha ucuza andile jali 2 sezona 3 e katlıyor değerini

sol açık için yardıran oyuncu adam hlousek fm 2011 de efsanemdi 2012 de de efsane

Badelj'e teklif verdim sene başı gelmedi Benfica'ya gitti şerro.Jali'yi ve Hlousek'i ilk defa duyuyorum inşallah kapmamıştır diğer takımlar..ünkü şu an hiç bütçem yok,ancak 1 oyuncu satabilirsem şöyle 5-10 Milyon Euro arasına bişeyler yapacağız artık.Takıma şampiyonluk hedefi koydum 4.sıranın altına düşünce insecure oluyorum hemen.:sad007:

işte Darwin'in yeni patneri ... Tomas Necid...

Iyi gidiyorum simdilik beyler. :) Ust lige cikarsam ne kadar verirler acaba? Iki yil dusme kalma mucadelesi veririm her halde. :D

npowerleague1overviewst.png

@Cahangir Rzazade Tebrikler güzel başarı.

Ben Napoli'yle ilk sezonda 2. olmayı başardım. Hamsik ve Cavani sağolsun.

Badelj'e teklif verdim sene başı gelmedi Benfica'ya gitti şerro.Jali'yi ve Hlousek'i ilk defa duyuyorum inşallah kapmamıştır diğer takımlar..ünkü şu an hiç bütçem yok,ancak 1 oyuncu satabilirsem şöyle 5-10 Milyon Euro arasına bişeyler yapacağız artık.Takıma şampiyonluk hedefi koydum 4.sıranın altına düşünce insecure oluyorum hemen.:sad007:

jali ve hlousek'i biri kapmadıysa çok ucuza kapatabilirsin o transferleri ben jali'yi 500k 48 ay taksitle aldım pintiyimdir biraz peşin vermeyi sevmiyorum :D adam hlousek ilk sezon bi takımda kiralık olarak başladığı için biri kapmamıştır 1.5 milyona 48 ay taksitle alabilirsn taş çatlasa 2 milyona alırsın 2 sezona ikiside 3e 4e katlar değerlerini takıma katkılarıda şaşırtır fazlaca

Schalke ile yeni kariyere basladim. Transfer butcesi 0.. Hic transfere izin vermiyor yonetim.. taksitli dahi oyuncu alamiyorum. Bu transfer donemi transfer yapmadan gecirecegim.Farfana iyi bir teklif gelirse belki ondan gelen para ile yapabilirim...Bakalim schalkeyi eski gunlerine dondurebilecek miyim :)

Sinan Bolat 5.75M

Beram Kayal 8M

Dusan Tadic 9.25M

Odion Ighalo 2.2 M

Darwin Quintero 3M

Dario Conca 7.5 M

Diego Biseswar 0K

Karim Ait Fana 0K

Nam Tae-Hee 0K

Eyong Enoh 0K

İbrahim Öztürk 0K

Serdar Aziz 0K

Yeni transferler bunlar.

Çok rotasyon yaparım geniş kadro kurdum.

Bütün yabancıları sattım takımdaki, wageleri çok yüksek. Muslera&Eboue çok iyi paraya gitti. İkiside 9.75'er Milan'a.

Sabri yılın futbolcusu oldu ligde.

Piscu yılın yabancı futbolcusu.

Semih&Çağlar çok iyi geliştiler, ligin en gol yiyen takımıyız.

ŞL için hazırız..:)

------- Sinan Bolat ----

Sabri -- Kara -- Semih -- Çağlar

------- Kayal -- Selçuk ----

Ait Fana ---- Conca ------ Piscu(Tadic)

------- Wilfried/Ighalo/Quintero -----

ŞL'de Conca MC'ye, Selçuk yerine Enoh 4-3-3.

adszip.png

son haftalara yaklaşırken alınan bu galibiyet hem kümede kalma adına hemde taraftara hediye açısından önemliydi

Cevap: FM 2012 Çıktı !

Abiler,kardeşler bi yardımcı olun ya deli olacam. Oyunu kurdum ama açarken logolar ve reklamlardan sonra oyundan atıyor nasıl çözebilirim bunu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt