Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bu La Liga'da kaç tane Llorente var yaw hangi takımla oynasam forveti Llorente

rios dm/mc arayanlar için hesaplı ve ideal bir adam .. tabsiye edilir. bir maçta 2 gol atmışlıgı dahi vardır

Derbide geriye dustugumuz macta dortmundu 2-1 yendik. yalniz farfan ve raul sakatlandi ilerki haftalarda isimiz zor..

San Mames'te boynumuz bükük gerçi kim çıkmış biz çıkalım 2-0 :)

Şampiyonlar Liginde müthiş bir galibiyet

j6fv.png

beraberlik isteyerek çift ön libero + tek forvet çıktığım maçta Real Madrid'i farklı malup ettik. Seydou Doumbia show yaptı adeta. Beklemediğim bir galibiyetti. Real Madrid'i Türk Telekom Arena çimlerine gömdük

Beyler yardıran forvetin özelliğini ne yapıyım.

Poacher mi Advanced forvet mi?

Hangisinde verim alabilirim.

çift forvet oynuyorsan 1 tanesini kesinlikle Advanced yap diğerini Poacher yada Deep Lying . ( bence )

Elde çok kısıtlı bir kadro olmasına rağmen aradaki 3 yetenekli genç ve 37lik bir kaptan ile lige fırtına gibi başladık.Sakatlıklar peşimi bırakmayacağını ve böyle devam etmeyeceğini biliyorum.ViraBismillah

derbyhullinformationove.png

Yahu bana bir yardim edin. 2 onemli defans oyuncum, 1 onemli sol kanatim sakatlandi. Diger mevki oyuncularim da sakatlaniyor devamli. Nasil onune gecebilirim?

Elde çok kısıtlı bir kadro olmasına rağmen aradaki 3 yetenekli genç ve 37lik bir kaptan ile lige fırtına gibi başladık.Sakatlıklar peşimi bırakmayacağını ve böyle devam etmeyeceğini biliyorum.ViraBismillah

derbyhullinformationove.png

Oha osman Galatasaray kariyerini ne yaptın ben olsam Galatasaray'dan başka takım almazdım be :sad007: :sad007: :sad007:

Yahu bana bir yardim edin. 2 onemli defans oyuncum, 1 onemli sol kanatim sakatlandi. Diger mevki oyuncularim da sakatlaniyor devamli. Nasil onune gecebilirim?

Gelir mi bilmiyorum ama doktorlarını elinden geldiğince en iyilerinden al.Mevki antrenörlerini elinden gelenlerin en iyilerinden seç.Birde oyuncuların antrenman durumuna bak çok yapıyorlarsa azalt yorgun olanlara dinlenme ver.

Gelir mi bilmiyorum ama doktorlarını elinden geldiğince en iyilerinden al.Mevki antrenörlerini elinden gelenlerin en iyilerinden seç.Birde oyuncuların antrenman durumuna bak çok yapıyorlarsa azalt yorgun olanlara dinlenme ver.

Doktor Sheffield'de olabilecek en iyisi. bakalim ne olacak. :(

Oha osman Galatasaray kariyerini ne yaptın ben olsam Galatasaray'dan başka takım almazdım be :sad007: :sad007: :sad007:

Duruyor oda :D Daha sonra onuda oynarım sağlam,genç listem var orada ihtiyacım olacak daha sonra

Doktor Sheffield'de olabilecek en iyisi. bakalim ne olacak. :(

Hacı yorgun olanların antrenmanlarını kontrol et ne kadar ağır onlara falan bak.Birde nekadar çok doktorla çalışırsan okadar iyi.

unledrfv.jpg

Sizce iş yapar mıyım ?

leejonesoverviewprofile.png

Şaka gibi adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt