Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

leejonesoverviewprofile.png

Şaka gibi adam.

Çok iyide bir haftalık alıyor öyle bir kulübe göre.

Elde çok kısıtlı bir kadro olmasına rağmen aradaki 3 yetenekli genç ve 37lik bir kaptan ile lige fırtına gibi başladık.Sakatlıklar peşimi bırakmayacağını ve böyle devam etmeyeceğini biliyorum.ViraBismillah

derbyhullinformationove.png

Osman Tom Cairneyi iyi geliştirirsen ilerde 15 milyon ve üstüne satabilirsin.

Hacı yorgun olanların antrenmanlarını kontrol et ne kadar ağır onlara falan bak.Birde nekadar çok doktorla çalışırsan okadar iyi.

sakatliklarin physiolarla alakasi yok diye biliyorum yanlisim varsa duzeltin yoksa haklisin hayri ahpi diyin

Bu ne arkadaş? İlk senem bitti, Fener 82 puan topladı adamlar puan kaybetmiyor.. Peşinde de Belediye ile Antep 71'er puan :)

Benim kadrom ise hepsinden iyi olmasına rağmen 67 puan topladım.. Play-Off'da bütün maçları alırsam şampiyonum :o

jgyy.png

fm 13 çıkana kadar premier lig hedefiyle çıktık yola :)

Bu nedir arkadaş ya.Hakem her pozisyona penaltı verdi.

ix6vyrzm.png

aml lazım bana gol atan hızlı koşan . önersi olan ? arnoutovici düşünüyorum .. sam i alcaktım bne bremen kiralamış !

İki yıldır ligi domine ediyorum. Ligde bir sorunum yok ama Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk yılımda Çeyrek Final'e kadar çıkabildim. Real Madrid ezdi geçti. Büyük takımlarla baş edebilecek bi kadro için bana iyi bir box to box oyuncu ve sağ açık lazım.

Sistem şu:

xxx....xxx...xxx...xxx

.....xxx.xxx.xxx.......

xxx..................xxx

..........xxx............

Göbekte Selçuk-Hamit-Jeparov var. Ama Jeparov'un yaşı 30'u buldu artık, yetersiz. Oraya sağlam bir box to box almalıyım. Bir de 2 yıldır sağ açıkta Kazım ve Sercan'la idare ediyorum. Avrupa'da başarı için o iki bölgeye sağlam takviye yapmam lazım. Solda Tadic ve Hlousek dönüşümlü olarak yardırıyorlar. Forvette de bir değişiklik yapmadım, Baros ve Elmander oynuyor, bir tane de yabancı kiralıyorum.

Transfer yapmak zor, iyi oyuncular Türkiye'ye gelmiyor pek. O yüzden parlamaya müsait ama sağlam oynayan oyuncular lazım. Özellikle o iki bölge için önerileriniz var mı?

tadic 14 e napoliye gitti :/ digeride bulunmuyor. saolsın abi

İki yıldır ligi domine ediyorum. Ligde bir sorunum yok ama Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk yılımda Çeyrek Final'e kadar çıkabildim. Real Madrid ezdi geçti. Büyük takımlarla baş edebilecek bi kadro için bana iyi bir box to box oyuncu ve sağ açık lazım.

Sistem şu:

xxx....xxx...xxx...xxx

.....xxx.xxx.xxx.......

xxx..................xxx

Göbekte Selçuk-Hamit-Jeparov var. Ama Jeparov'un yaşı 30'u buldu artık, yetersiz. Oraya sağlam bir box to box almalıyım. Bir de 2 yıldır sağ açıkta Kazım ve Sercan'la idare ediyorum. Avrupa'da başarı için o iki bölgeye sağlam takviye yapmam lazım. Solda Tadic ve Hlousek dönüşümlü olarak yardırıyorlar. Forvette de bir değişiklik yapmadım, Baros ve Elmander oynuyor, bir tane de yabancı kiralıyorum.

Transfer yapmak zor, iyi oyuncular Türkiye'ye gelmiyor pek. O yüzden parlamaya müsait ama sağlam oynayan oyuncular lazım. Özellikle o iki bölge için önerileriniz var mı?

şampiyon olduysan iyi transfer bütçesi veriyor Galatasaray. Forvete daha iyi takviyeler yapsaydın keşke ben imkanlarımın hepsini kullandım hatta verilen transfer bütçesini aştırdım yönetime Doumbia'yı aldırdım 20 milyon Euro'ya şampiyon olduktan sonra. Şimdi yardırıyor :yenieek:

Osman Tom Cairneyi iyi geliştirirsen ilerde 15 milyon ve üstüne satabilirsin.

Ona çok dikkat ediyorum Tugay adam kadronun en değerlisi geleceğim ondan gelecek ücretlere bağlı.Birde İleride bir eleman vardı adam şimdiden 18 maç 25 gole ulaştı.

sakatliklarin physiolarla alakasi yok diye biliyorum yanlisim varsa duzeltin yoksa haklisin hayri ahpi diyin

Sakatlıkların çabuk iyileşmesi ve oyuncuların zor sakatlanması onlara bağlı tabi sadece onlarında değil antrenmanların olması gereken dozda olması ve doğru hocalarla yapılmasıda bunu etkiliyor hatta kötü tesisler varsa malesef bunlar bile.Ha en iyi doktoru alırsın en iyi antrenmanı yaparsın maçta adamın biri gelir çift dalar ayak kırılır yada bağlar kopar ona bişey diyemem tabi.

Sistem şu:

xxx....xxx...xxx...xxx

.....xxx.xxx.xxx.......

xxx..................xxx

Forvette sıkıntı yaşarsan Kike Sola, Tomas Necid ve Sidney Sam'i tavsiye ederim, özellikle Sidney Sam mükemmel oynuyor. Asıl mevkisi sağ açık, ama ben forvet oynatıyorum.

alejandro gomez mi de bruyne mi ??

tadic 14 e napoliye gitti :/ digeride bulunmuyor. saolsın abi

Ben de 14+2 Milyon 20 gol bonusu ile devre arasında almıştım, sezon sonu Inter 17 teklif etmişti, vermedim:)

şampiyon olduysan iyi transfer bütçesi veriyor Galatasaray. Forvete daha iyi takviyeler yapsaydın keşke ben imkanlarımın hepsini kullandım hatta verilen transfer bütçesini aştırdım yönetime Doumbia'yı aldırdım 20 milyon Euro'ya şampiyon olduktan sonra. Şimdi yardırıyor :yenieek:

Para sıkıntısı yok da oyunculara sözleşme öneremiyorum, gelmiyorlar. Doumbia'yı Real Madrid kapmış, almak zor.

Forvette sıkıntı yaşarsan Kike Sola, Tomas Necid ve Sidney Sam'i tavsiye ederim, özellikle Sidney Sam mükemmel oynuyor. Asıl mevkisi sağ açık, ama ben forvet oynatıyorum.

Baros'la Elmander 31-32 yaşındalar artık, sıkıntı olur orda. Şu oyunculara bir sarayım bakayım.

Herkese teşekkürler öneriler için.

Ömer Toprak bile reddetti lan. Avea reklamındaki herif gibi oldum anasını satayım.

rajkovic gayet iyi defans kişilikli bir oyuncu .. bir westerman degil ama tavsiye edilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt