Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Dün keşfettim bu adamı, isminin hakkını veriyor gerçekten.

Aynen bide aman aman paralara da oynamıyor uygun haftalıklara imza atıyor 3.yılında daha yeni maaşını arttırdım.

Yerine şu adamı monte etmeye çalışıyordum ama 6 7 ay arası sakatlandı

facundoferreyraoverview.png

2016 Kurban Bayramında Şeytan kestik.Allah Kabul etsin.Amin.

3c629020.png

İpler tamamen benim elimde kalan maçlarımdan en zoru malesef Man City deplasmanı.Onun dışındakiler Swensea,Bolton.Q.P.R gibi takımlar var.Avrupa liginde yarıfinalde Porto, FA CUP yarı finalinde Brighton var.Lig Kupasında daha ilk ayakta Chelsea deplasmanında 4-4 kaldım seri penaltılarda elendim.

Mayıs ayı Hasat mevsimimiz olacak inşallah.

englishpremierdivisionoi.png

Bradford ile oynamaya başladım geçenlerde N POWER leuge 2 de oynuyorum şimdi şubat ayındayız lideriz. Bir aksilik yaşanmazsa bir üst lige çıkacağız ama çıkınca işler nasıl olacak onu pek kestiremiyorum. Transfer bütçesi yok maaş verilmiyo doğru dürüst. Haftalık 1100 euro maaşı zor veriyorum. Mehmet Yozgatlıyı free den aladım 7.48 ortalamayla oynuyor takımın en iyi ismi. Ama onu da elimde biraz zor tutarım gibi.

Allah rızası için şu garibe bir sadaka parolasıyla yola çıkacağım sanırım. :)

Şu anda inanmıyorum ama Real Madrid'i Süper Kupa finalinde yenmeyi başardım! 4-1-4-1 Defensive taktiğini kullandım, kadroyu aşağıda görebilirsiniz. Gökhan Töre tek başına Real Madrid'i bitirdi, biraz da şans yanımdaydı tabi.

2aj40t2.png

196wlh.png

Oyunun gerçekçiliğini anlatmak adına yazıyorum bunları. Dün sezonun son maçına çıktım Beşiktaş'a karşı, galibiyet halinde şampiyonluk geliyordu çünkü Fener Trabzon karşısında öndeydi. İlk yarıyı geride kapamama rağmen Elmander beni ipten aldı son dakikalara 2-1 önde girdim. Ancak Hakan Balta denen arkadaş 94'te ceza sahasının önünde faul yaptı. Oyunu durdurup bi nefeslendim, Simao geldi topun başına, neyse ki top direkten çıktı ama gerçekte olduğu gibi Hakan efendi yine ömrümü yedi. Bu vesileyle kendisine burdan "saygılarımı" iletiyorum tekrardan.

4-2 kazandigimiz ilk macin rovansinda deplasmanda Canakkale gecilmezi oynadik:) Cok umutsuzdum bu turdan ama basardik.artik iyi bir kura cekelim.

Schalke eski goz agrimdir. Lincoln zamaninda schalkeyi tutardim neredeyse maclarini kacirmazdim..

Cityi de aguero felan var severim.. Zaten mourinho gecti citynin basina basvursam bile almazlardi :) Bu arada Mourinho da chelseaden gecmis. Ne ara oraya gitti bilmiyorum.

Bu sene sonuna kadar kalayim bakalim.iyi bir takimdan teklif gelmezse tabii. Sene sonu ayrilirim buyuk ihtimal.

Bu sene de kal o zaman. bu sene de şampiyon yap, kulüp efsaneleri arasına gir :)

daha sonra yeni denizlere yelken açarsın :yenieek:

Ama bence geçmişi, geleneği olan bi kulübe git. city'e gitme bence. Ama kendin bilirsin tabi :yenieek:

Almanya kupasi yari finalinde bremeni ezdik.. Finalde rakip Mainz

Beyler oyuna dün basladim, bugün Galatasaray ile ilk lig maçina çiktim, Besiktas'a 2-0 yenildim.. Benim takim pek iyi oynamiyo.. Bu oyunda basarili olmak için tavsiyeleriniz nelerdir ? Anlatin sanli Galatasarayimiz eski günlerine geri dönsün.. :)

Beyler oyuna dün basladim, bugün Galatasaray ile ilk lig maçina çiktim, Besiktas'a 2-0 yenildim.. Benim takim pek iyi oynamiyo.. Bu oyunda basarili olmak için tavsiyeleriniz nelerdir ? Anlatin sanli Galatasarayimiz eski günlerine geri dönsün.. :)

transfer :)

Transfere gerek yok Galatasaray için. İlk sezon en azından.

4-2-3-1'den şaşmayacaksın. Ligi kolayca domine edersin. Riera'ya güven oyunda müthiş.

ben ilk sezon transfersiz 2.oldum ligde. zorlasam şampiyon da olurdum.

Riera-Engin-Kazım..Önlerinde Baros veya Elmander.

Arkadalarında Selçuk-Melo.

Balta-Serdar-Ujfalusi-Eboue(Sabri)

Muslera.

Burada takımın en zayıf noktası AMC oyuncu eksikliği, aslında ben az gol atayım ama sağlam takım olayım dersen, AMC yerine DMC mevkine bir adam çekip Ceyhun'u oynatabilirsin. Ceyhun da mükemmel gelişiyor.

Devre arasında bir AMC almaya bakacaksın. Sene sonunu bir şekilde getir, müthiş adamlar var bonservisi elinde, Drenthe gibi, Sanogo gibi, M. Diarra gibi.

emre çolak 10 numara mevkisinde çok iyi gerçekten.santrfora da elmanderi koyunca çok gol atıyolar.

Tam olarak ilk 11'im nasil olsun, yazar misin ? Servet yok kadro da, Serdar var :)

Servet'i satmasaydın keşke, iyi oynuyor. :D

Muslera

Sabri-Serdar-Zan(semih)-Balta

Melo-Selçuk

Kazım(Sercan)-Emre Çolak-Riera

Elmander(Baros)​

Fena olmaz sanırım. Gerektiğinde Engin Riera'nın yerine geçebilir. Çolak'ın yerine de geçebilir ama Engin sol açıkta baya iyi.

Selçuk yerine Ceyhun'u da oynatabilirsin zaman zaman (ortadaki 2li defansa yakınsa)

muslera

sabri semih ujfa hakan

melo

selçuk

eboue engin

elmander baros

Tarihimizde 2.defa yarı final oynadık ama bukez buradan ileriye taşıdık olayı. Deplasmanda 2-1 yenildiğim Porto yu içeride 10 kş kalmamıza rağmen 3-1 ile geçtik

7b90b2b2.png

Ligde Arsenal ve Manchester dan 2 maçım eksik ve Arsenal 4 Man.U 3 puan önümde.Hala beni bekleyen bir Man. City deplasmanı var ama.

FA Cup yarı finalinde Brghton'u 4-0 ile geçtim ve finalde Bolton bizi bekler.

Hasat mevsimi geldi çattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt