Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Genk'ten, Jelle Vossen'i alan var mı? Mükemmel oynuyor, mükemmel.

skor 11 - 1 şut 30 - 7 toplama oynama %50 - %50 bazen saçmalıyor oyun :)

Bende hep öyle oluyor. %48 - %52 rakip takım üstün oluyor topla oynamada, ama şutlarda ezici üstünlüğüm oluyor ve maçları 5-6 golle kazanıyorum... Garip...

Yıl 2014 Sinan Bolat yıllık 8 milyon euro istiyor. Hadi ordan. :D

Portekizdeki sıkıcı ve kolay ligden dolayi biraktim portoyu..Ingilterede destekledigim takim olan Chelsea ile yeniden kariyer actim.

17 yaşında 195 PA lı Türk regen çıktı.Türklerden mehmet topal bile gelmiyorken çok iyi oldu bu :D

Transferler:

Takim kadromuz ve taktik:

Mukemmel bir baslangic yaptik lige.. Ilk hafta norwichi dagittik.. 2. hafta evimizde Tottenhami yendik. 3. hafta da wolwes yendik.. 3 macta 13 gol attik hic gol yemedik..

Bende hep öyle oluyor. %48 - %52 rakip takım üstün oluyor topla oynamada, ama şutlarda ezici üstünlüğüm oluyor ve maçları 5-6 golle kazanıyorum... Garip...

Hızlı oynuyorsan öyle oluyor diye biliyorum. Bende de böyle çünkü genelde.

Mukemmel bir baslangic yaptik lige.. Ilk hafta norwichi dagittik.. 2. hafta evimizde Tottenhami yendik. 3. hafta da wolwes yendik.. 3 macta 13 gol attik hic gol yemedik..

Hangi taktik la

Il devastomu

ve ilk preseason teamwork takilip normal sezonda defending setpiecemi takiliyon la?

Beyler Anzhi'ye geçtim ama Rus Ligi'nde 6 yabancı uygulaması var. Bol bol paranız var nasıl olsa, Rusları kapın. :)

Hangi taktik la

Il devastomu

ve ilk preseason teamwork takilip normal sezonda defending setpiecemi takiliyon la?

Il devasto..

Sezon oncesi avarege teamwork

Sezon ortasi average defending position la!

50 milyon transfer bütçem var ama adamlara en fazla 6bin maaş önerebiliyorum İbrahimovic boşta 130bin istiyor ama kontrat öneremiyorum.. nasıl arttırabilirim o parayı ? kulüpte deli gibi para var

50 milyon transfer bütçem var ama adamlara en fazla 6bin maaş önerebiliyorum İbrahimovic boşta 130bin istiyor ama kontrat öneremiyorum.. nasıl arttırabilirim o parayı ? kulüpte deli gibi para var

Boardroom'dan maaş bütçesini arttır, transfer bütçesini kıs.

Usteki menuden takimina tikla boardroomdan edit budget var. orda cubugu ayarla transfer butcesi ve maas butcesi dengesi var.

İl devesto taktiğini bir arkadaşımız paylaşsa bende faydalansam 10 numara olur? :D

Takima 1-2 gun izin vermek istiyorum. Antreman felan yapmayacaklar yani.. Nerden yapiyoruz onu?

Takima 1-2 gun izin vermek istiyorum. Antreman felan yapmayacaklar yani.. Nerden yapiyoruz onu?

Training ve orada rest bölümü var oradan 1 day,2 day diye ayarlayabilirsin Arda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt