Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FM 2012 Çıktı !

bu oyunu indirdim ama kuramıyorum anlayan biri yardımcı olabilirmi

Ya şu play off'u kaldırmanın yolu yok mu ya? Editörden nereye giricez?

ben dll nebilim neyi indirdim oyun aciliyo gidio sonra böyle ligleri falan gösterio kapanio kendiliginden ne dandik is lan bu

bunda oynuyonuz sonra gelip neden baleyi almadılar messi daha iyiydi falan diyorsunuz

Cevap: FM 2012 Duyuruldu!

oyundan şu kadar alın türkçe yapalım tamamiyle küstahlık..Bunu dedikleri gün (sanırım fm09 için demişlerdi ilk) gıcık kaptım bu kibirli arkadaşlara..Alsınlar orj oyununu monte etsinler :)

Fikrim hala değişmedi :) alsınlar oyunlarını monte etsinler münasip bi taraflarına :)

Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

FM 2012de işsiz gezerken Werder Bremenin oyunda 2.lige düştüğünü gördüm.Hemen takımın başına geçtim.

Kadro çok kötüymüş arkadaş ön libero dolu 2 tane kanat oyuncusu var.5 tane ön libero vardı 3'ünü sattım.3 tane yedek kanat aldım.Forvetler leshti sattım.2 tane 2.lig standardında iş yapacak,1 tane gelecek vaaden Target Man forvet aldım.

Yine Belçikadan yetenekli 18 yaşında sağ bek aldım 2.5 milyon euroya.Takıma ilk geldiğimde bütçe 10 milyon euro idi.

Sattıklarımla ve yeni transferle 18 milyon euro bütçe var.Tabi para var ama kimse gelmiyor 2.lige.Marini tuttum kadroda.

Bayern hemen saldırdı ama vermedim.Şu anda ilk haftadayız ilk maçta Hannoveri deplasmanda 2-1 mağlup ettim.

Bakalım ligden çıkıbilicikmiyiz.:asd:

beyler Napoli ile 3. sezonum başlayacak ligin tozunu attırıyorum ama CL alamadım hala.. başka bir takımdan teklif gelse hemen gidicem oda gelmiyor.. transfer yapim diyorum 5 milyonluk adama teklif götürüyorum takımı 25 istiyor.. sıkılmaya başladım :/

Schalke TD kovdu direk atladım yeter ki takım değişim :D

Juventus ile Şampiyonlar Ligi'nin favorilerinden biriyken gruplarda 3.olarak UEFA'ya düştüm.

Üstelik beni iki maçta da madara eden takım, eski takımım. Anzhi. :)

Anzhi'ye öyle bir sistem kurup bıraktım ki en az çeyrek final yapıyorlar iki senedir CL'de. Beni bile madara ettiler.

Schalke TD kovdu direk atladım yeter ki takım değişim :D

Schalke ile benim 3-4 senelik kariyerim vardi..Fm deki en uzun kariyerim:) Bi de Almanyada sempati duydugum takim, bayagi zevkliydi..

Beyler ben 2006 oynuyorum(zorundayım:D)

6 senede;6 Lig şampiyonlugu,4 Turkısh Cup ve 1 CL kazandım.Ayrıca Türkiye ile 1 WC şampiyonlugum var.

World Class Manager oldum:o

Helal Emre.:tiphat:

Werderle ikinci maçta evimde Karlsruhe 1-0 kaybettim.90 dakika kapandılar.Bizde 10 kişi kalınca kaybettik.:(

Soyle bi baktim da herkes once bir Galatasaray ile kariyer yapiyor..

Ben daha birakin 2012 yi tum fm ler boyunca 1 kere bile Galatasarayi almadim.. Tr ligi cok itici geliyor bana.. Benden baska da boyle yapan yoktur galiba:)

Soyle bi baktim da herkes once bir Galatasaray ile kariyer yapiyor..

Ben daha birakin 2012 yi tum fm ler boyunca 1 kere bile Galatasarayi almadim.. Tr ligi cok itici geliyor bana.. Benden baska da boyle yapan yoktur galiba:)

Yok:D

Ben Elazıgsporla CL yi aldıgımı biliyorum:)

Ama kasanın acma kapama tuşu yalama oldu:lol:

Pardon yanlış oldu,oyunu 50 sefer kapatıp acıyordum yenmek icin:D

Oyun sıktı artık 3-5-2 , 3-6-1 gibi değişik sistemleri takıma adapte etmeye çalışıyorum. Şampiyonlar Liginde 3-6-1 oynarak Arsenali deplasmanda 4-3 yendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt