Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

fm serisinin efsane oyunu fm 2005 tir aksini iddaa edenle tartışırım

FM ve CM serilerinin efsanesi CM 2001-2002'dir. Bu konu tartışmaya kapalıdır. Oyunla ilgili herhangi bir forumda ve sitede aksini iddia eden on-line linçe maruz kalır ki ben de sonuna kadar desteklerim.

İlk yarıyı 6. sırada tamamlayarak beklentileri oldukça aştık.

Devre arasında Aquilani ve Salomon Kalou'yu sezon sonuna kadar kiraladım.

west ham ile buyuk ihtimalle premier lige cikacagim.. yaz donemi transfer hedefimde weiss, hoffeheimdaki gylfe, pappis cisse var. takimdaki moruklarla yollari ayiracagim..iyi bir dmc onerisi var mi? bi de fransada 17-18 yaslarinda siyahi bir forvet vardi ndiaye mi neydi tam adi neydi onun?

FM serisinin ilk oyunu 05.

Menajerlik serisi dediğimizde CM 01/02 ve CM 03/04 tartışılmaz.

FM ve CM serilerinin efsanesi CM 2001-2002'dir. Bu konu tartışmaya kapalıdır. Oyunla ilgili herhangi bir forumda ve sitede aksini iddia eden on-line linçe maruz kalır ki ben de sonuna kadar desteklerim.

beyler yapmayın etmeyin tutmayın gözünüzü seviyim bakın cm mi kaldı tamam ilk göz ağrımızdır iyidir hoştur ama gerçeklikle alakası dahi olmayan bi yapımdı

oysa denildiği gibi footbal managerin ilk serisi olan 05 gönüllere tüm wonderkidlerin gelişimini harika tesbit ederek girmiş bi proceydi ve ne kadar haklı oldukları aradan yıllar geçtikten sonra ispatlandı

not.(freddy adu hariç)

west ham ile buyuk ihtimalle premier lige cikacagim.. yaz donemi transfer hedefimde weiss, hoffeheimdaki gylfe, pappis cisse var. takimdaki moruklarla yollari ayiracagim..iyi bir dmc onerisi var mi? bi de fransada 17-18 yaslarinda siyahi bir forvet vardi ndiaye mi neydi tam adi neydi onun?

Verratti'yi kesinlikle al,çocuk tam bir maestro.Kara'yı ucuz yollu transfer edebiliyorsan et ama ön liberoda çok iyi performans sağlayamıyor,stoperde iyidir.Jan Chramosta poacher olarak iyi işler çıkarıyor.

Verratti'yi kesinlikle al,çocuk tam bir maestro.Kara'yı ucuz yollu transfer edebiliyorsan et ama ön liberoda çok iyi performans sağlayamıyor,stoperde iyidir.Jan Chramosta poacher olarak iyi işler çıkarıyor.

dedigin isimlere bakacagim..kara benim de fm deki favorilerimden ama ingilterede calisma izninden dolayi oynatamamistim baska bir kariyerimde..

bu arada sunu bilen yok mu?

fransada 17-18 yaslarinda siyahi bir forvet vardi ndiaye mi neydi tam adi neydi onun?

dedigin isimlere bakacagim..kara benim de fm deki favorilerimden ama ingilterede calisma izninden dolayi oynatamamistim baska bir kariyerimde..

bu arada sunu bilen yok mu?

fransada 17-18 yaslarinda siyahi bir forvet vardi ndiaye mi neydi tam adi neydi onun?

Bilmiyorum ama alabiliyorsan forvete Vaclav Kadlec'i al.51 maçta 51 gol attı bende.Bu senede 14 maçta 14 gol attı,2 ay sakatlık geçirdi.

Söyleneni yapacak görev adamı, en az 5-6 sene kontrat yapayım sorunsuz, gerektiğinde yedekte falan otursun diyorsan Youssuf Mulumbu önerebileceğim iyi adamlardan biri.

Ekstra bir şeyler istiyor, hücuma da katkı yapsın, biraz ilginç özellikleri olsun diyorsan Taras Stepanenko.

Tecrübeli olsun, orta sahayı çekip çevirsin diyorsan Fabio Rochemback ve Jermaine Jones.

Sıkıcı yaz günleri geliyor zaman geçirecek bi şeyler lazım gönderebilir mi bana son güncellemeyi biri?

DMC için önerilerim Andile Jali ve Kara.

uzun boylu ve etkili stoper ve her iki defans bekte de oynayabilen oneriniz var mi?

uzun boylu ve etkili stoper ve her iki defans bekte de oynayabilen oneriniz var mi?

Şu andaki takımımda oynattığım "Dante" var. Süper bir stoper, Lyon 12 milyon euro teklif etti az önce hatta. :)

İki defans bekte oynayan da "Renat Yanbaev" var. Anzhi kariyerimde takımımdaydı. İyi bir alternatif.

Şu andaki takımımda oynattığım "Dante" var. Süper bir stoper, Lyon 12 milyon euro teklif etti az önce hatta. :)

İki defans bekte oynayan da "Renat Yanbaev" var. Anzhi kariyerimde takımımdaydı. İyi bir alternatif.

dante benim de favorim aklimda o vardi :)

Stoper;

-Matheus Henrique

-Eric Mathoho

-Rafeal Toloi

-Kara Madou :)

-Alberto Botia

-Stefan Bell

Bek;

-Anele Calvin

-Franck Beria

-Diego Renan

Şimdilik bu kadar :)

Pivot santrafor önerileriniz var mi? Genç olsunlar ama..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt