Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Cenk, pahalı değil mi reis o adam ya ? Ben 15m€ verdim yine gelmedi herif ? Arkadaş ucuz yollu birşey istemiş de onun için dedim.

Doğru biraz el yakıyor.

En az 10 falan vermek lazım. Ben taksitli olarak aldım. Ama şu anda Valencia ve Liverpool peşinde. Durmadan teklif yükseltiyorlar, en son Liverpool 15 verdi. :)

İlk kulübünden mi 15'e gelmedi? Ben 2. sezon 2.8 milyon €'a aldım.

Kulübü hangisiydi hatırlamıyorum şuan, ama ilk kulübüydü. Kariyeri açar açmaz takibe almıştım çünkü.

Doğru biraz el yakıyor.

En az 10 falan vermek lazım. Ben taksitli olarak aldım. Ama şu anda Valencia ve Liverpool peşinde. Durmadan teklif yükseltiyorlar, en son Liverpool 15 verdi. :)

Önümüzdeki sezon sağlam bir bütçeyle yine almaya çalışıcam bakalım :)

iyi sonuçlar aldım o kadar vere vere 15 m transfer bütçesi verdiler 2 adam aldım doğru düzgün bitti şimdi kanatlara alternatif alamıyorum :D bakalım bu sezonuda artık böle atlatcaz önümde şampiyonlar ligi var ondan korkuyorum

Doğru biraz el yakıyor.

Oyuncuların performanslarının, kariyerlerinin oyundan oyuna değişmesi güzel bir şey, ben hem 2.8'e kolayca aldım, hem de performansı berbat. Hem de devler peşinde diyorsun, vay be, satmaya çalışıyorum gitmiyor. :) Tabii bende fazla forma şansı bulamadı o da var.

Oyuncuların performanslarının, kariyerlerinin oyundan oyuna değişmesi güzel bir şey, ben hem 2.8'e kolayca aldım, hem de performansı berbat. Hem de devler peşinde diyorsun, vay be, satmaya çalışıyorum gitmiyor. :) Tabii bende fazla forma şansı bulamadı o da var.

43 maç 13 gol 16 asist 7.32 puan ortalaması var bende geçen sezon.

iyi sonuçlar aldım o kadar vere vere 15 m transfer bütçesi verdiler 2 adam aldım doğru düzgün bitti şimdi kanatlara alternatif alamıyorum :D bakalım bu sezonuda artık böle atlatcaz önümde şampiyonlar ligi var ondan korkuyorum

Transferlerini taksitle yapmıyormusun ?

15m€'yu 48 ay üzerinden hesaplarsak, total'de 60m€ transfer bütçen var daha ne olsun :o

43 maç 13 gol 16 asist 7.32 puan ortalaması var bende geçen sezon.

Çok iyi hakkaten, sol açıkta 2 sezondur Amrabat var bende, ilk sezon 45 maç 18 gol 11 asist 7.42 ile yılın oyuncusu seçildi, şu anki sezonda da aynen devam ediyor performansı doğal olarak kesemiyorum onu, olan Pavel'e oldu kısaca, yedekte kaldı.

Transferlerini taksitle yapmıyormusun ?

15m€'yu 48 ay üzerinden hesaplarsak, total'de 60m€ transfer bütçen var daha ne olsun :o

o şekilde yapıyorum ama yine o bütçeden yiyor. peşin versem versem toplam 7 m falan vermişimdir,48 aydan taksitlerde toplam 15 m 2 oyuncu için, ama transfer bütçemin 15 m hepsi gitti. bi durum var ama tam çözemedim.

o şekilde yapıyorum ama yine o bütçeden yiyor. peşin versem versem toplam 7 m falan vermişimdir,48 aydan taksitlerde toplam 15 m 2 oyuncu için, ama transfer bütçemin 15 m hepsi gitti. bi durum var ama tam çözemedim.

Peşin olarak maksimum 1.5m€ falan veriyorum ben. Peşin olarak 1.5m€ verdiğim transfer de minimum 25m€'luk transfer falan.

Mesela Mirallas'ı totalde 7m€'ya aldım. Peşin para olarak da 350bin€ verdim. Kalanı 48 ay taksitle ödeyeceğim.

Biraz pazarlık yaparsan, zorlarsan istediğin rakama indirebilirsin :ka21:

Peşin olarak maksimum 1.5m€ falan veriyorum ben. Peşin olarak 1.5m€ verdiğim transfer de minimum 25m€'luk transfer falan.

Mesela Mirallas'ı totalde 7m€'ya aldım. Peşin para olarak da 350bin€ verdim. Kalanı 48 ay taksitle ödeyeceğim.

Biraz pazarlık yaparsan, zorlarsan istediğin rakama indirebilirsin :ka21:

anladım hocam işte bu transfer dönemi yaptık böle bi cahillik elimizde para kalmadı :D neyseki elimdeki kadroda fena değil bu sezon idare ederiz artık

Kontenjanı da düşünerek sanırım mevkiisine alınacak en iyi Türk oyuncu Arda, aldık bakalım.

ETTFB.png

Bu hangi tema ?

Elmander, Engin Baytar, Gökhan Zan, Çağlar Birinci ve kiralık gelen Gignac ve Makoun ile yollarımı ayırdım yeni sezonda.

Menajerlerin önerileri ile Türk kontenjanından dolayı Tuncay ile 1 senelik sözleşme yaptım. 2 tane genç stoper aldım, Serdar Aziz ve Real Madrid'in de izlediği Tobias Figueiredo. Sonra Elmander ve Gignac'ın gidişleri ile açılan bölgeye Odion Ighalo'yu 10 milyon euro karşılığında aldım ve kadro derinliği olsun diye de Bas Dost'u Wolfsburg'dan kiraladım.

Sol bek bölgesine arayışlarımı sürdürüyorum, Hasan Ali'yi alabilirsem transferi kapatacağım.

Elmander, Engin Baytar, Gökhan Zan, Çağlar Birinci ve kiralık gelen Gignac ve Makoun ile yollarımı ayırdım yeni sezonda.

Menajerlerin önerileri ile Türk kontenjanından dolayı Tuncay ile 1 senelik sözleşme yaptım. 2 tane genç stoper aldım, Serdar Aziz ve Real Madrid'in de izlediği Tobias Figueiredo. Sonra Elmander ve Gignac'ın gidişleri ile açılan bölgeye Odion Ighalo'yu 10 milyon euro karşılığında aldım ve kadro derinliği olsun diye de Bas Dost'u Wolfsburg'dan kiraladım.

Sol bek bölgesine arayışlarımı sürdürüyorum, Hasan Ali'yi alabilirsem transferi kapatacağım.

Tuncay'ı almanı hiç yakıştıramadım reis. :(

Çok makul bir sözleşmeyi kabul etti. Yedek zaten. Orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor, Engin Baytar'dan açılan kontenjana aldım.

Yok, oyunda iyi alternatif olur özellikleriyle ama bazı oyuncular konusunda profesyonel gibi davranamıyorum. Mesela Türk Milli Takımı'nın başına geçmiştim. Kadroya Volkan'ı ve Emre'yi çağırmak gelmedi içimden bir türlü. :) Hatta bir seferinde Emre boştayken ilk yıl sözleşme teklif ettim gelmedi, ikinci yıl geldi sırf futbol hayatı bitsin diye 4 yıllık sözleşme yapıp, yedek takıma atmışlığım var. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt