Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Arda'yı alsam mı almasam mı kararsız kaldım. ManU satış listesine koymuş pazarlık yapıyorum 12'ye bağlarsam alacağım büyük ihtimal. Sercan Sararer'i de 1.2'ye aldım Kazım'ın yerine.

b96yd.jpg

Büyük çekişme devam ediyor.

30 yaşında Manu'dan ayrılan Ganso'yu bedelsiz kattım kadroma, son bir kaç yıl çok fazla forma şansı bulamamış olmasına rağmen taraftar çıldırdı :) Ulan o kadar genç yetiştirip yıldız yaptık forma sattıramadık, ölü Ganso'yu aldık taraftar formalara hücum etti.

Ya ben nerdeyse 10 aydır adam gibi oynayamıyorum. Keyif alamadım gitti ne zamandır. 10 yıldır oynadığım oyundan nasıl soğudum anlayamadım.

Her maç gol yiyorum. Rakipler zayıf ama nerden vursalar gol olmaya başladı.

Bu nasıl oyun anlamıyorum ya. 2-0 öne geçiyorum ve ne yaparsam yapiyim gol yemeden bitmiyor maç. :SS:

Abi İngiltere 3. ligindeyim :D. Yani kadro iyi değil tabi de lige göre iyi. Bir ara seri yakalamış gidiyordum. Şimdi 21 maçta 46 gol atıp 34 tane yedim. İstisnasız her maç atıyorum da yiyorum da. Taktiği de değiştiriyorum ama olmuyor yani.

Abi İngiltere 3. ligindeyim :D. Yani kadro iyi değil tabi de lige göre iyi. Bir ara seri yakalamış gidiyordum. Şimdi 21 maçta 46 gol atıp 34 tane yedim. İstisnasız her maç atıyorum da yiyorum da. Taktiği de değiştiriyorum ama olmuyor yani.

Defans hattında problem vardır ben WBA ile oynuyorum ilk sezon 51 gol yedim, sonraki sezon Shawcross ve Verthongen'i aldım, çok nadir gol yiyiyorum.17 maçta 14 gol yedim.

Defans hattında problem vardır ben WBA ile oynuyorum ilk sezon 51 gol yedim, sonraki sezon Shawcross ve Verthongen'i aldım, çok nadir gol yiyiyorum.17 maçta 14 gol yedim.

Zaten 3 tane stoper var, biri kiralık. Kiralık olmayanlar da iyi görünüyor ama yiyoruz her türlü. Uzaktan ve kornerlerden baya yiyorum özellikle. Adam da alamıyorum ki düzgün.

[video=youtube;saiHfCx67hU]https://www.youtube.com/watch?v=saiHfCx67hU[/video]

yapmaliydim sorry

Bende basladim simdik tekrardan bi kariyere bakalim ne olacak :tiphat:

Mal Fenerbahçe Volkan Demirel'i serbest bıraktı, Mert Günok ve Bursa'dan aldığı Harun Tekin ikilisi ile gidiyor ligde.

Volkan'ı alıp yedek takıma tıkacaktım ama gelmedi. :)

Mal Fenerbahçe Volkan Demirel'i serbest bıraktı, Mert Günok ve Bursa'dan aldığı Harun Tekin ikilisi ile gidiyor ligde.

Volkan'ı alıp yedek takıma tıkacaktım ama gelmedi. :)

benim kariyerde de serbest birakti. gozlemciler oneriyor schalkeye ama almadim.. adleri aldim bedavaya

Defalarca kariyer yaptım, yıllardır bu oyunu oynuyorum. En son Sheffield Wednesday ile Premier League'e çıktım. Yeni bir kariyer açmak istiyorum, önerileriniz nelerdir? En fazla zevk aldığınız takım? Çok büyük olmamak kaydıyla söylerseniz sevinirim. :)

Defalarca kariyer yaptım, yıllardır bu oyunu oynuyorum. En son Sheffield Wednesday ile Premier League'e çıktım. Yeni bir kariyer açmak istiyorum, önerileriniz nelerdir? En fazla zevk aldığınız takım? Çok büyük olmamak kaydıyla söylerseniz sevinirim. :)

schalke,napoli

benim kariyerde de serbest birakti. gozlemciler oneriyor schalkeye ama almadim.. adleri aldim bedavaya

Oha hem Adler hem Volkan bedava. :)

Bu arada Volkan hiç bir takıma transfer olmadı, sezonu boş geçirecek. Tam bir mal. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt