Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Defalarca kariyer yaptım, yıllardır bu oyunu oynuyorum. En son Sheffield Wednesday ile Premier League'e çıktım. Yeni bir kariyer açmak istiyorum, önerileriniz nelerdir? En fazla zevk aldığınız takım? Çok büyük olmamak kaydıyla söylerseniz sevinirim. :)

Shakhtar Donetsk, Napoli ve CSKA Moskova. Şuanda da Malaga kariyerimi sürdürüyorum. O da zevkli gidiyor. Öneririm :ka19:

en iyi kontratak taktiği 4-4-2 dir beyler şüphesiz

hücüumculara sadece atak

orta alana defansı destekle

defansada geri kal talimatlarını vericeksiniz

pres %80 civarı olabilir

ofsayt taktiği kesinlikle yok

mantalite defansif tempo normal

çok rahat maçlar çıkarırısınız bu sistemle kontra olarak

2014-2015 sezonuna basliyoruz. kadromuz bu sekilde..

---

Bunlarda trasnferlerimiz;

-----

vitinhonun profili.. gayet saglam

Vukcevic sorunlu bir adam, sürekli problem çıkarıyor.

Kapıyorum ya olmaz böyle bir şey; 3-0 öndeyim 3-3 bitti yine maç. Ne yaparsam yapiyim 2-3 gol yiyorum abi maçta böyle saçmalık olmaz.

İlk kez bu kadar büyük bir kulüple kariyere başlıyorum; Tottenham. :)

Kapıyorum ya olmaz böyle bir şey; 3-0 öndeyim 3-3 bitti yine maç. Ne yaparsam yapiyim 2-3 gol yiyorum abi maçta böyle saçmalık olmaz.

Oyunda böyle bir saçmalık olsa, herkese olur ya da çoğuna öyle değil mi? Biz de ve çoğu kişi de böyle bir şey olmayıp, sende oluyorsa, sorunu kendinde ara bence. :)

taktigini degistir. savunma oyuncularinin ozelliklerine dikkat et. top kapma, markaj, hiz , kafa topu vs.

taktigini degistir. savunma oyuncularinin ozelliklerine dikkat et. top kapma, markaj, hiz , kafa topu vs.

Her şeyi denedim ama olmuyor. Maç başlıyor, takır takır oynayıp atıyoruz 2-3 tane sonra bir anda rakip saldırıyor. Taktik değiştiriyorum ama her türlü yiyorum.

Sildim kayıtlı oyunu.

Normalde 4-2-3-1'den kolay kolay vazgeçmem FM'de ama Barcelona, Madrid gibi takımlara karşı 4'lü savunma 3 ön libero, 2 kanat, tek forvet ile çıkarım. Kanatları da geriye yönelik oynatırım. Hele ki gol mol bulursam forveti çıkartıp stoperleri 3'lediğim olmuştur. Barcelona'dan puan çaldım bu şekilde :D

Taktiğim budur kolay kolay değiştirmem .

-----------xxx----------

xxx----xxx-----xxx--xxx

-----------xxx---------

-------xxx-----xxx-----

xxx-----------------xxx

-----------xxx---------

En öne Adebayor 'u yerleştirin leblebi gibi gol atıyor .

Benim icin buruk bir galibiyet oldu ama olsun. :) sampiyonlar ligi grup ilk maci

Zoran Tosic, AML olarak oynattım 21 gol 15 asist ile tamamladı sezonu. 8.5 milyon saymıştım bonservisine ama yüzümü kara çıkartmadı.

Man Utd'den 17 milyon euro'luk teklif aldı.

Wilfried ise hatırlamıyorum oyuna çok önce başlayıp sonra devam ettiğim için ama ya bonservissiz ya da çok ucuz bir paraya geldi (2.5-3 olabilir) 35 golle tamamladı o da.

Bunlar kral adamlar.

Ama 3. ciddi ve yabancı transferim Rasmus Elm büyük hayal kırıklığı oldu. 5 milyon euro'ya bağlamıştım onu. Meşhuur Kara onu kesecek yeni sezonda.

Yabancı transferindeki başarımı sürdürüyorum.

Odion Ighalo'yu aldım ve takıma uyum sürecini çok çabuk atlatıp hemen golleri dizmeye başladı.

Ertuğrul Sağlam'ın tam karşıtıyım T.D. olarak. :)

Beyler Celtic ile yeni bir kariyer açmayı düşünüyorum. Fm 2012'de Celtic ile kariyer açan biri var mı ? Önerilerini, fikirlerini alabilirmiyim pls ?

Ighalo'yu ben de alacaktım.

Wilfried biraz havaya girdi, senelik 1.2 alıyordu. Sene sonu gelmiş bana menajeri ayak yapıyor, az diye. Tamam görüşürüz dedim. 1.2'den 2.6'ya çıkartayım dedim bunlar 4.5'tan açtılar kapıyı. Ulan takımın yıldızı Tosic 3 alıyor sana ne oluyor çok gol attın diye. Dedim maks. 2.8 beğenmeyene kapı orada.

Öyle hır gür falan kalktı masan bunlar, mayıs ortası.

Ighalo'yu buldum bir de menajer önerisi Abdülaziz mi ne biri vardı Mısır'lı 17 yaşında. İkisini alacaktım Wilfried'i satıp zaten yükseltmiyorsan satış listesine koy dedi. Ok. dedim.

Bekledim Ağustos başına kadar Ighalo'ya imza attırabilirdim ama Wilfried yola geldi, teklif gelmedi adam gibi düşük profilli takımlar geldi. Hocam ben kalmak istiyorum dedi, iyi haddini bil dedim oynuyor hala 1.2'e :D Ighalo'dan da vazgeçtik tabii.

Ulan biz Galatasaray taraftarıyız bizimle maaş pazarlığı yapılır mı koyarım kapının önüne.

Ighalo'nun oyun tarzı Emenike'ye çok benziyor. Yardırıcı bir eleman.

Ighalo'yu ben de alacaktım.

Wilfried biraz havaya girdi, senelik 1.2 alıyordu. Sene sonu gelmiş bana menajeri ayak yapıyor, az diye. Tamam görüşürüz dedim. 1.2'den 2.6'ya çıkartayım dedim bunlar 4.5'tan açtılar kapıyı. Ulan takımın yıldızı Tosic 3 alıyor sana ne oluyor çok gol attın diye. Dedim maks. 2.8 beğenmeyene kapı orada.

Öyle hır gür falan kalktı masan bunlar, mayıs ortası.

Ighalo'yu buldum bir de menajer önerisi Abdülaziz mi ne biri vardı Mısır'lı 17 yaşında. İkisini alacaktım Wilfried'i satıp zaten yükseltmiyorsan satış listesine koy dedi. Ok. dedim.

Bekledim Ağustos başına kadar Ighalo'ya imza attırabilirdim ama Wilfried yola geldi, teklif gelmedi adam gibi düşük profilli takımlar geldi. Hocam ben kalmak istiyorum dedi, iyi haddini bil dedim oynuyor hala 1.2'e :D Ighalo'dan da vazgeçtik tabii.

Ulan biz Galatasaray taraftarıyız bizimle maaş pazarlığı yapılır mı koyarım kapının önüne.

:asd:

Her zaman sökmez o abi. Bende Muslara 5.25, Selçuk 5 alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt