Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Neymiş şu Vitinho ya :D

Ben de güncel büyük yıldızları almaya çalışırım ama daha ilerleyen yaşlarda :)

Takım gayet iyi, sorunsuz giderken C. Ronaldo'yu senelik 8 verip getirmişliğim vardır 1-2 sene oynasın diye. 34-35 yaşında falan.

Bu oyunu Türk medyası kafasında oynayan oynayan sanırım bir tek benim kale ve defans hariç 29 yaşına gelen adamı anında satarım ( basınla ilişkisi yaş ) hem iyi gelir oluyor hemde yetiştirdiği adamı yerine koyup yıldızlaştırıyorum .

Ben pek böyle çok çok üst düzey yıldızları pek sevmiyorum ya. Bana genç olsun yeter. Bkz. Schürrle, Neymar, Vrsaljko, Yarmolenko, M'vila falan..

Ha bir tek Bale ve Hulk için bu sevmediğim özellik işlemez. Onlar ayrı.. :)

Bu oyunu Türk medyası kafasında oynayan oynayan sanırım bir tek benim kale ve defans hariç 29 yaşına gelen adamı anında satarım ( basınla ilişkisi yaş ) hem iyi gelir oluyor hemde yetiştirdiği adamı yerine koyup yıldızlaştırıyorum .

Ben zaten sırf para kasmaya oynuyorum ama bazı oyuncular ayrıcalıklı. 1 sene olsun oynatıp bırakıyorum sonra. :D

Ben zaten sırf para kasmaya oynuyorum ama bazı oyuncular ayrıcalıklı. 1 sene olsun oynatıp bırakıyorum sonra. :D

Valla benim bir alışkanlığım oldu. Schürrle olmadan bir türlü oynayamıyorum. Müthiş oynuyor ya, bağlılık oldu. Bana göre açık ara FM 2012'nin Hulk ve [FONT=arial, sans-serif]Sigurosson [/FONT]ile beraber en iyi oyuncusu. Yani belki Messi ve Ronaldo tabii ki daha iyi olabilir ama, hiç denemediğim için bir fikrim oluşmadı.. :)

Şu söylediğiniz isimlerin hiç birisiyle oynayamadım. Zevk, heyecan arıyorsanız Alacaksınız Sutton Utd. ı. Beş kuruş para yok oyuncuya verecek para yok. Beleş oyuncuların hepsini toplayacaksınız kadroya ve yavaş yavaş taraftar toplamaya başlayacağız. Oyundaki olmazsa olmazlarımdan biri oynadığım takımın renginin sarı lacivert olmaması. Ben bu oyun sayesinde renklere nasıl gönül verdiğimi anladım. Takımım mümkünse sarı kırmızı olsun. Genç oyuncuları tercih ediyorum. Parlatıp satıyorum 29 30 yaşlarına geldiğinde. Bazen satmaya kıyamadığım için çok şişik kadrolar oluşabiliyor. Amatör lig takımı olsam ve fenerle maç yapıyor olsam bile kesinlikle kaybetmemek için ne gerekiyorsa yaparım. Şike dahil. :D Yıllardır oynuyorum. Millet bana sıkılmadın mı hiç diyor. Sıkılana kadar yenisini yapıyorlar ben ne yapayım :)

Arda, Schalke'de uzun süre kaldığın için soruyorum, nasıl çok zevk veriyor mu Schalke? Sıfır bütçesi var, bu yüzden soğuk bakıyorum ama sana da sorayım dedim. Bir de stoperde Papadapoulos nasıl oynuyor? Harika özellikleri var.

Burak Messi'nin rekorunu kırdı resmen.İlk senemde Cl 1.tur ilk maçında beklemediğim bir skor oldu gerçekten..Herhalde 8 yemem İngiltere'de:)

bbgnj.png

Türklerin yaptığı güncellemeyi yüklerseniz olacağı budur.Aç editörü bütün özellikleri 20 yap daha mantıklı

Benim güncelleme bu kadar hayvani sonuçlar vermiyor, hatta hiç hayvani sonuç vermiyor. Sadece 3.lig ve amatörleri yapmış, playoff'u kaldırmış, transferlerden Dany ve Umut'u taşımış (o zamana kadar olan transferler) ve Emre ve Semih'in özelliklerini çok az yukarı çekmiş. Onun dışında oyun çok normal.

Zaten Burak öyle aman aman değil aslında da korner taktiği çok işe yarıyor attığı golleri yarısı kornerlerden geliyor.

Hani özellikleri harika değil,Semih te aynı şekilde.

Umut,Dany filan oynanmamış zaten.Hamit de aynı şekilde.

bbgsk.png

bbgtn.png

bbgu1.png

Celtic transfer bütçesini 2.5m€ olarak ayarlamış. Maaş bütçesi de çok fazla değil. Öncelikle serbest oyunculara baktım ve öncelikle sağlam, tecrübeli bir kaleci almayı düşündüm. Ve Cudicini'yi aldım. Buna ilaven serbest transfer olarak geleceği parlak 17 yaşındaki italyan kaleci ile sözleşme imzaladım. Daha sonra yaptığım araştırma sonrası Salihovic'in boşta olduğunu gördüm ve direk ilgilendim. Çalışma izni vs sebeplerden transfer biraz uzadı ama sonunda gerçekleşti. Bir de kanat oyuncusu gereksinimi duydum ve Drenthe'yi kadromuza kattık. Carlos Fierro ile de ilgilendim. Kontrat imzalattım. Ama çalışma izni sebebiyle transfer süreci hala sorunlu bir şekilde sürüyor. Umarım bu transfer de gerçekleşir. Ligde de gayet iyi gidiyorum. Şampiyon şimdiden belli gibi :)

Beyler, bir tane santrafor almak istiyorum. Serbest veya bonservisi az olan bir sağlam katkı yapacak santrafor önerebilirmisiniz ?

2011'de o oyuncular nasıl boşta oluyor yahu?

Doğru dürüst güncelleme yok zaten piyasada.Neyse Fm 2013'e az kaldı yeni kariyer açacaktım vazgeçtim,bekleyeceğiz artık 1-2 ay :)

2011'de o oyuncular nasıl boşta oluyor yahu?

Yamanın hatası galiba. 2012 yaz yamasını yükledim. Yaz döneminde yapılan transferler falan mevcut. Bu oyuncular da boşa çıkmış.

Sadece tarihi 2012 yapmayı unutmuşlar sanırım :)

Alman liginde oynuyorsanız Dortmund ile oynayın. Götze, Kagawa, defans oyuncuları falan hepsi çok iyi. Bir kaleci, taktiğe göre bir orta saha oyuncusu ile coşarsınız.

Fransa liginde oynayacaksanız Lens ile oynayın. 2. Ligde olmasına karşı çok iyi bir alt yapısı var ve alt yapıdan çıkan adamlar çok çok iyi olabiliyor. Genç oyuncularla oynamayı sevenler için.

İngiltere liginde benim tarzda oynamak istemeyenler için Leeds ideal bir takımdır. Zorlukları büyük bir taraftar topluluğu ile göğüsleyeceksiniz. Başarılı olduğunuz taktirde büyük bir efsane gibi hissedebilirsiniz kendinizi.

Benim oynadığım karyerlerde dikkatimi çeken bir durum Galatasaray ve Fatih Hoca hep başarısız oluyor. Ulan Fatih Hoca nasıl başarısız olabilir? Bu kadar iyi bir gözlemci ekibinin hazırladığı bir oyunda en saçma durum bu olmuş.

Ayrıca benim oyunun dosyasının içerisinde editör yok. Orjinal oyun olmasına rağmen editör olmaması çok ilginç. Bir de oyunun olduğu bilgisayar internete hiç bağlanmıyor. Acaba internete bağladığımda steam otomatik olarak güncelliyor mu oyunu?

Galatasaray ile 10.sezonuma girdim agalar, 8 şampiyonluk kazandım 9 yılda, 1 kez Trabzon'a kaptırdım ligi.1 UEFA Kupası kazandım, Şampiyonlar liginde de çeyrek final kabusunu bu yıl aşabildim ve yarı finalde A.Madrid ile eşleştim.Hiç güncelleme yapmadım, playoff vs herşey oyun başındaki gibi, sadece Türkçe yama ile bir kaç grafik yaması yaptım.Şampiyonlar Ligi torbalarına 1.torbadan katılıyor olmama rağmen reputation dalgası hala çok iyi değil, götü boklu oyuncular transfer masasına bile oturmuyor.Oyun başında yaptığım genç yeteneklerle uzun yıllardır oynuyorum.Koray Günter,Galeano,Tolga Cigerci,Cenk Tosun vs.Bunların yanına sağlam regenleri ekledim.Gençlerle oynamayı seviyorum ama regenler bazen çıldırtıyor adamı, adamı Ekvator Ginesinden bulup getiriyorum 3 sene oynamadan aklına Real Madrid,Barça gibi takımları sokuyor, ayrılmak istiyorum cümlesi ile başlıyor, kulüpte mutsuz oyuncu mu görmek istiyorsunuzdan çıkıyor.Ulan Ekvator Ginesindeyken açlıktan ölüyordun, şimdi kalkmış bana artizlik yapıyorsun diyip konuyu kapatmak istiyorum ama ona da oyun izin vermiyor.Ayar oluyorum böyle adamlara aga, oyuncuların sadakat,bağlılık özelliklerini gösteren zamazingo yok mu bu oyunda :)

Galatasaray ile 10.sezonuma girdim agalar, 8 şampiyonluk kazandım 9 yılda, 1 kez Trabzon'a kaptırdım ligi.1 UEFA Kupası kazandım, Şampiyonlar liginde de çeyrek final kabusunu bu yıl aşabildim ve yarı finalde A.Madrid ile eşleştim.Hiç güncelleme yapmadım, playoff vs herşey oyun başındaki gibi, sadece Türkçe yama ile bir kaç grafik yaması yaptım.Şampiyonlar Ligi torbalarına 1.torbadan katılıyor olmama rağmen reputation dalgası hala çok iyi değil, götü boklu oyuncular transfer masasına bile oturmuyor.Oyun başında yaptığım genç yeteneklerle uzun yıllardır oynuyorum.Koray Günter,Galeano,Tolga Cigerci,Cenk Tosun vs.Bunların yanına sağlam regenleri ekledim.Gençlerle oynamayı seviyorum ama regenler bazen çıldırtıyor adamı, adamı Ekvator Ginesinden bulup getiriyorum 3 sene oynamadan aklına Real Madrid,Barça gibi takımları sokuyor, ayrılmak istiyorum cümlesi ile başlıyor, kulüpte mutsuz oyuncu mu görmek istiyorsunuzdan çıkıyor.Ulan Ekvator Ginesindeyken açlıktan ölüyordun, şimdi kalkmış bana artizlik yapıyorsun diyip konuyu kapatmak istiyorum ama ona da oyun izin vermiyor.Ayar oluyorum böyle adamlara aga, oyuncuların sadakat,bağlılık özelliklerini gösteren zamazingo yok mu bu oyunda :)

Reputation dalgası biraz farklı. Hem takımların reputatioları var hem de ülkelerin. Takım başarılı olmasına rağmen ülke reputation' u sıkıntı yaratıyor olabilir. CL' de birkaç yarı final ve final oynarsan kimse senden gitmek istemeyecektir. :)

Bu Huddersfield beni deli etti de başka takıma mı başlasam ne yapsam. Oyunu aniden bırakıp aniden başlıyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt