Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.569
- 2.217
- 1.983
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Neymiş şu Vitinho ya
Neymiş şu Vitinho ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de güncel büyük yıldızları almaya çalışırım ama daha ilerleyen yaşlarda
Takım gayet iyi, sorunsuz giderken C. Ronaldo'yu senelik 8 verip getirmişliğim vardır 1-2 sene oynasın diye. 34-35 yaşında falan.
sende bkr terslik var ozaman, suan yazarken bile iki gol salladi)
Ben pek böyle çok çok üst düzey yıldızları pek sevmiyorum ya. Bana genç olsun yeter. Bkz. Schürrle, Neymar, Vrsaljko, Yarmolenko, M'vila falan..
Ha bir tek Bale ve Hulk için bu sevmediğim özellik işlemez. Onlar ayrı..![]()
Bu oyunu Türk medyası kafasında oynayan oynayan sanırım bir tek benim kale ve defans hariç 29 yaşına gelen adamı anında satarım ( basınla ilişkisi yaş ) hem iyi gelir oluyor hemde yetiştirdiği adamı yerine koyup yıldızlaştırıyorum .
Neymiş şu Vitinho ya![]()
Ben zaten sırf para kasmaya oynuyorum ama bazı oyuncular ayrıcalıklı. 1 sene olsun oynatıp bırakıyorum sonra.![]()
2011'de o oyuncular nasıl boşta oluyor yahu?
Galatasaray ile 10.sezonuma girdim agalar, 8 şampiyonluk kazandım 9 yılda, 1 kez Trabzon'a kaptırdım ligi.1 UEFA Kupası kazandım, Şampiyonlar liginde de çeyrek final kabusunu bu yıl aşabildim ve yarı finalde A.Madrid ile eşleştim.Hiç güncelleme yapmadım, playoff vs herşey oyun başındaki gibi, sadece Türkçe yama ile bir kaç grafik yaması yaptım.Şampiyonlar Ligi torbalarına 1.torbadan katılıyor olmama rağmen reputation dalgası hala çok iyi değil, götü boklu oyuncular transfer masasına bile oturmuyor.Oyun başında yaptığım genç yeteneklerle uzun yıllardır oynuyorum.Koray Günter,Galeano,Tolga Cigerci,Cenk Tosun vs.Bunların yanına sağlam regenleri ekledim.Gençlerle oynamayı seviyorum ama regenler bazen çıldırtıyor adamı, adamı Ekvator Ginesinden bulup getiriyorum 3 sene oynamadan aklına Real Madrid,Barça gibi takımları sokuyor, ayrılmak istiyorum cümlesi ile başlıyor, kulüpte mutsuz oyuncu mu görmek istiyorsunuzdan çıkıyor.Ulan Ekvator Ginesindeyken açlıktan ölüyordun, şimdi kalkmış bana artizlik yapıyorsun diyip konuyu kapatmak istiyorum ama ona da oyun izin vermiyor.Ayar oluyorum böyle adamlara aga, oyuncuların sadakat,bağlılık özelliklerini gösteren zamazingo yok mu bu oyunda![]()