Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

EPL'de son iki maça giriyorum. Manu 2 puan farkla önde ama onların son iki maçı City ve Chelsea ile. Şuanda da City - Manu maçını izliyorum. Saldır City ! :)

Beyler Malaga kariyerimde doğal olarak ligde 3. oldum. Avrupa kupasında çeyrek finalde elendim. 100m€'ya yakın transfer yaptım ama La Liga'da Real veya Barca değilsen sana burada yaşamka şansı yok. Şevkimi kırdılar :(

Yeni kariyer açmayı düşünüyorum. Oynadıkça zevk alabileceğim orta seviye bir takım önerirmisiniz pls.. :b5:

Vee UEFA Avrupa Ligi, Tottenham'ın. :)

Ligde de son maça girerken Manu ile puan farkım 2. Manu'nun yenilip, benim yenmem gerekiyor. Puan eşitliği bana yetmiyor.

Beyler Malaga kariyerimde doğal olarak ligde 3. oldum. Avrupa kupasında çeyrek finalde elendim. 100m€'ya yakın transfer yaptım ama La Liga'da Real veya Barca değilsen sana burada yaşamka şansı yok. Şevkimi kırdılar :(

Yeni kariyer açmayı düşünüyorum. Oynadıkça zevk alabileceğim orta seviye bir takım önerirmisiniz pls.. :b5:

stuttgart

İlk yarısı 7-0 biten maçta Kasımpaşa'yı 9-0'la devirdim. 12-0 falan bekliyordum :sad007:

r879r4.png

35m€ya Götze önerildi,alayım mı :confused:

Cenk eski takımındaki oyuncuların hepsini alıyorsun. Kalsaydın ya Galatasaray' ın başında madem :)

Abi Ömer Toprak da olmadı, adam sakatlandı 5 ay, bende vazgeçtim.

Sadece Muslera'yı getirdim yanımda. Onu da getirmezdim de Fiorentina geçen sene kaleciden çok kaybetmiş.

Ligi 10.tamamlamışlar. Ama buna rağmen UEFA'ya gidiyoruz İtalya Kupası kontenjanından.

O değilde Sutton UTD ile premier ligde 5. sıradayım. Yaya Songo ile Balotelli' yi takımları istemiyor almaya çalışıyorum ama bana gelmiyorlar. :( Ne kadar üzücu bir durum bu :(

Yeni transferim ;

bvkmr.jpg

:yenieek:

Maksimum 2-3 sezon bir takımın başında kalabiliyorum abi sıkılıyorum :)

Başka önerin var mı ?

Ben fazla psikopatım herhalde. 8-9 sezon kalıyorum bir takımda.

Leeds' i al parasız pulsuz oyna bakalım zevk alabilecek misin? :)

Nani için pazarlıktayım. 45'ten açtılar kapıyı. Son teklifim 13 peşin + 10 milyon 24 ay taksit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt