Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Burak Yılmaz için 15.000.000€ karşılığında Juventus ile kesin anlaşmaya varılmıştır.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Emre Belözoğlu'nun transferi için oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varılmış olup oyuncuya 2015-2016 sezonu için 325.000 € sabit ücret,60.000€ maç başı ücret ödenecektir, imza parası olarak nakit 225.000 € ödeme yapılacaktır.

Emre' yi niye alıyorsun? Amacın ne ki senin şimdi? :)

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Emre Belözoğlu'nun transferi için oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varılmış olup oyuncuya 2015-2016 sezonu için 325.000 € sabit ücret,60.000€ maç başı ücret ödenecektir, imza parası olarak nakit 225.000 € ödeme yapılacaktır.

:SS:Futbol kariyerini bitir reis çaycı filan yap olmadı temizlikci olmadı masör yap işe yarasın rahatlatsın

Yedek takımda falan sürünsün diye aldım, hem genç oyunculara eğitim vermek lazım şimdi daha tecrübeli türk yoktu piyasada :D

bvu0b.png

Play-off'ta 1 maç alırsam şampiyonluk garanti. :asd:

oha lan

Full çekilmiyor abi ya, ben ne zaman denesem olmadı. 1 keresinde Arsenal ile 36 2 0 yapmıştım. Rekorum o. :)

i6025744_1.png

beygler nasil kaleci?????

3-4 sene once arjantinden almistim 500bin€ ya simdi as takimda oynatiyorum

Elle kontrol kötüymüş ama iyi kaleci olacak gibi. Raporlar kısmına tıkladığında takım içindeki yerini görebilirsin. Kendi mevkiisinde kaçıncı sırada gösteriyor altında çalışan hocalar?

3 maç galiba, onlar da aşağıdaki takımlardı. :D

Afferim ama Bence de zevksiz oluyor o şekilde oynamak. Ben bir ara abartmıştım edtörden bütün istediğim oyuncuları koyuyordum takıma. Ondan sonra önüme geleni yenip geçiyordum. :)

Elle kontrol kötüymüş ama iyi kaleci olacak gibi. Raporlar kısmına tıkladığında takım içindeki yerini görebilirsin. Kendi mevkiisinde kaçıncı sırada gösteriyor altında çalışan hocalar?

bu adam 3.5 yildiz

sinan bolat 3 yildiz

adamin potansiyeli 4 yildiz

Uefa Avrupa Ligi'nde grubum : Fiorentina - PAOK - FC Lorient - BATE

Türkiye'den Bursaspor, Beşiktaş ve Trabzonspor var, bu arada Leeds United'ın da tekrar Avrupa arenasına döndüğünü görünce mutlu oldum.

Parlat parlat sat adamı. O arada da Scout'larından 2sini dünyada Türk uyruklu topçu aramaya gönder :ka21:

3 tane stoperim var cok iyi regen onlara 10 ar milyonluk teklifler geldi sezon basinda(sadece 1 ini oynatiyodum adam akilli)

simdi 3lu defansa dondum 3 unu birden oynatiyorum. iyi regenlerim var harbden mactayim mac bitsin koyucam

Benim scout da bunu bulmuş, pek beğenmedim ama aldım.

bvvxj.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt