Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Şu Sanago bir türlü gelmiyor bana adi. Şurda gösterip duruyorsunuz attığı golleri sinir krizim iyice artıyor.

Bu arada Tsigalko olsaydı şu oyunda ne güzel olurdu? :D FM ve CM tarihinin en efsanevi oyuncusudur. :(

Levent abi geç o sanogo denen hıyarı deli etti beni öküz

Bi de burdan erick torres denen arkadaşa bir çift lafım var allah senin belanı versin lan dana, her maç en az 5 pozisyona giriyosun ulan insan bi tanesini bile atamaz mı ya iliğimi kemiğimi gençliğimi çürüttü yolda görsem dalarım yeminle

ilk sezon CL yari final, lig 2. ve Türkiye Kupa sampiyonu oldum

oyuncular sattim, simdi 40 milyon kasamda var

hangi oyunculari transfer edem, pozisyon fazla önemli degil

arada sırada böyle hata vveriyordu tekrarında açılıyordu ama artık açılmıyor.

oyundan soğudum.

6f42föff.jpg

Bu sene sonunda Galatasaray'dan istifa edip İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya, Fransa gibi liglerden birine gideceğim. Orta sıra/lige yeni yükselmiş bir takım önersenize. Bütçesi allaha şükür olsun, oyuncu potansiyeli iyi bir taktikle en kötü 2., 3. olurum olsun, Galatasaraydan giderken Muslera, Kara, Selçuk gibi adamları alabilecek kadar kulüp tanınmışlığı olsun.

Bu sene sonunda Galatasaray'dan istifa edip İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya, Fransa gibi liglerden birine gideceğim. Orta sıra/lige yeni yükselmiş bir takım önersenize. Bütçesi allaha şükür olsun, oyuncu potansiyeli iyi bir taktikle en kötü 2., 3. olurum olsun, Galatasaraydan giderken Muslera, Kara, Selçuk gibi adamları alabilecek kadar kulüp tanınmışlığı olsun.

everton, sevilla, napoli

istifa edip ortada kalma la mal gibi teklif gelirse git

istifa edip ortada kalma la mal gibi teklif gelirse git

Yok lan bu uğurda gerekirse rakibin menajerini menajer ekle hilesini yaparak kovdurturum. :D bu yola da başvurabilirim yani Mourinho gibi kariyer planlaması yaptım kendime. 5-6 sene dışarıda takılıp her takımda kupa alıp tekrar Galatasaray'ın paraları sömürmeye döneceğim.

yeni menjer ekle olmasa bu oyun oynanmaz

Jiloan Hamad diye bir adam var, ikinci uyruğu Azerbeycan olduğu için yabancı sayılmıyor ligde. TR Liginde oynayanlar kaçırmasın.

Sanırım Napoliye gideceğim. Burak, Kara, Selçuk, Semih şuana kadar beraber Napoliye götüreceğim kesin adamlar. Duruma göre Gameiro, Melo ve Muslerayı da alabilirim ama zor gibi.

Hırboluk yapıp üstte ismini yazdığım adamlarla daha Galatasaraydayken yeni sözleşme imzalayıp serbest kalır maddesi mi yapsam? hmm, yok lan büyük ayıp ederim Galatasaraya.

Sanırım Napoliye gideceğim. Burak, Kara, Selçuk, Semih şuana kadar beraber Napoliye götüreceğim kesin adamlar. Duruma göre Gameiro, Melo ve Muslerayı da alabilirim ama zor gibi.

Hırboluk yapıp üstte ismini yazdığım adamlarla daha Galatasaraydayken yeni sözleşme imzalayıp serbest kalır maddesi mi yapsam? hmm, yok lan büyük ayıp ederim Galatasaraya.

Hahahha :D İyi fikirmiş. :D Kara, Selçuk için yapabilirsin. Bence Burak'I götürme bu arada, daha iyisini bulursun. Lewandowski'yi falan al.

Hahahha :D İyi fikirmiş. :D Kara, Selçuk için yapabilirsin. Bence Burak'I götürme bu arada, daha iyisini bulursun. Lewandowski'yi falan al.

Son update'li yamayı oynuyorum la Burak gayet klas. Ama duruma göre, daha Galatasarayla 1 maçım var, deneyeceğim. :p -artist teknik direktör mode off-

Bende de son yama var da Burak pek tutmadı bende. Gerçi ben tek forvet oynuyorum, ondan olabilir. Zaten forvetlerim de çok gol atmıyor, 15-20 max. Kanatlar ve AMC de o kadar atıyor. Tabi bi de stoperlerden biri senede 20 gole yakın atıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt