Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

Bu nedir bir türlü çözemedim..Sakat olduğu için iptal edildiğini düşündüm ama daha sonra başka bir sakat oyuncu alabildim..

Uploaded with ImageShack.us

Yanlis Milito'yu almaya calisiyosun diye hata veriyor ustad :D

Espri gibi :(

Jesus Navas gördüğüm kadarıyla oyunun en iyi sağ açığı.Geçen sezon 44(3) maçta 11 gol,22 asist,6 maçın adamı ve 7,61 ortalama.Bu sezonda şu ana kadar 17 maçta 6 gol,17 asist,4 maçın adamı ve 8,03 ortalama.Winger-Attack olarak oynatıyorum.

Kariyerime Tottenham da başladım iki sene üst üste Premier Lig şampiyonu oldum.Bir kez de ŞL yarı final oynadım..Bu başarıları Suarez ve Lukaku ya borçluyum..Özellikle Lukaku mükemmel bir adam..

Şu anda İtalya liginde Napoliye geçtim bakalım neler olacak:animation:

Fm 2010'u indirebileceğim bir site biliyor musunuz ? İnternette bulabilirim ama pek güvenemiorum hatalı çıkar falan.

Linkler bozuk orada Onur. =)

Kim demiş başka buluruz :D

Birde bu rapidshare'de sınırsız indirebilmek için ne yapmak gerekiyor.

Rapidshare şifreniz falan varsa atıverin özelden be,güvenebilirsiniz bana.:D

Birde bu rapidshare'de sınırsız indirebilmek için ne yapmak gerekiyor.

Rapidshare şifreniz falan varsa atıverin özelden be,güvenebilirsiniz bana.:D

Hocam biliyorsundur, aylık, 3 aylık, 6 aylık , yıllık paketler şeklinde satılıyor. Yıllığı 90 lira fln yanılmıyorsam. Ama arka arka bedava dosya indiricem diyorsan, her dosya indikten sonra modem resetlemen lazım. :D

Hocam biliyorsundur, aylık, 3 aylık, 6 aylık , yıllık paketler şeklinde satılıyor. Yıllığı 90 lira fln yanılmıyorsam. Ama arka arka bedava dosya indiricem diyorsan, her dosya indikten sonra modem resetlemen lazım. :D

Hocam o yöntem işe yaramıyor,beceremiyorum.Belki burada şifresi olan vardır.Beklemeye devam edeceğim.:D

Hocam o yöntem işe yaramıyor,beceremiyorum.Belki burada şifresi olan vardır.Beklemeye devam edeceğim.:D

Yaramıyor derken, aynı anda 1'den fazla indirmeye izin vermez bedava kullanıcılara. Bedava üyeler sadece modemi resetlediği sürece gün boyunca istediği kadar dosya indirir ama tabi belli bir hızda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt