gs kariyerine başladım
allaha şükürler olsun ki sakat vermediğim hafta yok

en son kerem'i de 3 ay kaybettik
Sal artık şu oyunu mendebur herif.

18130.jpg

Draxleri 4 M e aldim. Antrenman macinda sakatlandi 4 ay yok

Bu sakatlik isi ne böylr ya

aylar sonra bir kariyer yapalım dedik
neler neler ortaya çıktı yav

paramı geri verin ey sega games
ey sports interaktiv
ey miles jacobson

vaktim varken şöyle yavaş yavaş analiz ederekten bir kariyer yapayım dedim
sakatlık, antrenman olayları bu işi bitirdi

acilen bir rakip yahut bunların batması lazım ki
bu aymazlık bitmeli
son 3 oyunda toplam 300 saati geçmemiş sürem

YETTİ ARTIK!!!

Ilk 11
Gollini
Boey nelsson abdul kazimcan
Torreirq Baturina
Zaniolo Miranchuk Kerem
Brenner

Yedek
Jankat
Dubois kaan furkan bayir Mehmet Aydin
Blanco Burak ince
Januzaj Yusuf Reiss Nelson
Emre Tezgel

Sakatliktqn geberen : Draxler
Geri kalanlar Hamza, Berkay Ö. Metehan

Son güncellemeden sonra Icardi, Kerem, Nelsson falan çöp gibi. Aksi olan, bu oyuncuların çoştuğu kimse var mı ? Delirtti oyun

Bu oyunda ki bir çok şey makyaj zaten. Yani karmaşık birçok ayrıntı var ama hiç biri bir boka yaramıyor. Misal veriyorum Altyapıya oyuncu alım sistemi diye bir şey var oyunda yönetimden Altyapıya oyuncu alım sistemini geliştir diye talepte bulunup en üst seviyeye getiriyorum aynı şekilde Altyapı tesislerini en üst seviyeye getiriyorum Dortmund ile aynı seviyede Altyapıya oyuncu alım sistemi ve Altyapı tesislerine sahip oluyorum ama oyuna hiç bir etkisi olmuyor, yani altyapımdan her sene kıytırık oyuncular çıkmaya devam ediyor. Oyunda ki bir çok ayrıntı göz boyama makyajdan ibaret. Antrenman olayının da böyle olmasına hiç şaşırmadım açıkçası. Allah'tan gamepass var yoksa bu kepaze oyuna 600 TL vermek zorunda kalacaktık.

Lig'de her maçı kazanarak şampiyon olduk.Bu maçtan önce Chelsea maçı vardı takım yorgundu 1-2 tane As oyuncu yedeğe almıştım.Takımda bazı düzenlemeler yaptığım için rotasyonlu kadrom pek yoktu.Mbappe gibi 30 yaş üstü oyuncuları gönderdim.Çoğu maçta altyapı oyuncuları ile idare ettik Lig'de.Altyapı oyuncuları da çok potansiyelli oyuncular.2.Y orta saha olan Haabo'yu oyuna alarak sağ kanada attım 1 asist ve 1 golle oynadı ve maçı kazandırdı..
fm-21-antalyaspor-yeni-1-3-8.JPG

Son düzenleme:
Lig'de ilk senede her maçı kazanarak 1 rekora imza attık.Şampiyonlar Ligi'nde Psg'ye gelmeden önce 2 sezondur da Sporting Lizbonla Şampiyonlar Ligi'ni kazanıyoduk burda da ilk senemizde Şampiyonlar Ligi'ni kazandık.Manchester United finale gelirken Yarı Final'de 2. maçta Real Madrid'i 7-1 yendi.Toplamda 9-4 şeklinde elediler.Real Madrid'in de hocası benim de yerine geçtiğim Pochettino hoca.Real Madrid gönderirse direk oraya teklif yaparım.Bayer Münih'te Nagelsmann'ı gönderebilir.Oraya da teklifimi yapabilirim..
fm-21-antalyaspor-yeni-1-3-9.JPG
fm-21-antalyaspor-yeni-1-3-10.JPG

Lig'de ilk senede her maçı kazanarak 1 rekora imza attık.Şampiyonlar Ligi'nde Psg'ye gelmeden önce 2 sezondur da Sporting Lizbonla Şampiyonlar Ligi'ni kazanıyoduk burda da ilk senemizde Şampiyonlar Ligi'ni kazandık.Manchester United finale gelirken Yarı Final'de 2. maçta Real Madrid'i 7-1 yendi.Toplamda 9-4 şeklinde elediler.Real Madrid'in de hocası benim de yerine geçtiğim Pochettino hoca.Real Madrid gönderirse direk oraya teklif yaparım.Bayer Münih'te Nagelsmann'ı gönderebilir.Oraya da teklifimi yapabilirim..
Ekli dosyayı görüntüle 195883
Ekli dosyayı görüntüle 195884
Oyun ne hale gelmiş sen ne anlatıyon birader

Geri
Üst Alt