Kral'ın istatistiklerini alalım reis..
zlatan-ibrahimovic-galatasarayda-transfer-haberleri-jpg.63491
Cöp kovacagim resmen.
Genel olarak tipik türk isi yaptim. Cok oyuncu aldim bok gibiyim ligde xd. Seneye kadronun cogu kpvulup temiz sayfa

güncelleme sonrası kariyer yaptın mı
Oyun çıktığından beri aynı kariyerdeyim. Geçmiş seneler kadar fazla oynayamadım. Arada güncelleme yaptık ama kayıtlı oyuna etki ediyor mu bilgim yok.

Transferde ki piyasa değeri niye o kadar az reis bu oyunun yav :D
TSL'de diye düşük gösteriyor herhalde yav. 100-150 milyona EPL'ye iki oyuncu sattım, gittiklerinde değerleri 250m oldu mesela :D

Oyun çıktığından beri aynı kariyerdeyim. Geçmiş seneler kadar fazla oynayamadım. Arada güncelleme yaptık ama kayıtlı oyuna etki ediyor mu bilgim yok.

TSL'de diye düşük gösteriyor herhalde yav. 100-150 milyona EPL'ye iki oyuncu sattım, gittiklerinde değerleri 250m oldu mesela :D
son oyunlarda forvetlerin aşırı gol atmasından rahatsız mısın?

son oyunlarda forvetlerin aşırı gol atmasından rahatsız mısın?
En iyi tandemi de kursam iyi forvetleri savunamıyorum. Ofansif, ne yersek bir üstü taktiği yapıyoruz mecbur. SS attığım gibi bir forvet yakalayınca da oyunun ırzına geçiyor. Yıllardır "işte bu" diyeceğim bir maç motoru olmadı.

En iyi tandemi de kursam iyi forvetleri savunamıyorum. Ofansif, ne yersek bir üstü taktiği yapıyoruz mecbur. SS attığım gibi bir forvet yakalayınca da oyunun ırzına geçiyor. Yıllardır "işte bu" diyeceğim bir maç motoru olmadı.
maçı önemli anlar ve hızlandırılmış şekilde mi izliyorsun?

bu soru çok mühim

1679616479021.webp
1679616528914.webp

Türkiye'nin Bayern'i olmaya çıktığımız bu yolda saçma sapan birşey olduk çıktık.

Geri
Üst Alt