- 27 Ocak 2010
- 139.269
- 105.561
- 5.648
silerekSAKATLIK SORUNU NASIL ÇÖZÜLECEK ARKADAŞLAR??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
silerekSAKATLIK SORUNU NASIL ÇÖZÜLECEK ARKADAŞLAR??
1 an ilk okuyuşumda yanlış okudum senin ulan kankssilerek
onla alakası yok yaRotasyonlu kadro kur reis.Ben hep oyuncuları 2-3 maçta 1 değiştiriyom..
silerek
güncelleme sonrası kariyer yaptın mıBen böyle bir adam görmedim:
Ekli dosyayı görüntüle 196331
Ekli dosyayı görüntüle 196332
Ekli dosyayı görüntüle 196333
Transferde ki piyasa değeri niye o kadar az reis bu oyunun yavBen böyle bir adam görmedim:
Ekli dosyayı görüntüle 196331
Ekli dosyayı görüntüle 196332
Ekli dosyayı görüntüle 196333
Cöp kovacagim resmen.Kral'ın istatistiklerini alalım reis..
![]()
Oyun çıktığından beri aynı kariyerdeyim. Geçmiş seneler kadar fazla oynayamadım. Arada güncelleme yaptık ama kayıtlı oyuna etki ediyor mu bilgim yok.güncelleme sonrası kariyer yaptın mı
TSL'de diye düşük gösteriyor herhalde yav. 100-150 milyona EPL'ye iki oyuncu sattım, gittiklerinde değerleri 250m oldu meselaTransferde ki piyasa değeri niye o kadar az reis bu oyunun yav![]()
son oyunlarda forvetlerin aşırı gol atmasından rahatsız mısın?Oyun çıktığından beri aynı kariyerdeyim. Geçmiş seneler kadar fazla oynayamadım. Arada güncelleme yaptık ama kayıtlı oyuna etki ediyor mu bilgim yok.
TSL'de diye düşük gösteriyor herhalde yav. 100-150 milyona EPL'ye iki oyuncu sattım, gittiklerinde değerleri 250m oldu mesela![]()
En iyi tandemi de kursam iyi forvetleri savunamıyorum. Ofansif, ne yersek bir üstü taktiği yapıyoruz mecbur. SS attığım gibi bir forvet yakalayınca da oyunun ırzına geçiyor. Yıllardır "işte bu" diyeceğim bir maç motoru olmadı.son oyunlarda forvetlerin aşırı gol atmasından rahatsız mısın?
maçı önemli anlar ve hızlandırılmış şekilde mi izliyorsun?En iyi tandemi de kursam iyi forvetleri savunamıyorum. Ofansif, ne yersek bir üstü taktiği yapıyoruz mecbur. SS attığım gibi bir forvet yakalayınca da oyunun ırzına geçiyor. Yıllardır "işte bu" diyeceğim bir maç motoru olmadı.
Önemli anlar seçili, maç hızı normal.maçı önemli anlar ve hızlandırılmış şekilde mi izliyorsun?
bu soru çok mühim
Ekli dosyayı görüntüle 196337
Ekli dosyayı görüntüle 196338
Ekli dosyayı görüntüle 196340
bir insan ömrünü neye vermeli
harcanıp gidiyor ömür dediğin..

Ekli dosyayı görüntüle 196338
Ekli dosyayı görüntüle 196340
bir insan ömrünü neye vermeli
harcanıp gidiyor ömür dediğin..