- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
aylar sonra bir kariyer yapalım dedik
neler neler ortaya çıktı yav
paramı geri verin ey sega games
ey sports interaktiv
ey miles jacobson
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aylar sonra bir kariyer yapalım dedik
neler neler ortaya çıktı yav
paramı geri verin ey sega games
ey sports interaktiv
ey miles jacobson
güncelleme ile yorum yap üstat!!!
Striker pozisyonundaki oyuncular çok gol kaçırıyor ve sanırım antreman yapısının işleyişinin içine etmişler.güncelleme ile yorum yap üstat!!!
sakatlık felaket boyuttaStriker pozisyonundaki oyuncular çok gol kaçırıyor ve sanırım antreman yapısının işleyişinin içine etmişler.
Bize bir örnek sezon başı kadrosu gösterir misin?Editör kullanıyorum.
Galatasaray'ın aldığı oyuncuları kadroya alıp istemediklerimi direk gönderiyorum. Hem zamandan kazanıyorum hemde keyif alıyorum.
Şuanki galatasaray kadrosu hocam.Bize bir örnek sezon başı kadrosu gösterir misin?
Bunu deneyimleyip sana zevk katsayım hakkında geri dönüş vereceğim knkŞuanki galatasaray kadrosu hocam.
Zaniolo icardi vs işte.
Birde yanına kafama göre ucuz oyuncu arayıp alıyorum transfer gözlemleyerek. ben böyle keyif alıyorum. işten güçten kısa sürede keyif almanın yolunu böyle buldum. yanlız çok güçlü kadro bu sene. icari zaniolo torrerira mertens sergio... oyunu easy modda oynuyormuşum gibi hissediyorum.
oyunun başında editörü açmayı unutma biliyorsundur nasıl yapıldığınıBunu deneyimleyip sana zevk katsayım hakkında geri dönüş vereceğim knk
Kral'ın istatistiklerini alalım reis..Mudryk i kiraladim xD
Chelsra kiraliga koymus
2 sene kira , 20% maas benden
177 mio opsiyon sjsjjdkd
Bir de ibra belese cektim. Pace 3 .d
Uğursuz oyuncuları gönderelim gitsinler reis yav
Rotasyonlu kadro kur reis.Ben hep oyuncuları 2-3 maçta 1 değiştiriyom..SAKATLIK SORUNU NASIL ÇÖZÜLECEK ARKADAŞLAR??