1.5 senede schalkeyi -180m'den aldığımız noktadan +80m ye çıkardık

50m transfer bütçesi var, ekonomik olarak düzlüğe çıktığımız için kış transfer döneminde chelsea vari transferler yapıyoruz, tüm oyunculara köpek gibi saldırıyoruz

1688564344958.webp

Son düzenleme:
9.8 oynayan benim oyuncum kiralamıştım adam bana karşı sov yaptı

1688669986624.png

Atletico Madrid ile yeni bir kariyer açtım. Devam edersem görseller ile besleyeceğim konuyu. İlk GS kariyerinden beri istikrar yakalayamadık hiç.

2023ü ilk kez oynuyorum da maç motoru bok gibi değil mi yaw sürekli saçma sapan goller oluyor

Bizim şurada 255 sayfada yazamadığımız hikayeyi Galatasaray'ım gerçek hayatta yazmaya başladı 🧿

F3Pj8L1XwAEPibA

Desktop Screenshot 2023.08.12 - 17.57.07.85.webp

Güncel transfer yamasıyla yeni kariyere başladım, takım akıyor. Ön elemeleri rahatça geçtik, gruplarda da ilk maçımız olan Porto deplasmanında galibiyetimizi aldık.

1694587320407.webp

SEGA (geliştiricisi), Football Manager 2024 oyunun 6 Kasım tarihinde piyasaya sürüleceğini duyurdu. Windows PC, Mac, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X / S, Android ve iOS platformları için çıkış yapacak.

Geliştirici şirket tarafından aktarılan bilgilere göre mobil oyuncular, Football Manager 2024‘ü yalnızca Netflix üzerinden oynayabilecekler. Yani oynamak isteyen kullanıcıların Netflix servisine kısa süre önce yapılan zam ile birlikte aylık 99.99 TL karşılığında abone olması gerekecek.

Football Manager 2024‘ün PC platformu için Steam‘deki fiyatı 899,00 TL olarak belirlendi. Fakat bunun ön sipariş fiyatı olduğunu belirtmek gerekiyor. Çıkış yaptığında yukarı yönlü bir değişiklik yani zam yapılabilir.

CM 05 den beri bu oyunun hastası, FM2016 beri orjinalini alarak oyunun keyfini tam alan birisi olarak sabırsızlıkla bekliyorum... Zaman geçmez artık.

Geri
Üst Alt