Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Transfer için para lazım deyince yönetim:biz gerçekçi fm oynayanlardanız
öyle wonderkidleri not defterine kaydedip
transfer yapacak kadar alçalmaldık
allah'a şükür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer için para lazım deyince yönetim:biz gerçekçi fm oynayanlardanız
allah'a şükür
Transfer için para lazım deyince yönetim:
biz gerçekçi fm oynayanlardanız
allah'a şükür
oyunuma dolberg daha yatkın ama aralarında maaş olarak 1.5m fark var
Dovbyk o fiziksel yönüyle 10 yıl daha mevcut haliyle devam eder hiç gelişme göstermese bile. Mental özelliklerinden 1-2 tanesini bir tık yükseltirse 10 yıllık süper yedek olur bence.oyunuma dolberg daha yatkın ama aralarında maaş olarak 1.5m fark var
dolberg 2.5m istiyor, dovbyk 1m
soğukkanlılık baya önemli ya. bende mariano diaz vardı onun düşük mesela baya saç baş yoldurdu kaç tane karşı karşıya kaçırdı şimdi yollamaya çalışıyom onu.Dovbyk o fiziksel yönüyle 10 yıl daha mevcut haliyle devam eder hiç gelişme göstermese bile. Mental özelliklerinden 1-2 tanesini bir tık yükseltirse 10 yıllık süper yedek olur bence.![]()
Karar alma, soğukkanlılık çok önemli. Üstte, mental taraftan 1-2 tanesi derken bu ikisini kastetmiştimsoğukkanlılık baya önemli ya. bende mariano diaz vardı onun düşük mesela baya saç baş yoldurdu kaç tane karşı karşıya kaçırdı şimdi yollamaya çalışıyom onu.
Doğrusu hangisidir feramuz bey?Aranızda femeye
Efem diyen var mı
Feme’dir tabii kiDoğrusu hangisidir feramuz bey?
aynı sezonu 2 kere mi oynadın hae?Ekli dosyayı görüntüle 208568
Ekli dosyayı görüntüle 208567
Hareketli bir transfer dönemi olacak. Seneye hedef ilk 4.
Net soldaki..
evet soldakinin defans özellikleri daha iyi, sağdaki boş boş gereksiz özelikleri iyiNet soldaki..
Yerimizi sağlamlaştırdık.aynı sezonu 2 kere mi oynadın hae?

12 maç sonunda 12. sıradayken yönetim noluyoruz diye mesaj attı. Benden önce 12. mi oluyordunuz lan deyip telefonlarına çıkmadım. İdmandayken kovdular @Feramuz KayalarYerimizi sağlamlaştırdık.![]()