- 5 Eylül 2014
- 85.014
- 70.966
- 4.513
Şu an oyun ücretsiz ok?Alamam çünkü kariyer ümraniyesporu 2-1 yendiğimde noktalanmış bulunmakta 2 saat olan deneme sürem bitti ve oyun açılmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an oyun ücretsiz ok?Alamam çünkü kariyer ümraniyesporu 2-1 yendiğimde noktalanmış bulunmakta 2 saat olan deneme sürem bitti ve oyun açılmıyor.
Konsolda oynuyorum ben orada da 2 saat deneme süresi bitti. Başarıyla başlıyan kariyeri zirvede noktaladık.Şu an oyun ücretsiz ok?
Pc geç başarıyı görelim biraderKonsolda oynuyorum ben orada da 2 saat deneme süresi bitti. Başarıyla başlıyan kariyeri zirvede noktaladık.
Fm yi bile açmayacak bir pc ye sahibim üzgünüm.Pc geç başarıyı görelim birader
Sheffield dene çok keyifli takım.Aston villa yapayım diyorum
daha beter olursun umarımFm yi bile açmayacak bir pc ye sahibim üzgünüm.
?Yeni kariyer: Southampton. Bu kez erkenden havlu atmayacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 207803
Ekli dosyayı görüntüle 207804
Ekli dosyayı görüntüle 207805
gir çık olayını tahmini ne zaman salarsın?
gir çık olayını tahmini ne zaman salarsın?
FM25 ile birlikte FM serisinin yıllar sonra oyun motoru değişiyor (yeni motor Unity), serinin yıllar sonra çıkacak ilk devam oyunu bu olacak
![]()
The Future of Football Manager
This blog is one that I have been looking forward to writing and we’re delighted to finally be able to update you all on the future direction of Football Manager. I’m going to talk about FM23, FM24, and in a first for us as a studio, look a bit further ahead beyond the next iteration of the game...www.footballmanager.com
FM25 ile birlikte FM serisinin yıllar sonra oyun motoru değişiyor (yeni motor Unity), serinin yıllar sonra çıkacak ilk devam oyunu bu olacak
![]()
The Future of Football Manager
This blog is one that I have been looking forward to writing and we’re delighted to finally be able to update you all on the future direction of Football Manager. I’m going to talk about FM23, FM24, and in a first for us as a studio, look a bit further ahead beyond the next iteration of the game...www.footballmanager.com