oyun bozuk, adama kemiksiz kılçıksız 4.2m verdim reddetti

diğer takım 1.2 cash + taksit pay may ile 3.5 verdi onu kabul etti

1687217342940.webp

istifa-da-bir-hizmettir_118138.jpg

fm23'te alan markajı/ adam markajı ayarı nereden yapılıyor

kaldırmışlar

Maç yerinde adama özel markaj yaptırabiliyorsun. Genel olarak ya da futbolcuya özel veriyorsun. Rakip kısmında
geçen sene genel olarak ayarlayabiliyordun o yok mu şimdi

bir de ofsayt taktiği de kalkmış onu nasıl ayarlıycam

defans hattım sadece markaj ve pozisyon almada iyi, geri kalan hız hava topu top kapma gibi konularda kötüler

takımda böyle frey gibi 4 tane mehmet batdal ekolü santrafor vardı uzun boylu kazmalar

onlara uygun taktik yaptım sonuç alıyordum ama oyun olarak çok eziliyordum

transferin son günü 4'ünü de postaladım o paraya broja kiraladım, hızlı baya

en azından şimdi top sürebilen hızlı bi st oldu, oyunu ona göre baştan dizayn edebilicem

1687308305196.png

emin misin satın alma opsiyonu vs değil demi

yüklemsiz yazılmış bu cümle bugta kalma şansı var mıdır
Bu başarı opsiyonu.
Şampiyonluk halinde, Almanya kupası kazanma halinde ya da ligte kalma halinde x miktar daha vereceğim diye eklenilen opsiyon.
Senin bahsettiğin "zorunlu satınalma" ya da "opsiyonlu bonservis" kapsamına giriyor.

1687447701616.png

Oyundaki Türkçe çevirilerin hala fmgraphics döneminden kalma olması da ayrıca üzücü.

Bu başarı opsiyonu.
Şampiyonluk halinde, Almanya kupası kazanma halinde ya da ligte kalma halinde x miktar daha vereceğim diye eklenilen opsiyon.
Senin bahsettiğin "zorunlu satınalma" ya da "opsiyonlu bonservis" kapsamına giriyor.

Ekli dosyayı görüntüle 207500
ben bu elemanı kovalayım o zaman sağol

hani şey değil demi bizim morutan gibi lig yükselirse devreye giren zorunlu opsiyon

Bu başarı opsiyonu.

Ekli dosyayı görüntüle 207500

Oyundaki Türkçe çevirilerin hala fmgraphics döneminden kalma olması da ayrıca üzücü.
bu muhtemelen zatunlu satın alma opsiyonu idi dolandırıldım gül gibi oyuncu idi 21 yaşında

Geri
Üst Alt