- 12 Temmuz 2022
- 1.951
- 1.032
- 528
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orayı seçmesi normal olabilir. İtibar önemli o konuda
Normal bir şey en iyi teklifi veren alır diye bir şey yokoyun bozuk, adama kemiksiz kılçıksız 4.2m verdim reddetti
diğer takım 1.2 cash + taksit pay may ile 3.5 verdi onu kabul etti
Ekli dosyayı görüntüle 207180
Maç yerinde adama özel markaj yaptırabiliyorsun. Genel olarak ya da futbolcuya özel veriyorsun. Rakip kısmındafm23'te alan markajı/ adam markajı ayarı nereden yapılıyor
kaldırmışlar
geçen sene genel olarak ayarlayabiliyordun o yok mu şimdiMaç yerinde adama özel markaj yaptırabiliyorsun. Genel olarak ya da futbolcuya özel veriyorsun. Rakip kısmında
Ofsayt taktiği yok evetgeçen sene genel olarak ayarlayabiliyordun o yok mu şimdi
bir de ofsayt taktiği de kalkmış onu nasıl ayarlıycam
defans hattım sadece markaj ve pozisyon almada iyi, geri kalan hız hava topu top kapma gibi konularda kötüler
Fark eden bir şey yok ofsayt harici aslındafm22'de böyleydi üst kısım komple yok, yeni gelen sistemi çözemedim pek
Ekli dosyayı görüntüle 207255

emin misin satın alma opsiyonu vs değil demiBundesliga'da kalırsan 3 milyon avro ekstradan tokatlayacaklar . O yüzden,
Ekli dosyayı görüntüle 207497
Bu başarı opsiyonu.emin misin satın alma opsiyonu vs değil demi
yüklemsiz yazılmış bu cümle bugta kalma şansı var mıdır

ben bu elemanı kovalayım o zaman sağolBu başarı opsiyonu.
Şampiyonluk halinde, Almanya kupası kazanma halinde ya da ligte kalma halinde x miktar daha vereceğim diye eklenilen opsiyon.
Senin bahsettiğin "zorunlu satınalma" ya da "opsiyonlu bonservis" kapsamına giriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 207500
bu muhtemelen zatunlu satın alma opsiyonu idi dolandırıldım gül gibi oyuncu idi 21 yaşındaBu başarı opsiyonu.
Şampiyonluk halinde, Almanya kupası kazanma halinde ya da ligte kalma halinde x miktar daha vereceğim diye eklenilen opsiyon.
Senin bahsettiğin "zorunlu satınalma" ya da "opsiyonlu bonservis" kapsamına giriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 207500
Oyundaki Türkçe çevirilerin hala fmgraphics döneminden kalma olması da ayrıca üzücü.