Kaan Pişken
Kırmızı Üye
- 30 Aralık 2009
- 2.213
- 1.536
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zorunlu satın alma değilZorunlu satınalma ya da opsiyonlu satın alma bedelleri böyle gözüküyor.
Ekli dosyayı görüntüle 207528
Gerçekten dediğin gibiymiş onu geçtim ligte kalma bonusu eklememe rağmen anlaşmada göstermiyor.zorunlu satın alma değil
şartlı zorunlu satın alma - morutan pisa transfer maddesi gibi
denedim dediğim gibi oyuncuyu boşuna yollattın bana

Gerçekten dediğin gibiymiş onu geçtim ligte kalma bonusu eklememe rağmen anlaşmada göstermiyor.
Birde sorum olacak oyuncunun geri çağırma maddesi yok ve oyunun hiç bir aşamasında kiralamasını iptal edemedim sen nasıl yolladın oyuncuyu beni aydınlatır mısın?
Ekli dosyayı görüntüle 207550
Ekli dosyayı görüntüle 207547
Ekli dosyayı görüntüle 207548
Ekli dosyayı görüntüle 207549
Güzel takım. Aklımda Aston Villa ve West Ham var İngiltere'den. Bir ara yapmayı düşünüyorum bu ikisini.Aston villa yapayım diyorum
TamamDün GS kariyeri başladım lige iyide başlamıştık 4 de 4 ile herkesi tokatlıyorduk 3.haftada ifb ye 3.tane atarak şamar oğlanı yaptık fakat kısa sürdü 2 saatin sonunda kariyer noktalandı.
İnanmama durumu sezinledim
Evetİnanmama durumu sezinledim
Sebep gayet gerçekçi kariyerimin neyini inanmadın feramuz başarıyı kıskanmayalım.
2.sezon cl falan alırsın senSebep gayet gerçekçi kariyerimin neyini inanmadın feramuz başarıyı kıskanmayalım.
Alamam çünkü kariyer ümraniyesporu 2-1 yendiğimde noktalanmış bulunmakta 2 saat olan deneme sürem bitti ve oyun açılmıyor.2.sezon cl falan alırsın sen