cl olduğu için bu sene ilk kez geniş kadro kurdum (27 kişi) sakatlıklardan kaçınmak için bol bol rotasyon yapıyorum

nicel olarak takımda en çok forma giyen 4 oyuncu yeterli forma süresi vermiyorsun diye bana şikayette bulunuyor

bu oyun bozuk

unity en dandik motor değil mi
Unity oldukça iyi bir motor, sadece görsel anlamda yüksek bütçeli oyunların hakkını verebilecek kadar gelişmiş bir motor değil. Daha çok mobil ya da indie oyunlarda kullanılıyor. FM için Unity oldukça yeterli bir motor olacaktır. Mevcut oyuna ve maç motoruna bakarsak oyun çağ atlayacak muhtemelen 😄

cl olduğu için bu sene ilk kez geniş kadro kurdum (27 kişi) sakatlıklardan kaçınmak için bol bol rotasyon yapıyorum

nicel olarak takımda en çok forma giyen 4 oyuncu yeterli forma süresi vermiyorsun diye bana şikayette bulunuyor

bu oyun bozuk
Kadro statüsü yıldız veya önemli oyuncu olunca oluyor bu genelde. Satmayı düşünebileceğin oyuncularsa hocana saygısızlık ediyorsun deyip satmakla tehdit edebilirsin. Geri adım atmayanı gönderirsin. Yok cidden önemli oyuncu diyorsan sana istediğin süreyi verecem ama performansını arttırmalısın vs. dersin. Rotasyonu azaltıp gerekirse her maç 11 oynatıp 60-70 gibi oyundan alırsın. Max 1-2 aya düzelir problemi.

Kadro statüsü yıldız veya önemli oyuncu olunca oluyor bu genelde. Satmayı düşünebileceğin oyuncularsa hocana saygısızlık ediyorsun deyip satmakla tehdit edebilirsin. Geri adım atmayanı gönderirsin. Yok cidden önemli oyuncu diyorsan sana istediğin süreyi verecem ama performansını arttırmalısın vs. dersin. Rotasyonu azaltıp gerekirse her maç 11 oynatıp 60-70 gibi oyundan alırsın. Max 1-2 aya düzelir problemi.
önemli oyuncular, aralık ayındayım birkaç adam yollayacağım bakalım. ortalama oyuncular 15 maça çıktılar az değil bence

o dediğini oynatıcam ama perf arttırmalısın diyorum oynatıyorum dandik oynuyorlar bu sefer :D 6.3 ortalamalar

FM25 ile birlikte FM serisinin yıllar sonra oyun motoru değişiyor (yeni motor Unity), serinin yıllar sonra çıkacak ilk devam oyunu bu olacak 🎉

2 yıl boyunca biz

azph8t2.gif

Geri
Üst Alt