Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25'te kadın futbolu da olacakmış.
Unity oldukça iyi bir motor, sadece görsel anlamda yüksek bütçeli oyunların hakkını verebilecek kadar gelişmiş bir motor değil. Daha çok mobil ya da indie oyunlarda kullanılıyor. FM için Unity oldukça yeterli bir motor olacaktır. Mevcut oyuna ve maç motoruna bakarsak oyun çağ atlayacak muhtemelenunity en dandik motor değil mi
Kadro statüsü yıldız veya önemli oyuncu olunca oluyor bu genelde. Satmayı düşünebileceğin oyuncularsa hocana saygısızlık ediyorsun deyip satmakla tehdit edebilirsin. Geri adım atmayanı gönderirsin. Yok cidden önemli oyuncu diyorsan sana istediğin süreyi verecem ama performansını arttırmalısın vs. dersin. Rotasyonu azaltıp gerekirse her maç 11 oynatıp 60-70 gibi oyundan alırsın. Max 1-2 aya düzelir problemi.cl olduğu için bu sene ilk kez geniş kadro kurdum (27 kişi) sakatlıklardan kaçınmak için bol bol rotasyon yapıyorum
nicel olarak takımda en çok forma giyen 4 oyuncu yeterli forma süresi vermiyorsun diye bana şikayette bulunuyor
bu oyun bozuk
önemli oyuncular, aralık ayındayım birkaç adam yollayacağım bakalım. ortalama oyuncular 15 maça çıktılar az değil benceKadro statüsü yıldız veya önemli oyuncu olunca oluyor bu genelde. Satmayı düşünebileceğin oyuncularsa hocana saygısızlık ediyorsun deyip satmakla tehdit edebilirsin. Geri adım atmayanı gönderirsin. Yok cidden önemli oyuncu diyorsan sana istediğin süreyi verecem ama performansını arttırmalısın vs. dersin. Rotasyonu azaltıp gerekirse her maç 11 oynatıp 60-70 gibi oyundan alırsın. Max 1-2 aya düzelir problemi.
benÜns marizlenmiş ama tarihe not düşelim:
Ekli dosyayı görüntüle 207988
Ekli dosyayı görüntüle 207989
Ekli dosyayı görüntüle 207990
İlk sezon kadrosu:
Ekli dosyayı görüntüle 207991
Ekli dosyayı görüntüle 207992
FM25 ile birlikte FM serisinin yıllar sonra oyun motoru değişiyor (yeni motor Unity), serinin yıllar sonra çıkacak ilk devam oyunu bu olacak
![]()
The Future of Football Manager
This blog is one that I have been looking forward to writing and we’re delighted to finally be able to update you all on the future direction of Football Manager. I’m going to talk about FM23, FM24, and in a first for us as a studio, look a bit further ahead beyond the next iteration of the game...www.footballmanager.com
Psg taraftarları paylaşıyo
Mizahalaka?
şu an edemezsin@Feramuz Kayalar fm 2024ü nasıl temin edebilirim?
Teşekkürler bilgi içinşu an edemezsin
Ekli dosyayı görüntüle 208406
Ekli dosyayı görüntüle 208407
yenerek şampiyon olmak istedik olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 208408
yine ağlıyor
@Onat Can Sağıroğlu @Vasfi Vural
lanzini elneny mariano aaron isimlerini para vermeden kulübe kattık
Tjk gibi transfer yapmışsın tabi heves kalmaz.lanzini elneny mariano aaron isimlerini para vermeden kulübe kattık
ancak benim hevesim kalmadı silecek gibiyim
biz gerçekçi fm oynayanlardanızTjk gibi transfer yapmışsın tabi heves kalmaz.