O saçma arayüze 20 dakika ancak dayanabildim. Arayüzün akıcılığını sağlayan basit detayları kaldırmasalardı yine katlanabilirdim belki ama bu haliyle berbat durumda.
Belki oynayarak alisirsin. Bazen buyuk degisikliklere zaman vermek lazim. Benim okudugum en buyuk problem arayuzun degismesi degil, ama oyunun gecislerde cok yavaslamis olmasi.

Belki oynayarak alisirsin. Bazen buyuk degisikliklere zaman vermek lazim. Benim okudugum en buyuk problem arayuzun degismesi degil, ama oyunun gecislerde cok yavaslamis olmasi.
Oynayarak alışılır elbet bunda problem yok ama adamlar gidip önizleme kutularından scroll hareketleri dahil çok basit ama arayüz kullanımını inanılmaz derece akıcı hale getiren detayları, birçok ufak özellikleri kaldırmış olmaları çok büyük problem. Arayüzü soldan alıp üste koymaktan öte yedikleri halt. Olması gereken, daha önce olan birçok detayı kaldırmışlar, bu tarz oyunların en önemli yeri UX/UI. Bunu sen oyuncunun elinden alırsan, burada sorun yaşatır oyuncunun işini zorlaştırırsan daha başta kaybetmiş oluyorsun zaten. Değişiklikler yapılır, oyuncular buna alışır ama olan özellikleri, kullanıcı dostu şeyleri bırakıp, olanı kaldırırsan bunda alışılacak bir durum yok maalesef.

Bu arada oyun hızında ben problem yaşamadım, sekmeler arası geçiş olsun maç yüklemeleri olsun büyük DB açmama rağmen akıcıydı.

G47DjgXXIAAhyEb

1-2 klık yayıncılara hediye yollamışlar

G5FFDiHbMAA64fA

Ben oyuna alıştım coma kariyeri açtın fakat coma kadro kalitesinden mi değer takımların salakliğından mi bilmiyorum 18 maç sonunda liderim 2. Bologna 3 puan fark var.Benle veya taktiğimle kesinlikle alakası yok malesef bu oyunda kolay sanırım

Ben oyuna alıştım coma kariyeri açtın fakat coma kadro kalitesinden mi değer takımların salakliğından mi bilmiyorum 18 maç sonunda liderim 2. Bologna 3 puan fark var.Benle veya taktiğimle kesinlikle alakası yok malesef bu oyunda kolay sanırım
yamalarla 24'e devam ediyorum 14 yaşındaki fm26 wonderkidlerini falan ekledim o arayüze katlanamam.

tema o kadar rezil ki oyun seni içine alamıyor. allah rızası için fm 24 teması gelsin
bu temada oynanmaz
kulüp müzesi yok
pop-up üstüne pop-up
kura çekimi yok
milli takımı yönetme yok
ısı haritası yok
deadline day yok

ne yaptınız abi siz olan özellikleri neden çıkardınız

bu temada oynanmaz
kulüp müzesi yok
pop-up üstüne pop-up
kura çekimi yok
milli takımı yönetme yok
ısı haritası yok
deadline day yok

ne yaptınız abi siz olan özellikleri neden çıkardınız
Devre arası transfer dönemi sonrası gelecek olan güncelleme mühim.Buarada ben oynuyorum mac motoru gayet iyi zamanla o dandik temayada alışıyor insan buarada Gürcistandan ve Afrikanin nijerya bölgesinden manyak topçular çıkıyor

Geri
Üst Alt