Singo mükemmel. 3-5-1-1 dizilişinde, orta sahanın sağında oynatıyorum, inanılmaz asist katkısı veriyor. Takımın en iyisi.

Bu oyunda ilerleyen yıllarda bazen bir regen oyuncu çıkıyor ve o oyuncu nereye giderseniz gidin sizi şampiyon yapıyor. bir tane regen italya oyuncu almıştım 19 yaşında. arsenal ile 10 yıl her sezon gol kralı oldu ve ne zaman o gol lazım olsa o golü atardı. sonra sıkılıp hollanda da heraclese gidip takıma almıştım. orada da 5-4-1 taktiğiyle oynayarak hollanda ligini kazandırmıştı o regen oyuncum. başka datalarda da farklı regen oyuncu çıkar, hileli gibi nereye gitsem taşır ve deli gibi gol atardı.

Bu oyunda ilerleyen yıllarda bazen bir regen oyuncu çıkıyor ve o oyuncu nereye giderseniz gidin sizi şampiyon yapıyor. bir tane regen italya oyuncu almıştım 19 yaşında. arsenal ile 10 yıl her sezon gol kralı oldu ve ne zaman o gol lazım olsa o golü atardı. sonra sıkılıp hollanda da heraclese gidip takıma almıştım. orada da 5-4-1 taktiğiyle oynayarak hollanda ligini kazandırmıştı o regen oyuncum. başka datalarda da farklı regen oyuncu çıkar, hileli gibi nereye gitsem taşır ve deli gibi gol atardı.
flavinho diye brezilyalı forvet topçum vardı 18 yaşından 34 yaşına kadar benimleydi #7 Flavinho 🥹

flavinho diye brezilyalı forvet topçum vardı 18 yaşından 34 yaşına kadar benimleydi #7 Flavinho 🥹
Bende verim aldığım oyuncuyu kolay kolay satmam maaşını dolgun tutup hep başarılı olurdum. bir tane de pilot takımım olurdu, devamlı genç oyuncu alıp o takıma kiralardım. oradan da gerçek potansiyelilleri ana takıma alırdım, diğerlerini satardım.

Maç penaltılara kalınca oyun hata veriyor bende sizde de oldu mu hiç

7ofu8hb.png

sergenbaba.jpg

FM değil ama Pes 2013 master league'de Ado den Haag alıp şampiyon yapmaya çalışırdım. 1.sezon sonunda kovulunca lazio ayarında bir takımla 2 senede şampiyon oluyordum. Sonrası zaten gelen bütün parayla ibrahimovic, ronaldo vs bütün yıldızları alabiliyordun. Altyapıdan nohiue mi ne vardı defans oyuncusu 2 senede 90 oluyordu. Çok kolay oyundu...Bu da böyle bir anımdır.

Geri
Üst Alt