- 2 Haziran 2024
- 12.092
- 10.304
- 1.248
2026'da lincoln red imps kariyeri yapmayı planlıyorum amacımız köyferans ligini kazanmak olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beta çıkalı 1 ay oldu bugları güncelleme ile bile düzeltemiyorlar arayüz çok karmaşık. rezalet seviyesi 100.Oynanır mı 26
2026'da lincoln red imps kariyeri yapmayı planlıyorum amacımız köyferans ligini kazanmak olacak
Bu oyunun iflah olma şansı yok üstatbilerek kötü yapmıştırlar ki millet seneye de alsın acaba düzelttiler mi diye
netfield
herifler oyun motoru değiştirmişler ama 50 tane şey kaldırmışlar şişe bile fırlatamıyorum topçuma üstüne etkileşimler 5 sene önce nasılsa hala aynı, 2 maç iyi oynayan topçunun menajeri zam diye geliyor halaBu oyunun iflah olma şansı yok üstat
Ben aldım iade ettim işte kaç yıllık oyuncuyu kaybettiler daha da zorherifler oyun motoru değiştirmişler ama 50 tane şey kaldırmışlar şişe bile fırlatamıyorum topçuma üstüne etkileşimler 5 sene önce nasılsa hala aynı, 2 maç iyi oynayan topçunun menajeri zam diye geliyor hala