- 27 Ocak 2010
- 139.179
- 105.463
- 5.648
tespitlerime bir laykı çok görmeBu çöp oyunu övmemelisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tespitlerime bir laykı çok görmeBu çöp oyunu övmemelisin
Çöptespitlerime bir laykı çok görme
gürcistanı abartmışlarDevre arası transfer dönemi sonrası gelecek olan güncelleme mühim.Buarada ben oynuyorum mac motoru gayet iyi zamanla o dandik temayada alışıyor insan buarada Gürcistandan ve Afrikanin nijerya bölgesinden manyak topçular çıkıyor
flavinho diye brezilyalı forvet topçum vardı 18 yaşından 34 yaşına kadar benimleydi #7 FlavinhoBu oyunda ilerleyen yıllarda bazen bir regen oyuncu çıkıyor ve o oyuncu nereye giderseniz gidin sizi şampiyon yapıyor. bir tane regen italya oyuncu almıştım 19 yaşında. arsenal ile 10 yıl her sezon gol kralı oldu ve ne zaman o gol lazım olsa o golü atardı. sonra sıkılıp hollanda da heraclese gidip takıma almıştım. orada da 5-4-1 taktiğiyle oynayarak hollanda ligini kazandırmıştı o regen oyuncum. başka datalarda da farklı regen oyuncu çıkar, hileli gibi nereye gitsem taşır ve deli gibi gol atardı.
Bende verim aldığım oyuncuyu kolay kolay satmam maaşını dolgun tutup hep başarılı olurdum. bir tane de pilot takımım olurdu, devamlı genç oyuncu alıp o takıma kiralardım. oradan da gerçek potansiyelilleri ana takıma alırdım, diğerlerini satardım.flavinho diye brezilyalı forvet topçum vardı 18 yaşından 34 yaşına kadar benimleydi #7 Flavinho![]()
o oyun bozuk daha da düzelmez fm24 devam.güya bugün günceleme olacaktı bugünde vermediler