Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Game passle aylık 30 liraİki gün sonra sıkılacağım oyuna 499 tl bayılamam
Benden pas
lig 2.sine karşı 3-2 kazandık hala son sıradayız bakalımşifre : 123
![]()
Easyupload.io - Upload Files and Share Them Easily
Uplaod files easily and share them with your friends and colleagues. File upload solution for everyone. Upload big files and get a link to share effortlesly.easyupload.io
Pek oyunlarla aram yok anca ps4te fifa atıyorum. 30 lira bile gereksiz masraf olacak. fakat devam ediyorsa kampanya cazip duruyor. En azından hevesimi aldıktan sonra kapatırımGame passle aylık 30 lira
En son 3 aylık 5 lira kampanyası da vardı
Aga bu nedir böyle
Klopp pep falan çaycım bile olamazAga bu nedir böyle
Kampanya 3 ay 5 liraydı.Pek oyunlarla aram yok anca ps4te fifa atıyorum. 30 lira bile gereksiz masraf olacak. fakat devam ediyorsa kampanya cazip duruyor. En azından hevesimi aldıktan sonra kapatırım
Güncel pahalı oyunlar var mı?Kampanya 3 ay 5 liraydı.
30 lira aylık abonelik, FM dışında da sayısız oyun var içinde.
O sistem için staminası ve karar alması nispeten iyi adamlar lazım. Özellikle dos çok önemli, dosun pası kötüyse defanstan kısa pasla çıkınca kaptırıyorlar ona dikkat et.lig 2.sine karşı 3-2 kazandık hala son sıradayız bakalım
Onu Aras bilir ben sadece FM için alıyorum yılda 1 ay.Güncel pahalı oyunlar var mı?
Gazi ile sponsorluk geldi mi ?Yönetim 1 ay süre verdi yarın devam edicez.
benim taktik uymadı mı senin takıma vasfTürkgücü'nden kovulup Holstein Kiel ile anlaştık.
![]()
![]()
benim taktik uymadı mı senin takıma vasf