elendi kepazeler

s-409f18754de08660351f5bc1a1b53eee07815dec.gif
Lokum gibi gruptan elenen Vasflix :D

Altay'ı Gökdenizle kafalamışım sözleşmesini yenilettirmedim kulübü de satmak zorunda kaldı.1 milyon euroya çözdüm.Bu sefer de tesis midir onu yaptırdığımız için 4 milyon euro para kesildi.Transfer için 250 bin eurom var.Gökhan Akkan'ı Wolfsburg'a kaçırmıştık şimdi de Altay'ı Sassuolo'ya kaçırırsak benim gireceğim tripler temsili :D

Başıma gelen en garip şey bir topcumun eşcinsel olduğunu açıklaması ve başkanımızın ve taraftarımızın çılgınca sevinip forma satışları patlar açıklamasından sonra watford efsanelerinden birinin elton john olmasıyla asittir dememdi anladığım kadarıyla watfrod ingilterenin light kulubu

GSden kovulduktan sonra ADS ile anlaştığımızı buradan duyurmuştuk.

Sezon sonuna doğru devraldığım ADSyi diplerden alıp 9.yaptım. İkinci yarıya ise yeni transferlerimizin de katkısıyla çok iyi (3/3) başladık. Vargası kaybettik ama yerini doldurabildik. Svenssonu ise rekor bir bonservisle İngiltereye yolladık. Transferi şu şekilde kapattık:

1644781568152.webp

Başkanla görüşmeni basına sızdırdın mı? Onu yapınca hiç affetmiyorlardı.
Yok yav ligde 2.ydim Konferansta 2.eleme turunda Tottenhama elendim. Sonra kovdular.

Ha tam bir gün öncesinde ise Çipenin sözleşmesini feshetmiştim ondan da şüpheleniyorum

Geri
Üst Alt