Serbest kalma maddesiyle gitti heis. Alırken şart koşmuştu. Sezon sonu sözleşme yenilerim diye düşünürken tüm büyükler salça oldu. Görüşmedi bile benimle, topukladı :D
Bende Yusuf Demir ve Sesko vardı. Sözleşme önersem de hep min bedel koyduruyorlardı. Pazarlıksız. Oyunun bi bugını buldum. Önce sportif direktörden sözleşme önerisi istedim. Sonra sözleşme teklifini değiştire girdim. Min bedeli kaldırdım yüksek ücret verdim kabul ettiler. Birini 60a diğerini 75e sattım

Oyuncu serbest kalma bedeli koyduğu zaman -maddeyi kaldırma kısmında pazarlıktan çıkar gibi bir seçenek olacak orda onu kullanın, biraz zam veya bonus ekleyin sözleşmeye sorun yaşamazsınız.

tabi zorunlu koyduruyorsa sıkıntı, kulübün itibari düşükse yapacak bir şey yok

Oyuncu serbest kalma bedeli koyduğu zaman -maddeyi kaldırma kısmında pazarlıktan çıkar gibi bir seçenek olacak orda onu kullanın, biraz zam veya bonus ekleyin sözleşmeye sorun yaşamazsınız.

tabi zorunlu koyduruyorsa sıkıntı, kulübün itibari düşükse yapacak bir şey yok
Zorunlu koymuyorlarsa böyle yapıyorum ben de. Adeyemi başka türlü ikna olmuyordu.

Bende Yusuf Demir ve Sesko vardı. Sözleşme önersem de hep min bedel koyduruyorlardı. Pazarlıksız. Oyunun bi bugını buldum. Önce sportif direktörden sözleşme önerisi istedim. Sonra sözleşme teklifini değiştire girdim. Min bedeli kaldırdım yüksek ücret verdim kabul ettiler. Birini 60a diğerini 75e sattım
Yusuf Demir'i önceki kariyerimde Inter almıştı serbest kalma maddesiyle yine. Trink 80m vermişti insafsızlar :D

31051584.png

4fv0fos.png

Manchester United'ı severim sövmem :D

Ben Antalyasporla da Sporting Lizbonla da bu taktikle oynadım maçların genelini.Orda da fark atabiliyodum.Başka bi takım alıp deneme şansın var mı knk?
Adsız.webp

senle konuştuktan sonra bunlar oldu kanka, hele son 2 maç uçtu takım. yalnız xG düşüktü 2 maçta da

Kardo Sesko deyince benim aklıma Seyhan Şaşko geliyo :D

Ne kadar maaş alıyosunuz arkadaşlar ona göre yeni sözleşme isteyeyim.

Watson'u Liverpool'a 98 milyon euroya satmıştım.Yerine geçen sene Liverpool'dan 30 milyon euroluk bi forvet kiralamıştım.Bonservissiz aldım ve Vlahovic'i gönderme kararı almışlar onu 10 milyon euro maaşını Liverpool'a ödeterek kiraladım yaşı 29 belki onu da bonservissiz alırım ama maaşı fazla şu an..

kiralık-aşk-necmi-1.jpg

İyi knk de o fikstür ne yav :D Tüm zor maçlar art arda bu fikstürü Florentiono Perez mi hazırladı :D Takımın bi 5-6 maç daha maç yapsın belki o da artar knk..
villareale 2-0 çaktım dortmunda deplasmanda 1-0 yenildim şimdi içeride oynayacam bakalım ne olacak. harbi biraz zor full rotasyon gidiyorum kadro anca kaldırıyor

Geri
Üst Alt