Ekli dosyayı görüntüle 156675

oyundan soğumaya başladığım dönemlere geldik hamdolsun
oyundan soğumam imkansız yav 5 atıyosam 10 atmak isterim
uuid_3r7wi8r14k888ip3y2bzbacid.png

yurt dışına açıl bence
ben bu gsyi bırakırsam benim keşfedip ucuza aldığım yeteneklerimi yok pahasına satarlar. ona üzülüyorum. bir kere öyle istifa edip tatile çıkayım dedim. en sevdiğim topçularımı komik bedellere satıp yerini vasatlarla doldurmuşlardı :/

ama orta sıra bir premier lig takımını da istemiyor değilim

ben bu gsyi bırakırsam benim keşfedip ucuza aldığım yeteneklerimi yok pahasına satarlar. ona üzülüyorum. bir kere öyle istifa edip tatile çıkayım dedim. en sevdiğim topçularımı komik bedellere satıp yerini vasatlarla doldurmuşlardı :/

ama orta sıra bir premier lig takımını da istemiyor değilim

oyunumda city pl'yi domine ediyo yavaş yavaş o seviyelere gelip bu şeye son vericem

Bu gibi sebeplerden İngiltere'den soğudum ben. Notthingham kariyerimde çok başıma geldi. Özellikle alt ligden takım alıp bir yerlere getirmek isterken feci sinir bozuyor.
Eskiden maaş kriteri vardı onu kaldırmışlar puanlama sisteminden o yüzden sıkıntı çıkıyor sanırım.
neyse bastım imzayı Moukoko ve Lucca'ya Mayıs ayının ortasındayım henüz Eylülde çıkar diye umut ediyorum :D

Hileci diyen ünsalı şutladık seni de şutlarız.

Ama öyle değil. Gerçekten oyun çok basit. Tr liginde azıcık potansiyelli oyuncu yetiştir diğerleri batıyor zaten
Ben ünsala benzemem şutlayacağını sanmıyorum. Evet onlar potansiyel oyunculara cevap veremiyor mal gibi kalıyorlar sonrası durum bu oluyor bir kaç sezon sonra.

Ben ünsala benzemem şutlayacağını sanmıyorum. Evet onlar potansiyel oyunculara cevap veremiyor mal gibi kalıyorlar sonrası durum bu oluyor bir kaç sezon sonra.
Misal ilk 2 sezon zordu. Sonra çok kolay oldu. Ama hala avrupada çeyrek final ötesine gidemedim ne uefada ne şampiyonlar liginde. Genç potansiyelli topçular yetmiyor. Hepsi müthiş benimkilerin ama büyüklere gücümüz yetmiyor

Geri
Üst Alt