16-17 yıl önce gece gündüz aylarca oynardım.

10-12 yıl önce en az 3-5 ay sezonlarca oynardım.

2-3 yıl önce bir ay oynar bırakırdım.

Geçen gün denedim 3 gün oynayamadım sıkıldım.

Sarmıyor artık yaşlandım. Ama netflixe beleşse biraz zorlarım kendimi.

almanyada oynanan Fussball Manager vardi.... yanlis hatirlamiyorsam 2016 yilina kadar cikmaya devam etti sonra bitirdiler... o oyunu cok oynardim hatta 2050 yillarina kadar gelmistim Galatasarayla kac kez sampiyonlar ligini alip herkesi tokatliyordum. sonra dedigim gibi oyunu bitirdiler ama bu Football manageri hic oynamadim.. ciksin da birde bu oyunda hünerlerimizi gösterelim :uiyy:

CM 05 den beri bu oyunun hastası, FM2016 beri orjinalini alarak oyunun keyfini tam alan birisi olarak sabırsızlıkla bekliyorum... Zaman geçmez artık.
Esas ben 2025 i bekliyorum orda maç motoru tamamen degisicekmis baska bir.firmayla anlaşmışlar.Bu 2023 ün daha iyisi dediler.Cok fazla değişiklik beklememek lazım ama mecbur alacaz

game passe geliyorsa bi bakarım yoksa hayatta alınmaz

transfer yaması kur oyna aynı şey adamlar da bi kadroları değişiyor zaten

Esas ben 2025 i bekliyorum orda maç motoru tamamen degisicekmis baska bir.firmayla anlaşmışlar.Bu 2023 ün daha iyisi dediler.Cok fazla değişiklik beklememek lazım ama mecbur alacaz
Ben şöyle bir şey yapıyorum. Dediğin gibi birbirini takip eden yıllarda çok değişiklik olmadığı için 2016 dan itibaren; 2018-2020-2022 yıllarında orjinal aldım. 2024üde alacağız artık Kasım'da. Fakat seneye maç motoru değişeceği için 2025-2027 şeklinde devam ederim artık.

2022 yılına kadar hep orijinal kutulu aldım. Koleksiyoner olarak da merakım vardı. Sağolsunlar o da söndü. Ha oynuyoruz o ayrı.

Son düzenleme:
23e transfer yaması ile tekrar başlamayı düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FM 23 e transfer yaması güncellemesi ile yeni 1 kariyere başladım. TR kupasında yedekleri oynatcaz diye ilk turda elendik. Fen gitmiyoruz şimdilik

1.webp2.webp3.webp

watford takımını aldığımda ilk oalrak elton johnun kulüp efsanelerinde yer alması beni inceden kıllandırsada Alla Alla deyip geçtim fakan akabinde 2. yılımda takımımın yıldız topçusunun gay olduğunu açıklamasıyla yaşadığım şoku atlatmadan kulüp taraftar sözcüsünün ve başkanının bu açıklamayı memnunıyetle karşılayıp yaşasın forma satışlarımız artacak demesi bana 2. büyük şoku yaşattı

mevcut kadromuzla fena sarabilir, gerçi tr kariyeleri çok sıkıcı oluyor ama eyüp aydın takviyesiyle hoşuma gitti şuan fm’de GS kariyeri

Saçma olmuş bu.
Galatasaray finale çıkıyorsa o kupanın sahibi bellidir.

Geri
Üst Alt