- 27 Ocak 2010
- 139.207
- 105.504
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fm25 ile ilgili düşüncelerinFMInside üzerinden oyuncu profillerine bakan birisiyseniz sitede yaşanan değişimin nedenini şöyle açıklamışlar;
Bu site oyun için editörün satımını ciddi oranda düşürüyordu muhtemelen
Güzel yeniliklerle geliyor. Çıkınca alıp oynayacağız, doğru düzgün bir alternatifi yok. Onlar da bunu biliyor, minimal yeniliklerle aynı oyunu önümüze atıyorlardı. 25 güzel yeniliklerle geliyor, 10 yıl daha oyalayabilecekleri yeniliklerfm25 ile ilgili düşüncelerin
Oyunu mobayl oyun yapacaklarGüzel yeniliklerle geliyor. Çıkınca alıp oynayacağız, doğru düzgün bir alternatifi yok. Onlar da bunu biliyor, minimal yeniliklerle aynı oyunu önümüze atıyorlardı. 25 güzel yeniliklerle geliyor, 10 yıl daha oyalayabilecekleri yenilikler
Oyun zaten yıllardır mobilde de aynı içeriği sunarak çıkış yapıyorOyunu mobayl oyun yapacaklar
Güzel yenilik diyor!

PC’yi mobayl yapacaklar anlamıyor musunOyun zaten yıllardır mobilde de aynı içeriği sunarak çıkış yapıyor![]()
Yahu oyun zaten belirli bir db üzerinden klasik arayüzüyle devam ediyor, yine edecek. Mobil kafasına girse ne olur girmese ne olur, yıllarca text tabanlı oynadık bu oyunu ki ben hala CM oynuyorumPC’yi mobayl yapacaklar anlamıyor musun
Allahın belası herif

Etmeyecek değiştirdilerYahu oyun zaten belirli bir db üzerinden klasik arayüzüyle devam ediyor, yine edecek. Mobil kafasına girse ne olur girmese ne olur, yıllarca text tabanlı oynadık bu oyunu ki ben hala CM oynuyorum![]()
Yeni arayüz de gayet hoş görünüyor bence. Alışırsınız zamanlaEtmeyecek değiştirdiler
Hain
Unity'ye geçtiler işte, maç motoru daha doğru çalışacak, daha iyi atmosfer sunacak. Güzel bir oyun geliyor da asıl oyun 26 olur muhtemelenBu kadar reklam yaptığına göreYeni arayüz de gayet hoş görünüyor bence. Alışırsınız zamanlaUnity'ye geçtiler işte, maç motoru daha doğru çalışacak, daha iyi atmosfer sunacak. Güzel bir oyun geliyor da asıl oyun 26 olur muhtemelen
Asırlık GamePass almıştım geçen sene, gelirse oradan devam bizBu kadar reklam yaptığına göre
Hediye et de görelim

helal üstatSene 2032 GALATASARAY .Şampiyonlar liginde beklenmedik bir şekilde yarı finale kaldik(aslında kadromuz baya iyi ama beklemiyoduk) . 3-5-1-1 oynuyorum aslinda 3 dos ama muthis bir pasor ve iki serbest defansif orta saha hucüm la oynuyorum.yari final ilk maçında city'yi 3-1 gibi bir skorla evimizde yenince acaba mi dedik ama ikinci mac 4-0 yenilince rüyadan uyandık güzeldi gene de bunca yıldır oynuyorum gs ile ilk defa yari finale kaldım.Kağit üzerinde çok defansif gözüken ama bütün oyuncuların çift yönlü olduğu bir sistemle oynadım.Bir daha yari final gorebilirmiyimemin değilim![]()
detaylara girelim üstatFm touch varmış macde
Onu oynuom güzel
Oyunu sadeleştirmişler rezil etmeden. Tek hendikap çok karanlık bi görünümü var
detaylara girelim üstat