Forma Lansmanı Yapıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forma Lansmanı Yapıldı

Ülker reklamını taraftar formalarının arkasına koyanların allah belasını versin, rezalet.. önde reklam olması yetmiyor gibi arkada da var, ayaklı reklam gibi geziyorum..

69859773321428966587.jpg

o13086-1.jpg

logoda yıldızlar ilkkez mi kırmızı?

Galiba evet.. :)

Bendeki formalara baktım, hepsi sarı. İyi yakalamışsınız. ;)

Siyah forma rezalet. Parçalıyla da her sene oynuyorlar, bir garip yapıyorlar, birader yapsanıza şunu doğru düzgün, olması gerektiği gibi, istemez başka forma. Sarı forma çok sade ancak aralarındaki en güzeli. Elit grup falan hikayeydi zaten ancak biraz da özenilebilirdi, çok basmakalıp, basit bir çalışma olmuş. Skibbe'li dönemden beri güzel formaya açım, valla bulsam o dönemki beyaz formayı alıcam.

Ağustos'un ortalarında PARÇALI, Ekim'de SARI forma alacağım inş. :)

Nike Football Club Kits | Nike Bootroom (GB)

yakında o kulüplerin arasında galatasaray'ı da göreceksiniz... elite club mantıgı... dünyanın bircok nike magazasında o klüplerin arasında sabahtan beri bok attıgınız formalarda satılacak... hala hebede hübede almayın formaları protesto edin enayi degiliz deyip durun siz... 4-5 aylık period da yapılabilecek bu... ayrıca siyah formanın versiyonlarını bircok büyük klüp üzerinde seyredersiniz bu sene...

taraftarız kandesim manken degil... ne giyersen giy üzerimizde bok gibi duracak... göbek möbek lüp lüp dolasacagız neyin kavgası bu?... sanki dortmund gibi full taraftar forma giyip gidiyor stada...

hepinizi bir magazaya soksak bir tshirt veya gömlek üzerinde mutabık olun alın desek kafa göz dagıtırsınız birbirinizi :))

kendini enayi hissedenler almasın cok güzel sweatler filan var on numara olmus onları alın... esofman üstleri filan cok güzel... onlardan alın... formaları begenenlerde forma alsın... nedir bu gerginlik, gazmanlık anlamadım...

relax :) ben cok begendim alıcam... bebek ürünleri de yapmıslar mı?... ogluma da alıcam :)

senin o 4-5 ayda yapılamaz dediğin tasarımı millet internette 2 günde yapıyor hem de fıstık gibi, resimler paylaşıldı burda. ayrıca forma benim üzerimde değil futbolcunun üzerinde iyi duracak..bir dünya kulübü için imaj herşeydir.

tek sarı formayı yaparken özenmişler oda geç çıkacak piyasaya :D

Yahu Nike hadi parçalıda renklerin yerini tutturamadın. E arkasını niye tamamen kırmızı yaparsın ki? Bir de Metin Oktay parçalısı falan dediler. Bu mudur Metin Oktay'ın forması? Parçalı olmamış. Siyahı zaten hiç söylemiyorum. Ama sarı özlediğimiz gibi olmuş alırsam bir tek onu alırım...

Parçalı formada Sarı ile Kırmızının yerini değitirip,nike ile avea yazılarını beyaz yapmak çok mu zordu acaba?

Ben formaları pek beğnmedim geçen yılki ve ondan önceki sezonda yapılan farklılıklar somon-mor-aslan forma gibi daha ses getiriyordu nike yapamamiş bence adnan polat iiyi beceriyordu bu işleri

Parçalı formada Sarı ile Kırmızının yerini değitirip,nike ile avea yazılarını beyaz yapmak çok mu zordu acaba?

adamların sözde özel tasarımcıları var 10 yaşındaki galatasaray taraftarına parçalı yap deseler çocuk hemen yapar.. parçalının nasıl olduğunu herkes biliyor bi nike bilmiyor

metin-oktay-parcali.jpg

Metin_Oktay.jpg

Parcali yapilacaksa böyle , Cubuklu yapilacaksa 2.Resimdeki gibi olmali. Sade ve dogru !

ilk resimdeki forma nekadar acaba ?

Formaları daha etkileyici olarak tahayyül etmiştim, biraz hayal kırıklığı oldu ama yinede taraftarlık görevibir tane alacağız hatta kızımada almalıyım. Eleştirmek olabilir ama birer tane almalıyız. (İmkanı olanlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt