Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
logoda yıldızlar ilkkez mi kırmızı?
Nike Football Club Kits | Nike Bootroom (GB)
yakında o kulüplerin arasında galatasaray'ı da göreceksiniz... elite club mantıgı... dünyanın bircok nike magazasında o klüplerin arasında sabahtan beri bok attıgınız formalarda satılacak... hala hebede hübede almayın formaları protesto edin enayi degiliz deyip durun siz... 4-5 aylık period da yapılabilecek bu... ayrıca siyah formanın versiyonlarını bircok büyük klüp üzerinde seyredersiniz bu sene...
taraftarız kandesim manken degil... ne giyersen giy üzerimizde bok gibi duracak... göbek möbek lüp lüp dolasacagız neyin kavgası bu?... sanki dortmund gibi full taraftar forma giyip gidiyor stada...
hepinizi bir magazaya soksak bir tshirt veya gömlek üzerinde mutabık olun alın desek kafa göz dagıtırsınız birbirinizi)
kendini enayi hissedenler almasın cok güzel sweatler filan var on numara olmus onları alın... esofman üstleri filan cok güzel... onlardan alın... formaları begenenlerde forma alsın... nedir bu gerginlik, gazmanlık anlamadım...
relaxben cok begendim alıcam... bebek ürünleri de yapmıslar mı?... ogluma da alıcam
![]()
Galiba evet..
Bendeki formalara baktım, hepsi sarı. İyi yakalamışsınız.![]()
![]()
![]()
logoda yıldızlar ilkkez mi kırmızı?
Telekom'un son harfi olan M'de bir cinslikmi var yoksa banami öyle geliyor ?
Bu formayi nereden bulabilirim?
![]()
Parçalı formada Sarı ile Kırmızının yerini değitirip,nike ile avea yazılarını beyaz yapmak çok mu zordu acaba?
bu resimleri nike ve yönetime atalım seneye böyle yapsınlar![]()
![]()
Parcali yapilacaksa böyle , Cubuklu yapilacaksa 2.Resimdeki gibi olmali. Sade ve dogru !
ilk resimdeki forma nekadar acaba ?